התפקדות חודש אוקטובר

סיון87

New member
(זאת גיתית) לא ענית על הכל../images/Emo3.gif סלקציה

חסרת רגשות בין השאלות

CrazyPenguin

New member
והוהו גמני../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל מקום מגורים: פ"ת :) תאריך לידה: 29.11.91 השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: הממ Bedshaped האם הייתם ממליצים לריצ'ארד לאמץ את המראה החרדי תמידית,ע"ע יומולודת לריצ'ארד:
לא! הסרט הכי טוב שראיתם החודש שהייתם משלבים בו את טים/טום/ריצ'רד כדמות בסרט: סופרבאד- טום ריצ'ארד וטים שלושת הדמויות הראשיות! וכמובן שטום השחקן השמנמן D:

סופרבאד../images/Emo6.gif ענק../images/Emo6.gif מתאים לטום לשחק בסרט

מתבגרים (ע"ע מילה אהובה) טל נכון שאת באה למפגש פריטי פליז

Superman Inc

New member
...

שם: אביב מקום מגורים: קריית אתא תאריך לידה: 8.7.92 השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: נמנמ.. she has no time

גדול! כולם פה מהצפון!../images/Emo6.gif (כמעט) ולחשוב שג'ן ו

לסלי חששו להציע את קריית מוצקין

אני! אני! ../images/Emo66.gif

שם: שרי מקום מגורים: ירושלים תאריך לידה: 7 לפברואר 1988/ י"ט שבט השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: נראה לי שאת TO THE END OF THE EARTH וגם את TITLT- הוא זוכה אצלי להערכה מחודשת
האם הייתם ממליצים לריצ'ארד לאמץ את המראה החרדי תמידית,ע"ע יומולודת לריצ'ארד: בוודאי ובוודאי!! אני גם חושבת שכדאי שהוא ילך עם המראה הזה עד הסוף, וילך ללמוד לו באיזו ישיבה כאן בארץ! שם יציעו לו להתחתן בשידוך. עם אחת מבנות פורום "קין", כמובן!
הסרט הכי טוב שראיתם החודש שהייתם משלבים בו את טים/טום/ריצ'רד כדמות בסרט: אממממ... לא ראיתי אותו החודש הזה, אבל היה יכול להיות בהחלט מעניין אם שלושתם היו משתתפים באחד מסרטי "שודדי הקריביים"...למרות שאף אחד מהם לא יכול להיות ג'וני דפ
. אהבתי את הרעיון עם האומפה לומפה
-קשה לי להאמין שאני אמצא דוגמא טובה יותר מזה.... ואין לי כוח לתמונה.. אולי יותר מאוחר

יא!!! התאהבת כמוני בTTEOT??

אני מוכנה לקחת את ריצר'ד החרדי, דרך אגב. אבל אני לא יודעת איך יתפתחו העניינים מתחת לחופה אם טום יהיה נוכח...

Pure M

New member
הופ הופ הופ, אוקטובר היר איי קאם!

שם: משה, מויש, מושיקו, מושון, אנערף, מה שבא לכם
מקום מגורים: ליד ירושלים תאריך לידה: 22.03.87 השיר של קין ששמעתי הכי הרבה החודש: We Might As Well Be Strangers (חה, הרינגטון שלי
) האם הייתם ממליצים לריצ'ארד לאמץ את המראה החרדי תמידית,ע"ע יומולודת לריצ'ארד: בהחלט! זה יעלה את הסיכוי שהוא ירצה לבקר בעיר הולדתו, בני ברק, ולסחוב איתו את החבר'ה להופעה. "קין בדוסלנד!" גם זה משהו, לא?
הסרט הכי טוב שראיתם החודש שהייתם משלבים בו את טים/טום/ריצ'רד כדמות בסרט: לשחרר את ווילי, טום כווילי. סתם נו, לא ראיתי

lesli

New member
קארין!!

גם את באה נכון? נכון? יום ראשון אין מד"א!!!

יש ועוד איך שיש! יש מבחןןןןןןןןן

אוףףף ואני כ"כ רוצה לבוא לראות את כולכם!

lesli

New member
אווויייי../images/Emo10.gif

טוף לא נורא מפגש הבא
בהצלחה!

באמת הרינגטון שלך??../images/Emo99.gif

קין בדוסלנד XD טום כוויילייייייייייי
:-:D
גדולללל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה