התפקדות ליום שישי מי מגיע ?

מגיע (קצת באיחור כי יש שיעור בוקר)

אבל אני מוכרח להודות שזה אל ממש מוצא חן בעיני שאמורים להיות שם קרוב ל100 איש. להערכתי זה עשוי לפגוע בהדרכה אם המקום לא מאורגן מספיק טוב. חשבתי שזה יהיה קצת יותר אינטימי.

Tami661

New member
הוא מבין שחר... הוא מבין... זה היה

פשוט בצחוק
אני מבינה את כוונתך אלא שגם 100 איש זה באמת לא כל כך הרבה (ע"פ האמדן הגס שלי, בחלק העיוני/מקצועי יהיו נוכחים "רק" כ- 60-70 מדריכים) בכל מקרה, אנחנו משתדלים לעשות את המקסימום כדי שהכל יהיה מאורגן FIX, מבחינת מקום פיזי... אין אולם יותר גדול מזה (למעט אולם חתונות אולי
) כך שחמצן לא יחסר. והאפקטיביות? תלויה בשיתוף הפעולה של המשתתפים כולם. לפי ההיענות והציפיות נראה לי שהמפגש הבא יצטרך להתפרס על פני שלושה ימים
וחוצמזה שחר, אני אשמש שם בין היתר כקליק שמאלי (כאשר הוא מתפקד כ-Enter)
אז תגיע אופטימי

טוב שהאולם גדול

כי כמו שאמרתי, אני אאחר ואגיע בערך ב11. לא רוצה שישלחו אותי להביא כסא מכיתה אחרת כמו שקורה באונ' תמיד :) אני בהחלט אופטימי, פשוט חשבתי שמדובר על 30- 40 איש (נראה לי שאמרו איפושהו "כמה עשרות" והבנתי שמדובר בעשרות בודדות), מה שלדעתי היהי יוצר פורום קצת יותר מוצלח להשתלמות כזו. אבל גם ככה אני בטוח שיש פוטנציאל.

P u s s i c a t

New member
צריך להיות שם כדי להבין

גמני בפעם הראשונה חששתי מהכמות אבל מיזוג כמו שיש אצל בועז וסאונד - לא ראיתי ו/או נתקלתי בשום מקום. לא תרגיש שיש שם 100. הסידור של המקום בהחלט יתאים גם לכזו כמות של אנשים. יהיה כיף

למעלה