התפקדות חודש אוקטובר

JULI4561

New member
התפקדות חודש אוקטובר ../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif

[רן אני מקווה שאתה לא כועס] שם: גיל: המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: מסן/אי סי : ותמונה [למי שרוצה] :
חודש טוב :]

mikmikonet

New member
מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: מיכל
גיל: 15.5 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : שנדי המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: היו מלא פוטושוטים שאהבתי
מסן/אי סי : מי שרוצה- מסר
אני אוהבת להרגיש חשאית
ותמונה [למי שרוצה] : אתם באמת רוצים תמונה? נו שווין... זה מלפני מספר ימים, יום חמישי

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מתפקד ^^

שם: מונטי גיל: 17 וחצי המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : אווה[3],קיילין [4], ג'ואני [6]. המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: לא יודע מסן/אי סי : [email protected] ותמונה [למי שרוצה] : מצורפת [היא לא יפה אבל היא סתם חביבה]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כן...אם אני אתחיל לספר

את כל הסיפורים שהיו זה לא ייגמר נספר משהו קטן שישבתי במספרה ואיזה אמא אחת ניגשת אליי ואומרת לי 'אם הבת שלי הייתה פה עכשיו איתי,היא הייתה קופצת עליך..היא מתה עליך'

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mp3 GiRl

New member
מתפקדת../images/Emo190.gif

איי אוקטובר
שם: אסיה
גיל: 13 וחצי המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : אדריאן ושרה מהעונה השניה ומרסדס
המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: המזלות בעונה הרביעית מסן/אי סי : 342524886 ותמונה [למי שרוצה] : לא תמונה שלי אבל משהו שעשיתי

נקודונת

New member
מתפקדת ../images/Emo84.gif

שם: שיר גיל: 15 המתמודדת האהובה מכל העונות: מרסדס
המשימה האהובה ביותר: וואו, קשה לבחור.. אמ... לא יודעת..

Fergie7

New member
../images/Emo152.gif

שם: דרינע. גיל: 14. המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות: קיילן ובריטני. המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: מזלות וחטאים. מסן/אי סי: מסר.

למעלה