התפקדות חודש מאי

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo175.gifשלי../images/Emo98.gif

שם:אסיה שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל":מהפרק הראשון,כשהראו את הפרומו ישר רציתי שתתחיל הסדרה
ממתי אתה בפורום:קצת אחרי תחילת העונה הראשונה אתה להיות כאן,נכון **פחחח חסר לך שלא**:כה
עונה אהובה:4
אבל גם האחרות אבל במיוחד הרביעית המנצחת האמיתית של כל העונות:אדריאן
שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד:עצבים השיר שעשה לך את החודש:pCD-Buttons הסרט שעשה לך את החודש:מעודדות צמודות 2 ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי:שאני אקנה מתנה יפה , טובה ושימושית ליומולדת של אחותי ושל אבא שלי
ושיהיה חודש כיפי ופחות מלא עצבים ושיהיה כל טוב לי ולכולם!!

randu

New member
את פה מתחילת העונה הראשונה..?

אולי בכינוי אחר??

SummerNightCity

New member
Drop It On Me Hey Hey! ../images/Emo152.gif

שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל"? בעיקרון מהעונה השנייה, אבל אחרי זה היו שידורים חוזרים של הראשונה, אז השלמתי פערים.
ממתי אתה בפורום? מחודש יולי אני חושבת. [יה כמעט שנה! :)] אתה אוהב להיות כאן,נכון **פחחח חסר לך שלא** מה נראלכם?!
עונה אהובה: 2,3. המנצחת האמיתית של כל העונות: קריסטי. שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד: יאמי. השיר שעשה לך את החודש: Drop It On Me ו Sway. הסרט שעשה לך את החודש: אהבה זה כל הסיפור. ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי? מועדונים, מועדונים, ים, חבר, מועדונים, הרבה אוטובוסים, הצלחה במתכונות ובבגרויות, שופינג, ומועדונים.

Fergie7

New member
../images/Emo12.gif

שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל"? מהעונה הראשונה. ממתי אתה בפורום? ממ..לא הרבה. אתה להיות כאן,נכון **פחחח חסר לך שלא**
עונה אהובה: 3 המנצחת האמיתית של כל העונות: אמנדה. שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד: אחלה. השיר שעשה לך את החודש: lonley day' פשוט שיר מעולה. הסרט שעשה לך את החודש:מת לצעוק!!! ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי? שיהיה לי כיף, שאני יהנה באילת, שאני יהנה בטיול השנתי, ויומולדת שמח לאבא!

אפרת,יס סר!

רואה אנט"מ,מהעונה השנייה,פרק2. אני בפורום קצת זמן.. אוהבת,אוהבת. העונה האהובה:3 המנצחת האמיתית: יואנה

MeetLofe

New member
../images/Emo69.gif

שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל"?מהעונה הראשונה מהפרק הראשון ממתי אתה בפורום?האמת שהפעם הראשונה שלי כאן הייתה שבאתי לפרסם את האתר הישראלי של הטופ מודל אתה להיות כאן,נכון **פחחח חסר לך שלא**?אה? עונה אהובה:שלישית!!
המנצחת האמיתית של כל העונות:אווה
שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד: השיר שעשה לך את החודש:a song for you הסרט שעשה לך את החודש:שום סרט מיוחד ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי?בריאות ואושר

Blue Aura

New member
מתפקדת ../images/Emo11.gif ../images/Emo189.gif

שם: הילה.
שאלות שקשורות לפורום:
ממתי אתה רואה "הטופ מודל"
עונה 1. ממתי אתה בפורום
עונה 2 או 3. אתה
להיות כאן,נכון
**פחחח חסר לך שלא**
ברור שכן.
עונה אהובה: 3.
המנצחת האמיתית של כל העונות: יואנה.
שאלות שקשורות לחודש אפריל:
סכם את חודש אפריל במשפט אחד: היה בסדר סדר. השיר שעשה לך את החודש: Addicted של קלי קלארקסון.
הסרט שעשה לך את החודש: דפנטלי "קינג קונג", למרות שלא ראיתי את הסוף.
ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי
שאני אצליח בבגרויות ובמתכונות.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo26.gif

שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל"
מהעונה הראשונה
ממתי אתה בפורום
הייתי ממש מעט בעונה השנייה, ואז מהשלישית כשהתחלתי לנהל
אתה להיות כאן,נכון **פחחח חסר לך שלא**
מה נראה לכם
עונה אהובה:
קשה לי להגיד..
אולי שנייה
המנצחת האמיתית של כל העונות:
יואנה
שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד:
פסח
השיר שעשה לך את החודש:
רק אחד? לא יודעת הסרט שעשה לך את החודש:
עידן הקרח 2 ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי
שיהיה לי טוב

mmmbam

New member
אכן חודש מאי../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

שם: מעיין שאלות שקשורות לפורום: ממתי אתה רואה "הטופ מודל"? מהעונה השנייה ממתי אתה בפורום? מהעונה הרביעית אתה
להיות כאן,נכון? בארורררררר!!!! עונה אהובה: 3 המנצחת האמיתית של כל העונות: אנה בננה
שאלות שקשורות לחודש אפריל: סכם את חודש אפריל במשפט אחד: חודש מעניין. השיר שעשה לך את החודש: מוניקה סקס - "איש קש"
הסרט שעשה לך את החודש: "חיוך של מונה ליזה"
ו...מה אתה מאחל לעצמך לחודש מאי? שיהיה יותר טוב מאפריל...
יום הזיכרון לחללי צה"ל. יהי זיכרם ברוך

randu

New member
לא הבנתי כלום!!

דרלית,בעיקר אתן כיולות לענות על זה: מי היה הראשון שניהל את הפורום..? ואחריו..? קיצ,תסבירו לי את כל תהליכי ההנהלה והפיטורין,עד המצב הנוכחי
טנקס.

JULI4561

New member
לפי מה שאני זוכרת ../images/Emo122.gif

לפני שהילית קיבלה ניהול היתה אחת בשם "קוקו המושלם" שאני לא זוכרת את השם שלה . לפני זה אין לי מושג מי היה/היתה . ואזז היא דיי שכחה או היתה עסוקה מידי בלהכנס לפורום והיה פה בלגןןן והיא עזבה. והילית נהייתה מנהלת .. ואחרי כמה זמן הצטרפה אליה מרי ובגלל עומס בפורומים היא עזבה. ואז דר נהפכה להיות מנהלת .. וזהו
[נראה לי
]

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifרואים שאת מחלוצי הפורום../images/Emo3.gif

לפי עניות דעתי הפורום הוקם ממש בסוף העונה הראשונה, ומי שהקימה אותו [וניהלה] הייתה יעל [כמו שאמרת]. ואז בעונה השלישית אני ניהלתי לבד [דיקטטורה
], ובעונה הרביעית צירפתי אלי את דר
וזו הייתה התורה כולה על רגל אחת

למעלה