התפקדות חודש מאי !!!

itzikch

New member
התפקדות חודש מאי !!!

אולי זה מוגזם עוד שאלון כזה , אבל זה חודש חדש שנכיר יותר טוב אחד את השני ואולי גם משתמשים חדשים, נסו לפרסם את הפורום הזה בעוד כול מיני פורומים שנצבור עוד אנשים :) שם: משפחה(אם רוצים): גיל: עיר: אלבום האהוב של אינקובס: מאכל אהוב בשבועות: תיכנונים לחודש מאי: הכי חשוב תמונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

southern girl21

New member
אני חולה ומשעמם לי

אז יאללה: שם: שרון גיל:20.11 עיר: אור יהודה אלבום האהוב של אינקובס: כרגע מתנגן במערכת מייק יורסלף יותר מדי, פשוט כי כיף ללכת לישון עם האלבום הזה. מאכל אהוב בשבועות: אני חושבת שזה החג הכי מפגר שיש..אז לא יודעת. תיכנונים לחודש מאי: היומולדת שלי בגדול. רישמית 21..:)

itzikch

New member
אה שכחתי עוד משהו ..

אם למישהו יש לוגו של אינקובס או תמונה , שהמנהלת תשים בפתיח של הפורום , אם המנהלת עדיין חיה חח

Incubus Creep

New member
מתפקדת:)

שם: כרמל גיל: 15 עיר: ת"א אלבום האהוב של אינקובס: נראה לי שMake Yourself אבל בעיקרון כולם.. פשוט הוא קצת יותר טוב מהאחרים;) מאכל אהוב בשבועות: עוגת גבינה, אבל את זה יש לי כל השנהD: תיכנונים לחודש מאי: נממ לא יודעת.. פשוט לעבור אותו בשלוםXD תמונה: אולי אח"כ:)

AurelieG

New member
../images/Emo13.gif

שם: אורלי משפחה(אם רוצים): לא משו מעניין.שם מוזר.איטלקי.. גיל: 18 וקצת עיר: אשדוד אלבום האהוב של אינקובס: Make yourself מאכל אהוב בשבועות: שונאת גבינות !!!! תיכנונים לחודש מאי: הופעה, מוטומיוזיק, מתכונות, בגרויות ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת... לא תמונה משו אבל זה מה יש..

itzikch

New member
ME !

שם: איציק משפחה : חח גם שלי חושבים שאני איטלקי אבל לא (צ'ימינו) גיל:21 עיר:נס ציונה אלבום אהוב: Make yourself אהההההה השלמתי את הדיסק שחסרים לי היום קניתי סיינס ו 2 די וי די מורנינג ויו וINCUBUS VOL 2 חח אחלה דיוידי מאכל אהוב בשבועות: אין כי הכול באמת מגעיל !!!! תיכנונים לחודש מאי: סוף החודש אני נוסע לאילת למרינה קלאב !!!!! ולעבוד כמה שיותר !! הנה תמונה אבל זה ישנה מאודדדדד לפני חצי שנה , עכשיו אני עם הרבה שיער!!

noynav

New member
אז מי בעד ללמד את איציק על אומנות השרשור?

D: אבל נו, כפרעליך.

itzikch

New member
אוףף אורון לימד אותי !! , קיצר את צריכה..

ללמד אותי לשרשר :\

Cranberry Juice

New member
:)

שם: - משפחה(אם רוצים): גיל: בקרוב 18 עיר: חיפה אלבום האהוב של אינקובס: Make Yourself מאכל אהוב בשבועות: שבועות? :O אממ...בלינצ'ס? תיכנונים לחודש מאי: יום הולדת 18 \:

orit a3at

New member
עונה... כנסו..יש תמונה

שם: נטלי משפחה(אם רוצים): אפריאט (אללה מרוקאים להשתלט) גיל: 18.5 עיר: אזור ירושלים אלבום האהוב של אינקובס: הכל אבל morning view מאכל אהוב בשבועות: לחמניות גבינה תיכנונים לחודש מאי: הופעות די חשובות של הלהקה הכי חשוב תמונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה לאיציק שהסביר לי איך להקטין תמונה... מואה זאת הקטנה שליד חוזה

arTT916

New member
נטלי מאיפה התמונה? אני זוכרת אותך..

נטלי מאיפה התמונה עם החבר'ה של אינקובוס??אני זוכרת אותך מהוי אי פי , איפה היא צולמה בבקשה?

itzikch

New member
יא נטלי חח אני זוכר אותך חח דיברתי איתי

ועם אורון שהתלהבת שהיית ב VIP ואנחנו סיפרנו לך שהיינו אמורים להיות גם ב VIP והכול התפקשש קיצר אחלה תמונה שבעולם !!! חוזה המלך !!!!!!!

noynav

New member
כן המפקד.

שם: נוייייה. ^.^ משפחה(אם רוצים): חח לא. גיל: בת 15 וחצי, עם מוח של בת 6. עיר: ראשון לציון:) אלבום האהוב של אינקובס: ממ לייט :) מאכל אהוב בשבועות: כל האוכל של סבתא D: תיכנונים לחודש מאי: אורבן מוטו מיוזיק, לעבור בגרויות בשלום. ואממ.. מסיבה בטח?

noynav

New member
2 דברים.

1. טעות, קראתי האלבום השבועי האהוב של אינקיובס. האהוב בגללי זה סיינס. ותגדילו את התמונה, האיכות גרועה ככה.

Anomally

New member
אני כאןןן D:

שם : טל משפחה: סקלינגטון-בויד P: גיל:16 :) עיר: ראשל'צ סיטי אלבום אהוב : מממ...אוף שונאת תשאלה הזו! ..אני ממש אוהבת את מורנינג ויו P: מאכל אהוב בשבועות : O_ם אממ בלינצ'ס? תיכנונים לחודש מאי : מוטורמיוזיקקקק :) לראות תספיידרמן החדש חח וממ ובטח עוד,יאללה,החודש רק התחילP: תמונה: חחחחחחחח לי ולחברות שלי יש תחביב להכנס לזארה ולמדוד דברים מזעזעים . אז הממ >_< (אני הימנית P:)

למעלה