התפקדות ינואר

זה הפרצוף שחבר שלך עושה שהוא גומר?

חחחחחחחח
אמרתי לו תעשה פרצוף קשוח.... חחחחחחח אני מתה על הפרצופיםםםםם שלו

ChemicalxX

New member
../images/Emo140.gif

שם: ורד/ג'קי גיל: 17 מקום מגורים: דרום דרך תקשורת: אייסי
כמה זמן עם החייל? כמעט 8 חודשים D: איך היה החודש האחרון? סבבה לגמרי מה מצפה לחודש הקרוב? אממ...אין לי מושג איך את רוצה להתחיל שנה? תמונה: חח...לא D:

devilz

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:ליז גיל: עוד מעט 19.. מקום מגורים: אשדוד דרך תקשורת: מסרים כמה זמן עם החייל? שנה וכמה חודשים איך היה החודש האחרון? יותר טוב מזה שלפניו
מה מצפה לחודש הקרוב? ממ צבא? איך את רוצה להתחיל שנה? יותר טוב מהוירוס שהתחלתי איתו תשנה... תמונה: עזבו

McBlack

New member
כן כן

שם: מאיה גיל: 18 ומשהו מקום מגורים: כפר תבור דרך תקשורת: מסן, אייסי.. במסרים כמה זמן עם החייל? חצי שנה בשבת הבאה איך היה החודש האחרון? מעיק בחלקו מה מצפה לחודש הקרוב? צבא איך את רוצה להתחיל שנה? עם הודעה על שמעכשיו ואילך הטירונות תימשך יום וחצי או משהו
תמונה
באילת... הוא צילם

R B G

New member
../images/Emo136.gif אני :) ../images/Emo136.gif

שם: ריטה
מקום מגורים: חולון רוק סיטי
דרך תקשורת: תחילה מסרים
כמה זמן עם החייל? חודשיים
איך היה החודש האחרון? רגיל, בי"ס, התחלתי ללכת לחדר כושר..
מה מצפה לחודש הקרוב? הייתי רוצה איזה טיול עם החייל, אבל זו בעיה, אין זמן :(
איך את רוצה להתחיל שנה? ברגל ימין כמובן! ובנישקה ממנו
תמונה:

R B G

New member
../images/Emo136.gifהתמונה לא עדכנית, אני בלי הסיידליפ כבר:)

MirkuSH

New member
מתפקדת

שם: מירי גיל: 18 וחצי מקום מגורים: דימונה/הרצליה דרך תקשורת: מסרים :) כמה זמן עם החייל? שנה וחצי איך היה החודש האחרון? מ-ע-ו-ל-ה מה מצפה לחודש הקרוב? בגרויות =[ איך את רוצה להתחיל שנה?בשמחה ובאושר תמונה:

Lost Lullaby

New member
אין תמונות עדכניות

או משהו עדכני להתפקדות, אבל מילא
אני תמיד עונה אותו דבר שם: ליבי גיל: 18 מקום מגורים: סופשים בנתניה, השאר במצפה רמון דרך תקשורת: מסרים כמה זמן עם החייל? שנה וקצת איך היה החודש האחרון? פסדר מה מצפה לחודש הקרוב? קור איך את רוצה להתחיל שנה? ברגל ימין תמונה:

toxic babe

New member
"כן המפקד!"

שם: מילנה גיל: עוד יומיים 18 מקום מגורים: קריית שמונה דרך תקשורת: מסרים או איסיקיו 342552784 כמה זמן עם החייל? 7 חודשים בערך איך היה החודש האחרון? היו עליות ומורדות, קשיים וגם ארועים שמחים ומאושרים :) מה מצפה לחודש הקרוב? המון ימי הולדות, אני מקווה שסופסוף אגיע לחרמון אחרי דיחויים רבים, מעולם לא ראיתי שלג :( איך את רוצה להתחיל שנה? עם הרגשה מספקת, להרגיש טוב עם עצמי ועם האנשים הקרובים תמונה: טוב נו... אם אתם מתעקשים

Conviction

New member
הייתי בטוחה שהתפקדתי כבר

שם: הדר. גיל: 17. מקום מגורים: תל אביב. דרך תקשורת: מסנג'ר - [email protected] כמה זמן עם החייל? ממ בקרוב שנה וחודש.
איך היה החודש האחרון? חח מי זוכר?.. מה מצפה לחודש הקרוב? לא משהו מיוחד.. כמה מיונים לצבא, בגרות בספרות, יומולדת לחברה-הכי-טובה.. איך את רוצה להתחיל שנה? רציתי להתחיל אותה איתו, אבל זה לא יצא (כלומר הוא לא יצא), אז התחלתי אותה עם חברות אצלי בבית.. היה כיף
תמונה:

MrsNoOne

New member
אני. עדיין פה..

שם: חמוטל גיל: 18 וחצי מקום מגורים: במקור אילת, בפועל אני גרה בעיקר במתקן של הקורס, ונמצאת סופ"שים בת"א יותר מבאילת... דרך תקשורת: כרגע כמעט ואין כי אני בקורס. בכללי אייסי 173288204 זמן עם החייל: 8 חודשים איך היה החודש האחרון: עליות ומורדות, אבל בכללי סבבה מה מצפה לחודש הקרוב: אני מקווה שיהיה טוב איך את רוצה להתחיל שנה: האמת, שעם הקורס והכל כמע לא שמתי לב שעברה שנה.. אבל שתתחיל טוב ותימשך טוב... תמונה: היא גרועה, אבל זה מה שיש לי על הלפטופ

למעלה