התפקדות ינואר

התפקדות ינואר../images/Emo124.gif

שם - גיל - מיקום: שיר החודש? שיר החודש של קין? סרט/ סדרה/ קליפ החודש: הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? הדבר רע שקרה בחודש שחלף? ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: מסר לאומה: תמונה:
ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? איך אתה מסכם בכללי את 2008? שיר השנה: שיר קין השנה: זמר/ זמרת / להקת השנה: סדרה- סרט- קליפ השנה: ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009?

יאאא! שנה חדשה!

שם - גיל - מיקום: רשמית נמאס לי מהשאלה הזאת
אבל בשביל סיון- אני שרי, עוד מעט בת 21 (אמא!
) מירושלים שיר החודש? וואו, כל חודש אין לי מה לענות על השאלה הזאת, וכך גם עכשיו.. כל החודש הזה שמתי את האייפוד על שאפל, אז אין לי מושג מה שמעתי הכי הרבה
שיר החודש של קין? נראה לי שPS או PA... PA ממש עוזר לי להתרכז משום מה... סרט/ סדרה/ קליפ החודש: לא יצא לי לראות סרטים החודש, וקליפים אני אף פעם לא רואה, אז זה משאיר אותי עם סדרה... ובשבועיים האחרונים רוב הסדרות לא שודרו (האמריקאים הארורים האלה עם החגים שלהם!!!), אז כמו בחודש שעבר, הסדרה שלי היא- PUSHING DAISIES
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? מלא מלא חברים חדשים מהאוניברסיטה, וגם ביליתי המון עם החברים הישנים
וגם קיבלתי מחברה את מארז כל העונות של "חברים". אף פעם לא ראיתי את כל הפרקים... הדבר רע שקרה בחודש שחלף? עבודות עבודות, זה שלא היה לי זמן לנשום, קמתי כל בוקר ב7 כדי ללמוד, ואפילו היה שבוע שיצאתי מהאוניברסיטה כל יום אחרי 21:00
וגם- חברה ממש טובה שלי טסה לחצי שנה
(והשאירה אצלי את "חברים" שלה...) ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שיהיה הרבה יותר רגוע, שיהיה לי זמן לישון!!! ולחיות קצת.. ולדבר עם כל מי שהזנחתי... מסר לאומה: אני מאוד מקווה שההשקעה בלימודים משתלמת
תמונה: אני ואחותי במסע קניות... | ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? וואו, זאת הייתה שנה טובה!! הספקתי המון המון דברים (התחלתי וגמרתי לעבוד בקרביץ, התחלתי וגמרתי ללמד ביסודי- עכשיו אני מלמדת בתיכון, התחלתי ללמוד...)! הכרתי מליון אנשים, הוספתי לעצמי מלא יכולות חדשות ולמדתי המון על עצמי!. ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? הייתי בבית חודש בלי לעשות כלום, מה שקצת הרס לי את כושר הריכוז.... מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? אני אחשוב על משהו... איך אתה מסכם בכללי את 2008? שנה שתרמה לי המון! שיר השנה: לא יודעת
שיר קין השנה: ספיירלינג, ללא ספק
זמר/ זמרת / להקת השנה: השנה גיליתי (או בעצם, גיתית גילתה לי) את אלפאביט.. אז כנראה שהם
סדרה- סרט- קליפ השנה: וואו, איך שקשה לי לבחור רק אחד....אני מניחה שסרט השנה הוא "קזבלנקה" [טוב שנזכרתי לראות אותו רק השנה..] השנה הגדלתי את אגף הסדרות שלי באופן משמעותי (שלא תדעו כמה דברים הוא מכיל...). ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? לונדון!!!!!!!!!!!!!1 קין בלייב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מספיק לי

justin9

New member
../images/Emo99.gifוואווו שרי

איזו עמוסההההההה המון הצלחה בהכל!!!!

בהחלט עמוסה../images/Emo2.gif

איזה מגניב שאת מלמדת בתיכון
מקווה שהתלמידים סבבה
ואיזה כייף לך שיש לך את המארז של חברים

האמת שזה רק תלמידות! ../images/Emo8.gif

אני מלמדת באולפנא לבנות.. והן חמודות ממש (רובן..).. למרות שיש הבדל עצום בבגרות בין השנים (נגיד בין כיתה ח' לט'). נגיד לימדתי אותן את מובי מייקר, ורציתי לקשר את זה למצב, אז הכנו קליפי תמיכה לתושבי הדרום ולחיילי צה"ל, וכיתות ח' התנהגו כמו ילדות קטנות ואמרו "לא רוצה! אני רוצה להכין קליפים מתמונות שלי", וכיתות ט' נכנסו לזה חזק וישבו כל ההפסקה כדי לגמור ורצו ממש שאני יעביר את זה לחיילים...
והמארז חברים אצלי עד סוף מאי, אז אפשר לעשות מרתון במפגש פורום הבא [שלא ברור מתי יהיה...]... אני יביא גם את ורוניקה מארס שאמרנו שנראה פעם...

../images/Emo27.gif

ההפרש של הגילאים גם אם הוא קטן הוא מאוד משמעותי. תמיד המורים שנכנסים אלינו אחרי שלימדו אצל השישיסטים "בבקשה מכם, הרגע לימדתי בי' ואין לי כוח". כי הי' עדיין מתנהגים כמו בחטיבה ועדיין לא הפנימו את התיכון ואת המעבר הקשה. (ונראה לי כאילו אתמול עליתי לי'
) אז מסכימה איתך! ואיזה חמודות הבנות בט' ^_^ באמת מעניין אם תוכלי להעביר את זה אל החיילים
וזה יהיה נחמד לעשות מרתון :)

מתפקדת. ../images/Emo6.gif

שם - גיל - מיקום: נעם, 18, כפ"ס שיר החודש? Somewhere Else / Travis שיר החודש של קין? You Don't See Me סרט/ סדרה/ קליפ החודש: וואו, עשיתי החודש מלאאא השלמות טלוויזיה לקראת הגיוס. אז.. האוס, איך פגשתי את אמא, דוקטור הו, קייל XY, ויש עוד הרבה.
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? הוא עבר מהר הדבר רע שקרה בחודש שחלף? הכל ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: להתגייס כבר. =]
מסר לאומה: קניות לטירונות זה מייגע תמונה: ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? סיימתי תיכון ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? כיתה י"ב
ובכלל התיכון היה דוחה מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? יומולדת 18 (אבל רק בגלל שעכשיו אני יכולה לקנות סיגריות בצורה חוקית) איך אתה מסכם בכללי את 2008? כמו כל שנה - מעפנה. שיר השנה: שאלה קשה.. אבל אני חושבת ש Your New Twin Sized Bed - DCFC שיר קין השנה: The Lovers Are Losing זמר/ זמרת / להקת השנה: Death Cab For Cutie. האלבום שהם הוציאו השנה פשוט מדהים. סדרה- סרט- קליפ השנה: ללא ספק, סקינס. ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? לעבור את הטירונות בשלום ובכלל להסתדר טוב בצבא.

galoosh33

New member
איך קייל XY באמת? ../images/Emo9.gif

שווה לצפות? Death Cab אכן מצויינים
בהצלחה בצבא!
את יודעת למה את מתגייסת? ובאמת מתישהו עשו לך בעיות עם לקנות סיגריות מתחת לגיל 18? נשמע לי ממש מוזר

קייל היא אחד הסדרות הטובות! =]

יש לה רגעים מטומטמים, אבל משהו בה מרתק.
לא יודעת איך להסביר. לגבי הצבא, אני לא יודעת, אני מיועדת לכל"צ. אבל שבוע שעבר היה לי תחקיר בטחוני שפתאום שלחו לי משומקום, אז אני מקווה שאני מיועדת למשהו טוב. ולמען האמת, כן, היו לי בעיות לקנות סגריות. פה באיזור ממש אבל ממש מקפידים על זה. אבל בחצי שנה האחרונה החיים נעשו יותר קלים.

galoosh33

New member
סבבה, אולי אני אנסה אותה בקרוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

justin9

New member
../images/Emo99.gif קייייל - מלבד העובדה שהוא אחד ה

דברים הכי מתוקים ויחד עם זאת סקסיים על פני מסך הטלווזיה יש עוד הרבה סיבות לצפות בסדרה הזו אבל הסיבה הנ"ל אמורה להספיק

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif סכמ"ש

הא! הפעם זה בכלל לא סיכום שבוע, אלא סיכום שנה... התחכום! שם - גיל - מיקום: גל, עדיין 17 (מואהאהא! טוב, not for long..), ת"א שיר החודש? Leona Lewis - Run ו- Razorlight - Wire to Wire ו- Scorpions - Wind of Change שיר החודש של קין? Perfect Symmtery! סרט/ סדרה/ קליפ החודש: אממ, נחמד שהשרדות הישראלית התחילה, אני מניחה
הדבר טוב שקרה בחודש שחלף?
הדבר רע שקרה בחודש שחלף?
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: בעיקר שיהיה שקט אני מניחה, ושיתפר כבר המצב, כי זה ממש קשה ונוראי, לשני הצדדים .. מסר לאומה: תמונה: טוב, אני שונאת שאלות כאלה של "הדבר הכי טוב\רע" כי ממש קשה לי להזכר שנה אחורה ולסווג ככה אירועים בצורה דיכוטומית... בכל מקרה, סה"כ הייתה אחלה שנה
בביצפר זו ללא ספק השנה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו, אין מה לעשות - י"ב זה כיף. :) כולם כבר כ"כ מגובשים, ולא ממש לומדים הרבה ...ואני באמת אוהבת את השכבה
היו לנו שני מסעות מעניינים השנה, מסע בראשית (שהתחברתי פחות) והמסע לפולין (שהתחברתי יותר). בתחום המוזיקלי, אני חושבת שאני אזכור את השנה הזו כשנה שבאמת נכנסתי למוזיקה בצורה רצינית, אם אפשר לומר ;) זה הפך להיות חלק ממש גדול בחיים שלי , ות'אמת? זה שווה כל שנייה שאני מקדישה לזה. וכמובן, קין
חוץ מזה? עברתי דירה, הוצאתי רישיון, קיבלתי לפני כמה ימים הודעה שאני מצטיינת נשיא - קולקולשוש!
- שזה נחמד, וחזרתי לשחק טניס אחרי בערך 3 שנים, שזה גם ממש כיף! שיר השנה - עשיתי השנה (כמו שנה שעברה) מצעד שנתי, ושיר השנה שלי הוא Laura Marling - Night Terror. המלצה חמה, וגם האלבום שלה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=rsIKbH9p9zI שיר השנה של קין - ללא ספק Atlantic, ש"גיליתי" אותו מחדש השנה אם אפשר לומר. ציפיות לשנה הבאה - אני מקווה שהמבצע יסתיים בהצלחה (מה זו הצלחה, זו כבר שאלה יותר בעייתית), שתבחר ממשלה טובה ואחראית שתוביל את ישראל (ואני באמת צריכה לחשוב למי אני הולכת להצביע בעוד חודש. ..). בתחום האישי - להחליט כבר מה קורה בקטע של הצבא
לטוס לחו"ל וכמובן - לזכות לראות הרבה הופעות טובות בארץ ואולי (הלוואי!) משהו בחו"ל (מישהו אמר לונדון?). יותר מכל, אני מצפה לראות את גלעד שליט חוזר הביתה ב-2009. אני חושבת שזה מחדל נוראי שהוא עדיין נמצא שם, במי יודע אילו תנאים, ובטוחה שהיום שבו נזכה לראות אותו חוזר, בריא ושלם בע"ה, יהיה יום חג לישראל ואפשרות, איכשהו, להחזרת חייה של משפחת שליט לכנם. שנה טובה !!

מצטיינת נשיא?../images/Emo2.gif

איך לא סיפרת לי זאת! וגם שחזרת לשחק טניס.. אני זוכרת שדיברנו על זה (שאני אהיה המנהלת שלך..
), אבל לא אמרת מה נסגר בסוף. בכל מקרה, כל הכבוד ובהצלחה!
ואטלנטיק
הפייבוריט שלי! השיר הכי טוב של קין. וד"א, גם ג'סי אוהב את לאורה מרלינג.. ראיתי בבלוג
ואוף אני תמיד שוכחת להוריד את האלבום
וג- חברה שלי התקשרה ללשכת גיוס, ומסתבר שיש להם עיכובים בכל המנילות, והשבוע צריך להתעדכן בעולים על מדים. אז מסתבר שצה"ל לא שכח אותי ואת חברה שלי
ובקשר למבצע ולגלעד שליט- מסכימה בכל מילה! אני כ"כ מקווה שלא יהיו עוד הרוגים, אני דואגת בטירוף.. ושגלעד יחזור כבר הביתה! רק שלא יהיה רון ארד..

galoosh33

New member
תודה קאר!

לגבי הטניס, זו ממש התפתחות של השבועות האחרונים, ואם אינני טועה, כשדיברנו על זה (וניסית לשכנע אותי ללכת לגראנד סלאם או משהו כזה
) זה היה ממש מזמן! לא ידעתי שהוא אוהב אותה.. טוב, היא באמת מצויינת, איך אפשר שלא! *אהמ*.. ודי כבר, אני פשוט אשים לך פעם הבאה בתיקיית שיתוף.. בהנחה שבאמת תשמעי אותו for once ;) לגבי המנילה, כן, גם אני שמעתי על זה נדמה לי.. זה יחסית הגיוני, בהתחשב בעובדה שזה פיילוט והכול.. אני מקווה שתקבלי בקרוב.. ! לי יש מחר מיון למשהו בלתי ידוע, וקיבלתי אגב לדוברות - אבל דחיתי למרץ..
יאללה ביי נשמה!

sivanika

New member
אז ככה...

אני אענה אבל לא על כולם כי אין לי כח לחשוב..... חח שם - גיל - מיקום: סיון - 28 - לוס אנג'לס שיר החודש? HAMBURG SONG שיר החודש של קין? HAMBURG SONG הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? ראיתי את קין 4 פעמים!!! הדבר רע שקרה בחודש שחלף? לא יכולתי לחשוב על רע בגלל קין.... ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שאני אצליח לעשות קצת כסף.... ושאני אפגוש את מיקה... (הלוואי טפו טפו...סיפור ארוך...חח)... ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? שראיתי את KEANE 4 פעמים ומיקה 3 :) ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? שלקוח שלי עזב פרוייקט באמצע ולא שילם לי 1000$ :( מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? ההופעה של קין ב LARGO - במיוחד שטום שר THE FROG PRINCE ו LOVE IS THE END ושפגשתי את מיקה פעם אחרונה והחזקתי לו את היד ואמרתי לו תודה על כל השנה המדהימה שעברה עליי בגללו :) איך אתה מסכם בכללי את 2008? הייה מעניין! שיר השנה: שיר קין השנה: THE LOVERS ARE LOSING :) אבל קשה לי כי אני אוהבת את כווווולם זמר/ זמרת / להקת השנה: מיקה, KT TUNSTALL, קין (קויין זה ברור אז אני בכלל לא אכתוב!) ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? שיהייה בסדר....אם יהייה כמו 2008 זה בסדר...אבל עדיף יותר טוב... זהו P=

למעלה