הוא התבלבל עם הלהקה "איפה ג'וש"
נ נמש לנצח New member 2/4/05 #7 ../images/Emo120.gif מתפקדת כמובן ../images/Emo3.gif שם טל נמש. גיל 18 וחצי מקום מגורים ראשון לציון שיר אהוב Black- Pearl Jam מידע נוסף אני מתגייסת עוד 11 יום
../images/Emo120.gif מתפקדת כמובן ../images/Emo3.gif שם טל נמש. גיל 18 וחצי מקום מגורים ראשון לציון שיר אהוב Black- Pearl Jam מידע נוסף אני מתגייסת עוד 11 יום
ס סופרותמן New member 2/4/05 #8 זה! תחתונים! שם- רותם גיל- 13 וחצי. מקום מגורים-רחוק שיר אהוב-אינדבר כזה כל מידע נוסף-ישלי שרשרת מתוף!:]ואני נוטה לכתוב שטויות. חודש מהנה גםלך
זה! תחתונים! שם- רותם גיל- 13 וחצי. מקום מגורים-רחוק שיר אהוב-אינדבר כזה כל מידע נוסף-ישלי שרשרת מתוף!:]ואני נוטה לכתוב שטויות. חודש מהנה גםלך
S Sheygets16 New member 2/4/05 #10 מתפקדת ../images/Emo9.gif שם: נטע גיל: 16 מקום מגורים: ממ.. שיר אהוב: יש יותר מדי, אבל כרגע 'השכנה שלי' של נימרוד כל מידע נוסף: אתמול התייבשתי וכמעט לקחו אותי לביה"ח בשביל שישימו לי אינפוזיה, מוסר השכל? תשתו הרבה, הקיץ הגיע וקחו מסנג'ר [email protected] =)
מתפקדת ../images/Emo9.gif שם: נטע גיל: 16 מקום מגורים: ממ.. שיר אהוב: יש יותר מדי, אבל כרגע 'השכנה שלי' של נימרוד כל מידע נוסף: אתמול התייבשתי וכמעט לקחו אותי לביה"ח בשביל שישימו לי אינפוזיה, מוסר השכל? תשתו הרבה, הקיץ הגיע וקחו מסנג'ר [email protected] =)
G GalushGalush New member 2/4/05 #12 ../images/Emo27.gif |מתפקדת| שם גלי גיל 16 וקצת מקום מגורים איזור חיפה שיר אהוב Evanescence - Thoghless כל מידע נוסף ביומראשון ישלי פאקינג מבחן באנגלית ואנל'א יודעת כלוםםםםםםםםםםם באלי לבכות!
../images/Emo27.gif |מתפקדת| שם גלי גיל 16 וקצת מקום מגורים איזור חיפה שיר אהוב Evanescence - Thoghless כל מידע נוסף ביומראשון ישלי פאקינג מבחן באנגלית ואנל'א יודעת כלוםםםםםםםםםםם באלי לבכות!
A AristoCat New member 2/4/05 #13 ../images/Emo119.gifמתפקדת.. שם איטן גיל 14(ו-7 חודשים) מקום מגורים ת"א שיר אהוב יש יותר מידי אהובים
א אוהבת את אסי New member 2/4/05 #15 איי דו ../images/Emo68.gif שם דניאלה גיל 16 עוד שבוע מקום מגורים חולון שיר אהוב עושה ביד כל מידע נוסף אני אוהבת מאוד את נונייייייייי
איי דו ../images/Emo68.gif שם דניאלה גיל 16 עוד שבוע מקום מגורים חולון שיר אהוב עושה ביד כל מידע נוסף אני אוהבת מאוד את נונייייייייי
D Dj SuNsHiNe New member 2/4/05 #16 ../images/Emo42.gif מתפקדת! שם: נעמה שיינמן גיל: 17 ו-11 יום מקום מגורים: נתניה שיר אהוב: אין אחד מסוים... כל מידע נוסף: חזרתי מפולין והי מדהים, לכולם מאד מומלץ לנסוע!!!=) והתגעגעתי המון =)
../images/Emo42.gif מתפקדת! שם: נעמה שיינמן גיל: 17 ו-11 יום מקום מגורים: נתניה שיר אהוב: אין אחד מסוים... כל מידע נוסף: חזרתי מפולין והי מדהים, לכולם מאד מומלץ לנסוע!!!=) והתגעגעתי המון =)
ד דניאלסתיו New member 2/4/05 #17 מתפקדת בדילאי שם -> נופר/דניאל גיל -> אממ 16 וחצי+ מקום מגורים -> אשדוד שיר אהוב -> שייגעצ - קשה לי לחשוב כל מידע נוסף -> מכורה לקולה
מתפקדת בדילאי שם -> נופר/דניאל גיל -> אממ 16 וחצי+ מקום מגורים -> אשדוד שיר אהוב -> שייגעצ - קשה לי לחשוב כל מידע נוסף -> מכורה לקולה
D dsol New member 3/4/05 #39 אהה זו את !!!! שמוסיפה אותי כל הזמן לשיחות ויעדה ואז צוחקת !!!! יש לי אותך כבר ברשימה (וכנראה אני אצלך ברשימה גם כן)
אהה זו את !!!! שמוסיפה אותי כל הזמן לשיחות ויעדה ואז צוחקת !!!! יש לי אותך כבר ברשימה (וכנראה אני אצלך ברשימה גם כן)
ר רק אור הירח New member 2/4/05 #22 [= הדר 14 איזור חיפה שיר אהוב[נוכחי] רבות הדרכים. מסנג'ר [email protected]
D DemonDog New member 2/4/05 #23 תורי.... שם: גיא גיל: עוד מעט 17 מקום מגורים: תל אביב שיר אהוב (כרגע): מוניקה סקס - עוד פעם כל מידע נוסף: צרו איתי קשר באייסי ונתקשקש: ICQ #: 175781704
תורי.... שם: גיא גיל: עוד מעט 17 מקום מגורים: תל אביב שיר אהוב (כרגע): מוניקה סקס - עוד פעם כל מידע נוסף: צרו איתי קשר באייסי ונתקשקש: ICQ #: 175781704
° °•°סתיב°•° New member 2/4/05 #28 ../images/Emo4.gif סתיו 15 תא התאהבתי אתמולבערוץ הילדים ועכשיו אני מעוצבנת על כולם
פ פרקשון New member 2/4/05 #29 אחרי הרבה זמן של העדרות שם: עידן גיל: 17 מקום מגורים: קרית אונו שיר אהוב: בינתיים...cant buy me love כל מידע נוסף: הצטלמתי עם אבי ושיקו אתמול
אחרי הרבה זמן של העדרות שם: עידן גיל: 17 מקום מגורים: קרית אונו שיר אהוב: בינתיים...cant buy me love כל מידע נוסף: הצטלמתי עם אבי ושיקו אתמול
א אבוד טיפ טיפ New member 2/4/05 #30 ../images/Emo121.gifמתפקד שי גרבר 14.5 איזור חיפה של שייגעצ? אממ כרגע משקאות חריפים, נראה לי מסנג'ר[email protected] אייסיקיו-323896541
../images/Emo121.gifמתפקד שי גרבר 14.5 איזור חיפה של שייגעצ? אממ כרגע משקאות חריפים, נראה לי מסנג'ר[email protected] אייסיקיו-323896541