התפקדות לילית בשישי!

dresner

New member
התפקדות לילית בשישי! ../images/Emo29.gif

שלום ולילה טוב, זה הזמן להפגין נוכחות, למי שהגיע עד הלום. אתם מוזמנים לחלוק איתנו את המחשבות והרגשות שלכם לקראת הרגע שבו ייפתח לבסוף הצוהר, האפיק הטכנולוגי שבאמצעותו תעביר הלהקה בשידור ישיר למיליוני אנשים ברחבי העולם את המוסיקה שלה, ושאר מסרים מוזרים למיניהם. לתהליך המורכב הזה קוראים בפשטות: Webcast. אנחנו יודעים שהלהקה עשתה מאמצים כבירים על מנת שהכל יפעל בצורה חלקה, הם אפילו ערכו ניסויים כאלה ואחרים בימים האחרונים, הכל כדי לספק לנו המעריצים את החוויה המושלמת. ובכן, כל שנותר לכם לעשות כעת, הוא ללחוץ על הקישור הזה, ולהמתין בסבלנות לאות הפתיחה של הלילה החגיגי הזה. אך אם אתם נתקלים בקשיים כלשהם בקליטת השידור, דבר שאנו מקווים שלא יקרה כמובן, צוות הפורום יעשה כל שביכולתו כדי לסייע. אז שיהיה לנו לילה משובח. אני כבר מתרגש, ואתם?

שאיפה360

New member
לא יכול לחכות...יאלההה מתי???

מתי זה? והאם גם לכם זה מראה מסך שחור? או שזה רק אצלי?

אני פה לעת עתה..אבל אני יוצא

יהיה אפשר לראות את זה בשידור חוזר מן הסתם ביו טיוב הלא כן??

Pygmy puff

New member
אני אהיה כאן

אתמול ממש נבהלתי כשהשידור נעצר פתאום אחרי כמה שניות. מקימים היום קבוצת תמיכה למאותגרים טכנולוגית ולסתם לחוצים?

juventina

New member
עידכון

סטאנלי שלח עכשיו הודעה בדאס (למרות שאתמול הוא אמר שהוא לא יעשה את זה יותר :)) כותרתה: "אחר כך, בתקווה" נראה שהחבר'ה החליפו שיטת שידור ומשתמשי WINDOWS יוכלו לצפות דרך WINDOWS MEDIA PLAYER ולא דרך קוויקטיים כמו שהיה עד עכשיו. אני מצטרפת לסטאנלי, ומקווה מאוד שהכל יעבוד :) http://www.radiohead.com/deadairspace/

dresner

New member
שימו לב!

לפי ההודעה הזאת של סטנלי, יש הבדל פעוט בכתובת של האתר ממנו צפוי להתרחש השידור בהמשך הלילה. למי ששם לב, השמיטו את הספרה 2 אחרי ה-www ואולי בכלל השינוי הזה הוא לא כזה קריטי, אך למען הסר הספק: הנה הלינק החדש לפניכם: www.radiohead.tv ונמשיך לעדכן...

FunkyMonk

New member
אני מקווה שמישהו בעולם יקליט... P=

אני עוד מעט יוצא ולא אוכל לראות את השידור. בנוסף, אני רואה רק מסך שחור כרגע. אני יודע שהשידור עוד לא התחיל, אבל האם זה כך אצל כולם?

juventina

New member
אל תדאג

יש מספיק אנשים שרק מחכים עם כל מיני תוכנות הזויות בשביל להקליט את זה :)

dresner

New member
השידור עומד להתחיל

"5 דקות רבותיי..." אתם רואים את זה?

o pie

New member
אצלי זה מסך שחור...

אני עושה ריפרש וזה עדיין ככה...

o pie

New member
עכשיו אני רואה...

בקישור שהבאת היה כתוב www2... שיניתי ל- www ועכשיו אני רואה את bodysnatchers

Pipkin

New member
שים לב שאתה בכתובת הנכונה

http://www.radiohead.tv/ חדש ד"א...

Pygmy puff

New member
לעזאזל לעזאזל לעזאזל!

זה לא עובד לי!
אני רואה מסך שחור עם מדיה פלייר..אבל כשאני לוחצת על פליי לא קורה כלום. עזרה? מישהו?

למעלה