Cling And Clatter
New member
טוב, אני ../images/Emo182.gif
שם - גיל - מיקום: קארין, 17, בערך מהצפון
שיר החודש? אסף אבידן - Her lies
שיר החודש של קין? BTT, ופרפקט סימטרי כמובן. סרט/ סדרה/ קליפ החודש: האנטומיה של גריי שחזרה לעונה 5. הדבר טוב שקרה בחודש שחלף? יש מצב טיול שנתי, והורידו לי חצי גשר (ואוף הם שכחו שיש עוד חצי
), וסתם היה חודש נחמד כזה (נראה לי) הדבר רע שקרה בחודש שחלף? ההצגה 'אותלו', רציתי למות :$ ("בת זימה!!") , והטיול שנתי היה מאכזב מאוד.. הא, וניתקו לי את השיחות
ציפיות/תוכניות מהחודש הנוכחי: אני צריכה לקבל תשובה מכמה דברים חשובים, ולעבור בהצלחה את שלושת הבגרויות החודש, למרות שנדחה הבגרות באנגלית להודעה חדשה. ושיהיה חודש סבבה, אני מקווה. מסר לאומה: שה' ישמור על החיילים שלנו בעזה, על גלעד, ועל כל עוטף עזה! תמונה: - ועוד קצת שאלות בונוס לכבוד 2009: מהו הדבר הכי טוב שקרה לך ב2008? השנה נראית כ"כ רחוקה, ואני לא זוכרת.. ומהו הדבר הכי רע שקרה לך ב2008? כנ"ל. אני לא חושבת שבמהלך השנה היה משהו רע במיוחד או משהו טוב במיוחד. מהו הדבר הכי מרגש שקרה לך ב2008? פולין, אין ספק. זה בהחלט 'מסע לחיים'. המסע לפולין רק היה ההתחלה, והמסע הזה ליווה אותי כל השנה, ומן הסתם ילווה אותי כל החיים. עדיין לא התאוששתי.. איך אתה מסכם בכללי את 2008? במינוס. 2007 דווקא הייתה שנה טובה, 2008 קצת זוועתית. איכשהו אבדה לי כל המוטיבציה בכל המישורים, היה לי הרבה יותר קשה בהכל. מן 'עצלנות' מנטלית כזאת. היא בהחלט הייתה קשה לי, אבל לא רע, ולכן לא כתבתי שהיה משהו רע במיוחד. אבל אין ספק ש2008 החלה ברגל שמאל, והמשיכה כך עד יומה האחרון. נקווה ש2009 תהיה הרבה יותר טובה
שיר השנה:גם אצלי כמו גל בהחלט הכרתי המון המון אמנים ולהקות חדשות שהתאהבתי בהן ממש. אבל אני חושבת שאת patrick watson- the great escape. אני אוהבת את השיר הזה המון, אחלה שיר. שיר קין השנה: כמו כל דבר אצלי, גיליתי בדיליי ענק את walnut tree. לא אחד מהטובים של קין, אבל שיר יפהפה שקצת נעלם.. זמר/ זמרת / להקת השנה: הא, קין. אבל ממש
ו- פטריק ווטסון, סנואו פאטרול,הקוקס, ג'ק ג'והנסון, ג'ייסון מארז.. סדרה- סרט- קליפ השנה: הקליפ- כמובן ספיירלינג שלנו
סרט- אני בקושי רואה סרטים, אם בכלל. וסדרה- האנטומיה של גריי, שנראה לי שזאת הסדרה היחידה שאני צופה בה בקביעות ולא מפספסת פרק. ציפיות/ תוכניות לשנה הנוכחית 2009? שתהא ה ר ב ה יותר טובה מקודמה. ותוכניות? בהחלט שנה חשובה בחיי! אני לצערי מסיימת בי"ס
לא רוצה להפרד מהשכבה ומהכיתה המדהימה שלי! ואני מתגייסת כמובן (
!), למרות שהתאריך גיוס ראשוני הוא באמצע דצמבר אבל לא נורא, ולטוס לחו"ל
שם - גיל - מיקום: קארין, 17, בערך מהצפון