התפקדות חודש אפריל שם גיל מקום מגורים שיר אהוב כל מידע נוסף חודש מהנה לכם נמש
נ נמש לנצח New member 1/4/05 #1 התפקדות חודש אפריל ../images/Emo109.gif שם גיל מקום מגורים שיר אהוב כל מידע נוסף חודש מהנה לכם נמש
נ ניו יורק רפיח New member 1/4/05 #2 ../images/Emo3.gif שם: בן גיל: 16 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב: ניו יורק רפיח כל מידע נוסף: עוד 11 יום אני טס לארה"ב!!!
../images/Emo3.gif שם: בן גיל: 16 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב: ניו יורק רפיח כל מידע נוסף: עוד 11 יום אני טס לארה"ב!!!
א אני זה האבא עורך דין New member 1/4/05 #3 אני../images/Emo26.gif שם מוטי גיל 18 מקום מגורים ראשל''צ שיר אהוב שניים אבא עורך דין ושחק את המשחק כל מידע נוסף קניתי גיטרה כמו של יובל חיחי
אני../images/Emo26.gif שם מוטי גיל 18 מקום מגורים ראשל''צ שיר אהוב שניים אבא עורך דין ושחק את המשחק כל מידע נוסף קניתי גיטרה כמו של יובל חיחי
ט טולייצ New member 2/4/05 #35 אמ..כמה היא עלתה לך?? מצאתי בכלי זמר בב"ש גיטרה ממש ממש דומה לשל יהלי סובול (לא חושבת שזו אותה אחת) של פנדר ב 1224..שווה לא?? יאללה גיטרה חדשה בפסח!
אמ..כמה היא עלתה לך?? מצאתי בכלי זמר בב"ש גיטרה ממש ממש דומה לשל יהלי סובול (לא חושבת שזו אותה אחת) של פנדר ב 1224..שווה לא?? יאללה גיטרה חדשה בפסח!
א אני זה האבא עורך דין New member 3/4/05 #41 היא בטח מקסיקנית או קוראנית.. קניתי אותו צבע בול כמו של יובל (פנדר טלקסטר רואד אמריקאית ) והיא עלתה לי 9000 ... טוב אבל זה בסדר לעומת הגיבסון כמו של שיקו שקניתי שזה כבר סיפור אחר..
היא בטח מקסיקנית או קוראנית.. קניתי אותו צבע בול כמו של יובל (פנדר טלקסטר רואד אמריקאית ) והיא עלתה לי 9000 ... טוב אבל זה בסדר לעומת הגיבסון כמו של שיקו שקניתי שזה כבר סיפור אחר..
א אני זה האבא עורך דין New member 4/4/05 #46 תודה תודה.... עובד והרבה חחח יודע יודע לנגן ממש מחפש מישהו לנגן איתו שייגעצ כי בזמן האחרון ממש משעמם לי לנגן לבד שייגעצ
תודה תודה.... עובד והרבה חחח יודע יודע לנגן ממש מחפש מישהו לנגן איתו שייגעצ כי בזמן האחרון ממש משעמם לי לנגן לבד שייגעצ
• •No¥a• New member 1/4/05 #4 ../images/Emo60.gif שם נויה גיל 13 מקום מגורים צפון שיר אהוב כרגע.. tears-dream theater כל מידע נוסף סיגריות זה לא בריא.
../images/Emo60.gif שם נויה גיל 13 מקום מגורים צפון שיר אהוב כרגע.. tears-dream theater כל מידע נוסף סיגריות זה לא בריא.
א אבוד טיפ טיפ New member 2/4/05 #27 ../images/Emo121.gifאז אני ימות בגיל 80 ממשהו בריאות, או שאני ימות בגיל שמונים ממשו אחר, גם אם אני לא יעשן
../images/Emo121.gifאז אני ימות בגיל 80 ממשהו בריאות, או שאני ימות בגיל שמונים ממשו אחר, גם אם אני לא יעשן
D dsol New member 2/4/05 #5 תוסיפו מסנג'ר/אייסי שם: דודי גיל: עוד חודשיים 17 מקום מגורים: בעיר הנידחת אשדוד שיר אהוב: כרגע "אפשרת ג'וש-פעם בחיים" כל מידע נוסף : בחתימה שלי יש את האייסי והמסנג'ר מוזמנים להוסיף מי שרוצה ^ אהה וגם אתה טמבל !גם אתה גיא !
תוסיפו מסנג'ר/אייסי שם: דודי גיל: עוד חודשיים 17 מקום מגורים: בעיר הנידחת אשדוד שיר אהוב: כרגע "אפשרת ג'וש-פעם בחיים" כל מידע נוסף : בחתימה שלי יש את האייסי והמסנג'ר מוזמנים להוסיף מי שרוצה ^ אהה וגם אתה טמבל !גם אתה גיא !
ע עכברונת2 New member 2/4/05 #31 הההה! א-פ-ר-ת ג-ו-ש! גוש עם נקודה מעל הו'. ולא ג'וש. ד"א יש לה אחלה דיסק.