התפקדות ינואר

טוב, אני ../images/Emo182.gif

שם - גיל - מיקום: קארין, 17, בערך מהצפון
שיר החודש? אסף אבידן - Her lies
שיר החודש של קין? BTT, ופרפקט סימטרי כמובן. סרט/ סדרה/ קליפ החודש: האנטומיה של גריי שחזרה לעונה 5. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? יש מצב טיול שנתי, והורידו לי חצי גשר (ואוף הם שכחו שיש עוד חצי
), וסתם היה חודש נחמד כזה (נראה לי) הדבר רע שקרה בחודש שחלף? ההצגה 'אותלו', רציתי למות :$ ("בת זימה!!") , והטיול שנתי היה מאכזב מאוד.. הא, וניתקו לי את השיחות
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: אני צריכה לקבל תשובה מכמה דברים חשובים, ולעבור בהצלחה את שלושת הבגרויות החודש, למרות שנדחה הבגרות באנגלית להודעה חדשה. ושיהיה חודש סבבה, אני מקווה. מסר לאומה: שה' ישמור על החיילים שלנו בעזה, על גלעד, ועל כל עוטף עזה! תמונה: - ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? השנה נראית כ"כ רחוקה, ואני לא זוכרת.. ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? כנ"ל. אני לא חושבת שבמהלך השנה היה משהו רע במיוחד או משהו טוב במיוחד. מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? פולין, אין ספק. זה בהחלט 'מסע לחיים'. המסע לפולין רק היה ההתחלה, והמסע הזה ליווה אותי כל השנה, ומן הסתם ילווה אותי כל החיים. עדיין לא התאוששתי.. איך אתה מסכם בכללי את 2008? במינוס. 2007 דווקא הייתה שנה טובה, 2008 קצת זוועתית. איכשהו אבדה לי כל המוטיבציה בכל המישורים, היה לי הרבה יותר קשה בהכל. מן 'עצלנות' מנטלית כזאת. היא בהחלט הייתה קשה לי, אבל לא רע, ולכן לא כתבתי שהיה משהו רע במיוחד. אבל אין ספק ש2008 החלה ברגל שמאל, והמשיכה כך עד יומה האחרון. נקווה ש2009 תהיה הרבה יותר טובה
שיר השנה:גם אצלי כמו גל בהחלט הכרתי המון המון אמנים ולהקות חדשות שהתאהבתי בהן ממש. אבל אני חושבת שאת patrick watson- the great escape. אני אוהבת את השיר הזה המון, אחלה שיר. שיר קין השנה: כמו כל דבר אצלי, גיליתי בדיליי ענק את walnut tree. לא אחד מהטובים של קין, אבל שיר יפהפה שקצת נעלם.. זמר/ זמרת / להקת השנה: הא, קין. אבל ממש
ו- פטריק ווטסון, סנואו פאטרול,הקוקס, ג'ק ג'והנסון, ג'ייסון מארז.. סדרה- סרט- קליפ השנה: הקליפ- כמובן ספיירלינג שלנו
סרט- אני בקושי רואה סרטים, אם בכלל. וסדרה- האנטומיה של גריי, שנראה לי שזאת הסדרה היחידה שאני צופה בה בקביעות ולא מפספסת פרק. ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? שתהא ה ר ב ה יותר טובה מקודמה. ותוכניות? בהחלט שנה חשובה בחיי! אני לצערי מסיימת בי"ס
לא רוצה להפרד מהשכבה ומהכיתה המדהימה שלי! ואני מתגייסת כמובן (
!), למרות שהתאריך גיוס ראשוני הוא באמצע דצמבר אבל לא נורא, ולטוס לחו"ל

מה אנשים מוצאים באנטומיה של גריי????

מהההההההההההההההה?????
*עוד רגע גם דפי תבוא ותרביץ לי*... וקארין, את גילית עוד כל מיני בי-סיידס השנה ככל שזכור לי... לא הכרת את SNOWED UNDER או שזה היה SOMETHING IN ME WAS DYING?!

SU!

ויפה שזכרת!!
ואין על האנטומיה. צפי בפרק - ואז תביני! למרות שהפרקים הראשונים של העונה ה1 לא כ"כ משהו, אבל הם רק משתפרים! העונה השניה והשלישית הכי טובים. בעונה הרביעית פחות טוב, בגלל שגם אדיסון עזבה וגם ברק, שהם היו דמויות מאוד חשובות. ועכשיו פירסמו שג'ורג' (טי.אר נייט) רוצה לעזוב בגלל שיש פחות קווי עלילה בעונה ה5 לג'ורג'
חח איזו חפירה

dans girl

New member
../images/Emo185.gifטוב שלא סיפרת לה את כל עלילת הסדרה וספויילרים../images/Emo6.gif. האנטומיה רולאז. בד"כ. כרגע עם הפרקים האחרונים והשגעונות של איזי אני ממש שוקלת האם אני עדיין אוהבת../images/Emo3.gif. וטי אר מעצבן. שיישאר, כאילו שהדמות שלו לא הייתה מרכזית בטירוף ב-4 עונות הקודמות. שיספוג קצת../images/Emo3.gif.

עד לטי.אר../images/Emo11.gif

ואיזי שתהיה בריאה! כל שניה היא מחליפה מושא אהבה אחר, שתנוח קצת! ואני צופה בקצב יס

M a a y a n K

New member
../images/Emo182.gif

שם - גיל - מיקום: מעין, 20, קרית חיים שיר החודש? use somebody- kings of leon שיר החודש של קין? perfect symmetry סרט/ סדרה/ קליפ החודש: דמדומים הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? בת דודה נולדה הדבר רע שקרה בחודש שחלף? סידורים של שנה חדשה, מלחמה... ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: שיהיה שקט מסר לאומה: - תמונה: - ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? בת דודה נולדה ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? אוווו...הרבה דברים שכמעט הביאו אותי להתמוטטות עצבים מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? ראה 2 שאלות למעלה איך אתה מסכם בכללי את 2008? המממ...קשה לסכם. קרו הרבה דברים וזה טוב, לא היה משעמם... שיר השנה: שיר קין השנה: ללא ספק Try Again, למדתי לאהוב אותו רק השנה זמר/ זמרת / להקת השנה: נראה לי שקין בהחלט עומדים בקטגוריה סדרה- סרט- קליפ השנה: דקסטר ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? להשתחרר בקרוב ואני מניחה שזה אומר הכל כי זה לחזור לאזרחות, להתחיל לעבוד ולחשוב על החיים קצת יותר ברצינות. שנה טובה!!!

M a a y a n K

New member
ואיך שכחתי!

בסדרת השנה גם את הדוקטור!! הכוונה לדוקטור הו שלפי סיום העונה יכול להיות שהשחקן יתחלף וזה רע מאוד..

Lyla Bellamy

New member
..

שם - גיל - מיקום:שגית,16,מבשרת. שיר החודש?Blood Pressure -Useless ID שיר החודש של קין?PS סרט/ סדרה/ קליפ החודש:דמדומים,אנג'ל human הדבר טוב שקרה בחודש שחלף?חנוכה הדבר רע שקרה בחודש שחלף?בית ספר.. כמה מפתיע.. ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי:הממ מסר לאומה:מלחמה מעצבנת:/ תמונה:.. ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008?לא זוכרת ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008?כנ"ל מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008?ליודעת, אולי זה היה "אמגגגגג$%@#$!$@@#% הנה סימפל פלאןןןן"ושנייה אחרי זה הפסקתי לנשום P:, לא מרגש במיוחד XD איך אתה מסכם בכללי את 2008?סבירה שיר השנה:electric feel-mgmt שיר קין השנה: זמר/ זמרת / להקת השנה: סדרה- סרט- קליפ השנה: ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009?

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת../images/Emo9.gif שם - גיל - מיקום: דפי - 20 - נסציונה שיר החודש? "עטור מצחך" בביצוע של אריק אינשטיין, יהודית רביץ, קורין אלאל ויוני רכטר../images/Emo99.gif. שיר החודש של קין? this is the last time סרט/ סדרה/ קליפ החודש: פריזן ברייק. שזה בערך הדבר היחיד שצפיתי בו החודש. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? הרבה הופעות../images/Emo99.gif. הדבר רע שקרה בחודש שחלף? מעדיפה לא לחשוב על דברים רעים../images/Emo3.gif ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: תגלית../images/Emo9.gif מסר לאומה: . תמונה: ../images/Emo9.gif ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? קשה. 2008 הייתה שנה די טובה אין ג'נרל../images/Emo9.gif. הו, אני יודעת! זה לא היה כזה קשה!! פול מקרטני בפארק הירקון../images/Emo99.gif. ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? לא חושבת על דברים רעים. מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? פול מקרטני בפארק הירקון ^_^ איך אתה מסכם בכללי את 2008? שנה טובה נראה לי ../images/Emo9.gif. שיר השנה: או, לא עושים דבר כזה. אני נאבקת עם שיר החודש ../images/Emo12.gif. נראה לי שאם מאוד תלחצו עליי, "מבוע דם" בביצועו של מאור כהן. שיר קין השנה: אני צריכה לחשוב על זה. זמר/ זמרת / להקת השנה: מאור כהן. סדרה- סרט- קליפ השנה: CSI. ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? שתהיה טובה. תגלית. לונדון. פולין. שחרור. יהיה כיף ../images/Emo9.gif.

תגלית?../images/Emo2.gif

זאת לא עמותה המביאה נוער יהודי מחו"ל להתנדב בארץ? ואת נוסעת לפולין דרך הצבא? ^_^

למעלה