התפקדות חודש יוני
+ שיפור פני הפורום

rosedal

New member
התפקדות חודש יוני../images/Emo195.gif + שיפור פני הפורום../images/Emo13.gif

אוקיי אני מצפה מכולם להשתתפות מלאה. כל מי שבפורום לשרשר אליי תגובה שבנושא יופיע
בלבד! בתוכן: שם - גיל - מקום מגורים - ובנוסף ~~> הפורום לא נראה טוב והגיע הזמן לקחת יוזמה ולעשות שינוי. אני מאמין שרובנו יכולים לתרום לפורום וכמובן גם לקבל. ההצעה שלי היא שכל חבר פורום יבחר יום בשבוע שבו הוא יפתח שרשור על נושא שהוא יבחר! לדוגמא - כרוני שכבר פותח את "התמונה השבועית". אני אקח על עצמי
את יום שישי עם "פינת הסלנג" בה אביא ביטויי סלנג שמשתמשים בארגנטינה. חשבתי על עוד כמה נושאים! לדוגמא - "פינת התרבות" - בה יבחר אותו חבר שפותח את הפינה על דמות או נושא מהתרבות הארגנטינאית. ייתן קצת מידע , קישורים , קישורי וידאו וכל העולה על רוחו. "פינת החדשות" - חדשות מארגנטינה , חדשות כדורגל ואירועים מרכזיים בשבוע החולף. חבר'ה - אני מצפה להשתתפות מלאה מכולם!
מי שמוכן לקחת על עצמו את האתגר הזה אחת לשבוע באופן קבוע. אז בבקשה
שירשום בנוסף לנוכחות את היום שהוא יוכל ואת הנושא שבחר לתת
אני אפתח הודעת סיכום בעיניין ונתחיל כבר מיום שישי הקרוב!

rosedal

New member
../images/Emo195.gif

שם: אוהד גיל:24 מקום מגורים: ירושלים

yoelmati

New member
../images/Emo195.gif

שם - יואל גיל - 25 מקום מגורים - קורדובה, ארגנטינה... נושא - אקטואליה. קחו בחשבון שארגנטינה זה לא ישראל. אין פה עדכונים LIVE באינטרנט ובדור ה-3, מה שקורה בשבוע בארגנטינה קורה בפחות משעה בארץ אני חושב... אבל בכל אופן אני אנסה לזרוק 2-3 נושאים לשיחה. נראה כבר... עוד משהו אוהד: כדורגל לא נחשב אקטואליה וגם לא ספורט, וזה גם לא פינה של 2 דקות ב"מבט". זהו נושא בנפרד. לגבי המשקל שלו, הדעות חלוקות כמובן. ומהסיבה הפשוטה שאין פה אפילו בן אדם אובייקטיבי אחד בפורום (ושמבין משהו בכדורגל), אני ממש לא חושב שמישהו פה יכול להיות אחראי כדורגל. גם לא מוכר מזרוני הים ההוא מנתניה, מה שמו... מממ... כרוני או משהו כזה? חחחחח... אם מישהו לוקח על עצמו את הג'וב, אז הידיעות בראש השרשור צריכות להיות אובייקטיביות, ובלי קללות או שמות גנאי, כי לא כל הפורום צריך לסבול מהדעות האישיות שלנו. אני לא לוקח את הנושא הזה מהסיבות הנ"ל, מודה באשמה. יום בשבוע - עדיפות לסופ"ש (אצלי, הכוונה היא לימי שבת-ראשון), אבל אני לא מתחייב על שעה.

arg@00

New member
הדעות לגבי משקלו הסגולי של הכדורגל בעם

הארגנטינאי חלוקות???????????????? הן חלוקות כאן בפורום אולי אבל תסלחו לי לא אצל העם הארגנטינאי

כרוני

New member
מה אתה רוצה ? סיקור של הליגה?

משה גוזגל על הקווים? ציון נאנוס בראיונות עם פסארלה? אני לא אשם שריבר צריכה לממן לקהל אוהדיה מזרוני ים לקיץ הקרוב, (ואם עוד לא הבנת את השיחה שלנו אז, אזיי התכוונתי לאפרטורה הקרובה שזה הקיץ שלך בקורדובה) ושבשל כך אין לכם (גז'ינאס) על מה לכתוב (בנושא) ואתם מתחבאים עד שאנחנו נפספס עוד אליפות. עם זאת, לקחתי לתשומת ליבי ולא אפתח שרשורים לא מאוזנים בנושא. { נ-כוןןןןןןןןןןןןןן ....היית רוצה.......תמשיכו להתחבא}

Shir17

New member
../images/Emo195.gif

שם - שיר גד-אל גיל - 22 מגורים - חדרה סורי אבל אני לא מכיר את התרבות הארגנטינאית ואת המדינה כדי לקחת על עצמי נושא שבועי ...

maozeitan

New member
../images/Emo195.gif

שם: מעוז גיל:25 מגורים: ספרד, יד אליהו ת"א לשעבר. עיסוק: מדריך מכון כושר ומסאז'יסט (בוגר האקדמיה ריאל אספניולה דה חימנסיה ומסאז') וכן סטודנט להוראה שנה שלישית. מממ אין לי כל כך מושג בתרבות ארנגטינה אבל אני יודע קצת לדבר בספרדית.

גרי רשף

New member
../images/Emo198.gif

אופס: ככה עושים התפקדות בחיזבללה.. אני פעם בשבוע אעלה זכרונות אישיים מארגנטינה (מה כבר יש לי משם? זכרונות!).

Yali9

New member
../images/Emo68.gif - לא לקחת בחשבון בחורות....

יהלי. 22. תל אביב.

Yali9

New member
ושתי הערות אגב שלא קשורות

--- לא אני לא בלונדינית. ------ כרוני, אני מקווה שתראה את ההודעה הזו, כי היא בדיוק מוכיחה את מה שאמרתי.

Yali9

New member
לא יודעת.. ../images/Emo3.gif

אני לא טיילתי בדרום אמריקה ואין לי כל כך זמן לטייל עכשיו עם כל הלימודים המייאשים האלה. ומעבר לזה, במה אני יכולה לתרום... יש ועדת קישוט?? - עזוב גם בזה אני לא מספיק מוכשרת. תחשוב על משהו קל בשבילי ונראה אם אני יכולה ליישר קו. תודה, יהלי

כרוני

New member
../images/Emo67.gif

רועי 26 חיפה ראש מדור תמונת השבוע. טוקבקיסט במדור כדורגל. בוסטרו מסריח וגאה בזה (תתחבאו מיז'ונריוס תתחבאו). וכמובן, מנהיגה הבלתי מעורער (יואל תזהר) של ה"חבורה של כרוני"

yoelmati

New member
"יחסי עובד מעביד התערערו בגלל אהדה לכדורגל"

זה מראה שלא הבנת את ההודעה שלי... בפורום יש נכון להיום רוב בולט (זה כדי לא להגיד שאתה בעצם היחיד שעומד ממול) של אוהדי ומסמפטי ריבר. אם אחד ממחנה התרנגולות ידבר פה כל שבוע על כל יריקה במונומנטל כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם, ומצד שני יזניח את מצב הרוח בקמיניטו... זה לא יהיה הוגן כלפיך. ומצד שני... טוב, הבנת את הנקודה. לגבי ההתחבאות שלנו... מודה באשמה. לא רוצה לפתוח את הפה עד שלא תהיה לי סיבה, כי ריבר של פסארלה מסריחים. נקודה. אין לי סיבות לקפוץ משמחה בפורום, מה לעשות. זאת הקבוצה שאני אוהב, בטוב וברע, ככה זה מלידה ולא אני בחרתי אותה. עוד תחזור התקופה היפה מתישהו. נ.ב לחבורה קוראים "חבורת הזבל הכרונית" (ראה עמוד רלוונטי בדברי ימי הפורום...)

כרוני

New member
אתה טועה

פעמיים. יש פה עוד אוהד(י) בוקה - אוהד [ROSEDAL].......{ואני חושב שגם מנהל הפורום הנכבד....למרות שהוא לא ממש מבין גדול} הביטוי המקורי שטבעה MIADI היה "כרוני וחבורתו".......

MiAdi

New member
כרוני, לא תשכח לי את זה ? ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif.......

לא זוכרת בדיוק באיזה הקשר כתבתי את זה פעם, אבל הכוונה שלי היתה אליך ולמעוז (אתם הוספתם את הד"ר שלנו לעתיד
). אתה מכיר את הביטוי ? Lo pasado pisado ? ובתרגום סימולטני לעברית............."העבר דרוך"...תנסה להגיד את זה למישהו לא דובר ספרדית ויחשוב שנפלת מכוכב אחר........נחמד נכון?
שיהיה לך יום מקסים וכמה שפחות חם

למעלה