התפקדות ינואר

כן המפקדת! ../images/Emo195.gif

שם: טל גיל: 18
מקום מגורים: הוד השרון דרך תקשורת: מסנג'ר ומסרים. כמה זמן עם החייל? היום - שנה
איך היה החודש האחרון? ממ לא משהו למען האמת. למרות שהיה צריך להיות טוב כי היה לי יומולדת. מה מצפה לחודש הקרוב? לחגוג איתו שנה (בסופ"ש הקרוב), והרבה הרבה הרבה מבחנים
איך את רוצה להתחיל שנה? בצורה הטובה ביותר
תמונה:

lia2sh

New member
:&#39../images/Emo7.gif איזה חמודים... התרגשתי ../images/Emo3.gif

Clueless Maiden

New member
מתפקדת ^^

שם:
אניקה
מקום מגורים:
נתניה
דרך תקשורת:
[email protected]
כמה זמן עם החייל?
שנה ו10 חודשים בעוד 8 ימים.
איך היה החודש האחרון?
היה קר מגניב :)
מה מצפה לחודש הקרוב?
אממ בגרות חורף ב007, יציאות של החבר אמורות להשתפר, מחר מיון למודיעין, אולי טסט.
איך את רוצה להתחיל שנה?
בחיוך על הפנים, ובנשיקה. אבל נשיקה תהיה לי רק עוד בערך שבועיים ): תמונה:

bisly p

New member
עונה [=

שם:נופר לוי גיל:במרץ 18 מקום מגורים: עפולה דרך תקשורת: איי סי-494119185 מסנג'ר- [email protected] כמה זמן עם החייל? שלוש שנים וארבעה חודשים בקרוב [= איך היה החודש האחרון? נחמדד [= מה מצפה לחודש הקרוב? מקווה שטסט איך את רוצה להתחיל שנה? בנשיקה (שתהיה בעוד שבועיים) תמונה:

yArDeN 15

New member
מתפקדת..(עוד שבוע מתפקדת בצבא..)

שם: ירדן גיל:18 מקום מגורים:מושב ליד אשדוד דרך תקשורת:איסי-247233759 כמה זמן עם החייל?שנה ו10 אתמול איך היה החודש האחרון?מעולה,חודש אחרון לפני הצבא. מה מצפה לחודש הקרוב?הלוואי והייתי יודעת,אני רקיודעת שלשבוע הבא הצבא מצפה לי איך את רוצה להתחיל שנה?באושר תמונה: אין על המחשב הזה,מבטיחה אחר כך לצרף!=]

yArDeN 15

New member
והינה יותר עדכנית מלפני חודש בערך

הקודמת לפני 3 שנים ככה חח..

PrincessDanny

New member
פהפהפה../images/Emo3.gif

שם: דני! גיל: 17 מקום מגורים:חולון דרך תקשורת: מי שרוצה מוזמנת למסרים
כמה זמן עם החייל? לא חייל, ושנה וחודש
איך היה החודש האחרון? קיצוני מה מצפה לחודש הקרוב? אני מקווה שרק דברים טובים, כי התחיל לא משהו
איך את רוצה להתחיל שנה? באופטימיות
תמונה:אני חייבת?

יאללה גם אני...

שם: עדיין אירנה גיל: אוטוטו מחליטה קידומת מקום מגורים: עכו סיטי דרך תקשורת: מסרים כמה זמן עם החייל? אוטוטוטו שנתיים איך היה החודש האחרון? אחלה בחלה מה מצפה לחודש הקרוב? שביתה, עבודה, קצת לימודים, וחבר, שום דבר מיוחד איך את רוצה להתחיל שנה? כמו שהיא התחילה, עם החיילצ'יק תמונה: עזבו, לא צריך

BaaaaaRi

New member
2,3 :] הקשבב מאיל'ההה... הלוואי שתהיי המפקדת

שלייייייייי:] חחח שם: ברררר... גיל: 17.6 :] מקום מגורים: טבריההה... מה לעשות מישהו חייב לגור שמה.. דרך תקשורת: מסן, אייסי, מסרים תרגישו חופשי:] כמה זמן עם החייל?: ב18.1 שנתיים.. איך החודש האחרון?: אחלהה ואצלך?:] מה מצופה לחודש הקרוב?: אממממ מבחנים, בגרות בספרות, טיול שנתי הכי חשוב, שנתיים עם ירין, גיוס של חברה טובה, יומולדת שלה גם.. וזהו נראה לי..:) איך את רוצה להתחיל את השנה: רגל ימין:] היא התחילה שתשאר ככה... תמונההה:>>>

מספרי ברזל ../images/Emo9.gif....

שם:
לוצ'
מקום מגורים:
צפוןןןןןןןןןןןןןן
דרך תקשורת:
אלחוטית או קווית, לא משנה לי
כמה זמן עם החייל?
שנתיים ושמונה מחרתיים
איך היה החודש האחרון?
מצויןןןןןן ++++++
מה מצפה לחודש הקרוב?