התפקדות חודש אוקטובר

מתפקדת המפקדת../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם: ירדן גיל: 14 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : וואי היו הרבה...
המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: פעם אחת הם עשו מסלול דוגמנות על בריכה..והן היו צריכות ללכת על זה..[אלוהים תעשה שאני לא מתבלבלת עם תוכנית אחרת.בבקשה.] מסן/אי סי : איסיקיו-326732657 מסן[email protected] ותמונה [למי שרוצה] :על אחריותכם...ראו הוזהרתם.

randu

New member
חכו אנשים!

כאן היא עוד נראת עייפה! תחשבו מה קורה כשהיא ערנית!

YARDENIS11

New member
למה?

זה הגמר של עונה 4 שקיילן ונאימה הלכו על המים כתצוגת אופנה

מתפקד../images/Emo87.gif

שם: תום גיל: עוד 5 ימים 15 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : אמנדההה
המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: הכי אהבתי בעונה ה4 את המזלות! מסן/אי סי : מעדיף שלא

AVriL AddiCt

New member
תשובות../images/Emo214.gif

שם: שרונה גיל: עוד חודש 20 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : אן
המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: לא יודעת היו המון מסן/אי סי : [email protected] ותמונה [למי שרוצה] :

randu

New member
חודש מדהים לכולכם!4U|

שם:רן.
גיל:עוד מעט 14 ב"ה. המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות:קיילן,שנדי ואיליס!
(נכון שלי מותר 3..?
) המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות:העירום-שרק איליס ואדריאן עשו!
אייסי:236987662.
שיהיה חודש מאגניב,כייפי וטוב!

מתפקדת

שם: עדי גיל: 17 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : בריטני המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: בעונה הרביעית עם הצילומים בתוך הקבר מסן/אי סי : [email protected] ותמונה [למי שרוצה] :

מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: אבישג גיל: 15 המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : קיילין המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות:לא יודעת היו יותר מידי חחחח מסן/אי סי : ... ותמונה [למי שרוצה] : אולי בהודעה הבאה חחח

מתפקדת

שם: אפרת גיל: 12 וחצי המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : שרה וג'אנשה [2],טוקרה,אווה [3], קיילן ובריטה [4] המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: שבעונה השנייה הן הצטלמו בתור מפורסמות... מסן/אי סי : :X ותמונה [למי שרוצה] :

L U Z I A

New member
מתפקדת המפקד!../images/Emo150.gif../images/Emo15.gif

שם: דנה
המתמודדת הכי אהובה עליכם מכל העונות : ג'אנשה, מרסדס ולוידעת מי עוד
המשימה הכי אהובה עליכם מכל העונות: כשהם הצלטמו באוויר בבניין ההוא עם החור הענק בתקרה כששנדי פחדה להצטלם. או שזו לא הייתה שנדי. מממ. אני לא בטוחה. מסן/אי סי : אני בקושי מתחברת
ותמונה [למי שרוצה] : טוב אז אני מנסה להעלות אותה ואם היא לא תעלה (מה שבטוח יקרה, כמו תמיד) אז צירפתי קובץ
http://rapidshare.de/files/35795726/IMG_1593.JPG.html
חודש כיפי ומלא הפתעות!

mikmikonet

New member
את הילדה הכי חמודה בעולם ../images/Emo6.gif

איזו מותק. איף, את מי את מזכירה לי? יש לך עיניים מהממות

למעלה