התפקדות חודש מאי !!!

noGz

New member
גם אנחנו עושות את זה!!=] (+תשובות)

אני וחברה שלי הולכות לקניון בשביל "לעשות זארה", שזה מתי שהולכים לזארה, ואנחנו בוחרות אחת לשניה 6 פריטים מ-ז-ע-ז-ע-י-ם!!! איזה ענק זה=] ולתעד זה בכלל רעיון מוצלח (איישם בעתיד). טוב, למרות שזה מנוגד לשרשור, אני מתפקדת כאן כי זה מיותר לפתוח עוד הודעה בשביל זה. אהמ- שם: נגה משפחה(אם רוצים): משפחה לא בוחרים. גיל: 17 ו-9 חודשים. עיר: city of townsville אלבום האהוב של אינקובס: אני רוצה לומר morning view, אבל מצד שני גם make yourself ו- light grenades. אז...כן. מאכל אהוב בשבועות: אני כזאת ג'אנקי של מוצרי גבינה O_O אני נאלצת לומר שהפייבוריט הוא עוגת גבינה. תיכנונים לחודש מאי: אני מתכננת מעבר דירה לחוף הים. המון המון המון המון ים! וקצת מסיבות. וטיפונת בצפר. אולי עבודה. ולקנות דברים יפים. ולעשות זארה=] אין תמונה..צר לי. (נ.ב- אני לבד בבית והרגע נשמעו שני רעשים מפחידים בטירוף מהמטבח. אם זה הסוף שלי- ספרו לבראנדון כמה נאמנה הייתי)

Incubus Creep

New member
חחחחח

גם אני וחברה שלי הולכות לזארה ורואות מי יכולה למצוא את התלבושת הכי מזעזעתXD

ברררר

New member
יעיגכע

שם:בר משפחה(אם רוצים):
גיל:18 עיר: יישוב אלבום האהוב של אינקובס: מייק יורסלף מאכל אהוב בשבועות: בלע תיכנונים לחודש מאי: נגמרו הלימודים. רק בחינות בגרות. עם חיפושית משה רבינו מהממת על היד

AeroFan

New member
הופפ

שם: אלדד משפחה(אם רוצים): גיל: 19 וחצי עיר: נתניה אלבום האהוב של אינקובס: A Crow Left Of The Murder, אבל באמת שכולם. מאכל אהוב בשבועות: חזיר!!!! חחח סתם לא יודע זה חג מפגר תיכנונים לחודש מאי: להזמין את הכרטיס לאירוסמית' וגם את הכרטיס טיסה (אירלנד
) הכי חשוב תמונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itzikch

New member
יו יש מצב גם אני נוסע לאירלנד !! אבל חודש הבא

למופע UFC !!

fuckinGAL

New member
../images/Emo13.gif

שם: גל משפחה(אם רוצים): גיל: עוד חודש+ 16 עיר: אשדוד אלבום האהוב של אינקובס: נכון לעכשיו morning view אבל זה משתנה. מאכל אהוב בשבועות: אמ.. תיכנונים לחודש מאי: הרבה לחץ מהלימודים

Rock Bottom

New member
בפעם המי יודע כמה, אבל רק בגלל

שלאיציק יצאה תמונה כזאת סקסית, תראו לבד
ועכשיו ברצינות.
שם: אורון משפחה: נו, נדיר משהו - לוי גיל: 21 אנ' סאם מו. עיר: העיר השולטת בפורום ובארץ, כאילו דהה.. ראשל"צ איז דה שיזניט, Damn skippy, Hippie~! אלבום אהוב של אינקיובס: מורנינג. אולי אחד האלבומים הכי מושלמים שיצאו אי פעם. מאכל אהוב בשבועות: בלינצ'ס של מון מאמה!! עם גבינה וצימוקים וזה..
תיכנונים לחודש מאי: בסוף החודש אני רשמית סמ"ר (למרות שאני כבר מוזן סמ"ר משום מה), אבל בדיוק באותו תאריך גם הדביקו לי אבט"ש של שבועיים, אז בלאט נחוי סוכה. ואין לי כוח לעבור לחלון הוספת תגובה, אז תסתדרו בלי תמונה.

itzikch

New member
צ'ימינו שליטה !! יאללה תשים תמונה עם סרבל !!!

סרבל כוסיות שליטה !!!

L A D Y B U G 2

New member
מתפקדת אחרונה המפקד!!!

שם:אורטל משפחה(אם רוצים):הם דווקא בסדר, אז אני אשמור אותם. גיל:20.4 עיר:חור לילד באר שבע? אין כאן אף אחד מהדרום הרחוק... אלבום האהוב של אינקובס:חורשת על Make yourself מאכל אהוב בשבועות:אין חיה כזאת. תיכנונים לחודש מאי:דרגת סמל. תמונה:אני עם המדים

AeroFan

New member
את ב-נ"מ?

גם אני הייתי בהתחלה ב-נ"מ.. בטח את בטח משרתת בביסנ"מ לא?

SnipeR3

New member
אני...

שם: אלעד גיל: 23 (וחצי, אם מתעקשים...) אלבום אהוב של אינקובוס: make yourself/SCIENCE מאכל אהוב בשבועות? WTF?? מה שאמא תכין. סלט יווני... אולי. תכנונים לחודש מאי: אינשאללה שהשביתה תימשך עוד ועוד. (סטודנט) רצ"ב תמונה מפורים.

למעלה