התפקדות חודש יוני
+ שיפור פני הפורום

כרוני

New member
אני לא הוספתי כלום

זה מה שנקרא גיוס עצמי..... אחי לנשק נגד צ'יקיטינה היה (ונשאר-אל תדאג לא התערערו יחסי עובד מעביד) ללא ספק יואל. לעד אזכור את הביטוי Santa maria de los angeles
!!! ובתקופתו, בכלל סרבתי להעסיק את מעוז (עד היום אני מתלבט האם לפטר......יש לו מזל שאני מרחם על האישה והילדים).

אלון 58

New member
נשמע נחמד,אבל איני בטוח שזה מציאותי...,

אף-אחד לא בהכרח יכול "להתחייב" על יום או נושא,מי שרוצה,יכול לפתוח לו שרשור יומי בכל נושא רלבנטי,ואם כבר יש רעיונות וככוונה,אז זה יוכל "להחיות" את הפורום,וזה ניתן היה להעשות תמיד,ואפשר להמשיך ולהרבות בכל ענין רלבנטי שנראה לכם/ן,ומי שנושא מסויים מוכר לו ויש ידע,שיגיב,
ואם כבר התפקדות(
),אז ככה: שם:אלון תמיר; גיל:½48; מקום מגורים:ערד.

MiAdi

New member
../images/Emo23.gif מאוהבת בנסיכה שלי ../images/Emo25.gif

קלאודיה זוסביץ-גולן גיל:- 44 + 1/2 מגורים:- באר-שבעית לשעבר וכיום ערדניקית לגבי כדורגל אין לי בכלל מה לתרום (גדלתי בבית עם אבא שממש אבל ממש לא התעניין בכדורגל). הפעם היחידה שלי שלא הפסדתי משחק היה ב- 1977 ב- Mundial כשהרבה מכם לא החשבתם אפילו להגיע לעולם
. מה שחקוק בזכרוני הם זכרונות הילדות (התקופה הכי הכי מאושרת ויפה בחיי). חזרתי לטיול שורשים בשנת 92' עם הוריי, להכיר את המקומות בהם נולדו, חזרתי למקומות בהם גדלתי, טיילתי הרבה בדרום המשגע ועוד מקומות. ואני מקווה יום אחד לחזור עם בעלי ועדי כדי להכיר להם את המדינה המקסימה שלא אשכח לעולם. זהו בינתיים ו-
לכולם.

MiAdi

New member
הופס....שכחתי לציין - שכנה של המנהל שלנו ../images/Emo13.gif

מתפקדת באיחור לא כ"כ אופנתי../images/Emo13.gif

האמת שהצגתי עצמי לפני כמה זמן פה אך אין לי בעיה לעשות זאת שוב
שם: ירגזית מצוייצת נשואה בת 32, נולדתי בלאנוס, בואנוס איירס, עשינו עלייה בהיותי בת 4.5 (1979) בגלל הדיקטטורה. מאז הייתי שם כמה פעמים. אוהדת בוקה. מתה להראות את המדינה הזו לבעלי שהיה בטיול בדרום אמריקה אך החמיץ את ארגנטינה...

למעלה