התפקדות לילית בשישי!

שאיפה360

New member
אני חייב להודות...

זה היה שעתיים של פאן טהור לבנתיים,חבל עם התקלה הזו,אבל אני מאמין שהם יסדרו אותה והם ימשיכו,אם זה תלוי ברדיוהד אפילו עד הבוקר חחחח יהיה בסדר גם עוד שאלה,בתחילת השידור הם ניגנו שיר מספר שתיים שטום אמר שהוא לא כתב,אבל זה היה שיר מעולה,למישהו יש מושג מה זה?

Pygmy puff

New member
How to Disappear Completely

נעלם! גם האודיו, גם הוידאו.. ועכשיו גם הנגן. זהו?

Alice108

New member
נראה לי שנגמר

אבל אני פוחדת שזה רק תקלה ועוד מעט יחזרו לשדר ואני כבר אהיה במיטה ובבוקר אבכה כי המשיכו לשדר ולא ידעתי.

Pygmy puff

New member
את יכולה להיות רגועה

הנה ההודעה (מצורפת) וואו, היה אדיר. תודה רדיוהד! you're the best.

שאיפה360

New member
לא נורא,היה כיף...juventina כנסי רגע

שמתי לב את בעניינים,טום אמר שאם מישהו רוצה את רשימת השירים יש להכנס לאנשהו,מה הוא אמר? :)

juventina

New member
חח

הוא אמר להכינס לפורום הרשמי של הלהקה (ב-דאס) אבל העניינים שם הולכים הרבה יותר מידי מהר, קשה לעקוב. אין לך מה לדאוג, מחר הסטליסט יהיה תקוע בכל חור אפשרי, לא תהיה לך בעיה להשיג את זה.

juventina

New member
הופ, הנה זה

Fela Kuti & the africa 70 - Alu Jon Jonki Jon (phil) Juana Molina - Micael (phil) Ray Charles - It should 've been me (phil) Asian Dub Foundation - Naxalite Bonnie Prince Billy - Lessons from what's poor (phil) Captain Beefheart and the magic band - sun zoom spark (phil) Iron and Wine - Pagan Angel and a borrowed car (phil) Bauhaus - Bella Lugosi's Dead (colin) Squarepusher Iggy Pop - Nightclubbin' (jonny) Kenny Rogers - Just Dropped In Les Baxter - The Ancient Galleon Jorge Ben - Take It Easy My Brother Charlie ADF - Model Apprentice (ed) kings of Leon - My Party (ed) !!! - Heart of Hearts (thom) Tomas Anderson - Happy Happy (thom) Mia - Pull Up the People (thom) Burial - Near Dark (thom)

שאיפה360

New member
את גדולה,תודה רבה לך :)

לילה מעולה שיהיה לך,תודה רבה על הכל,העידכונים,הידיעות,רק בזכותך ידעתי על זה

Knives Out

New member
היה מטורף חברים

זה לילה היסטורי לנו ולעתיד ילדינו נהניתי מכל שניה(חוץ מהשניה שהם התחילו לנגן את I Might Be Wrong) הקאברים היו בלתי שכיחים וHeadmaster's Ritual וCeremony ייזכרו לעד בפתיחות השמחה שקרתה פה הלילה. Reckoner היה משוגע והקטע עם Seven Sins קרע אותי מצחוק והגיע הזמן להגיד יפה לילה טוב ולחכות לחידושים מהלהקה הכי גדולה ביקום שמאז ומעולם לא היתה כל כך קרובה ופתוחה לקהל המעריצים שלה והזמינה אותם למסיבה קטנה אצלהם באולפן. אהבתי ששמו MIA, Iron & Wine, Squarepusher ועכשיו אני אשתוק

Knives Out

New member
אה ולמי שהיה בצ'אט של inrainbows.eu

לדעת הרוב זה כן היה ed שדיבר איתנו בשם המשתמש thumbsdown_ed כי הבן אדם הצטרף בשם הזה לפני שהוובקאסט התחיל והתנצח כשהלך הכל. מסתבר שהם ניגנו את I Might Be Wrong וגם Gagging Order. אלא אם כן הוא משקר :p

juventina

New member
אני מקווה מאוד

שהם יעלו את כל הקטע האחרון ואז נוכל לדעת :) שאיפה 360, אני שמחה לשמוע שנהנת, תודה :) ולילה טוב לכולם, היה בהחלט לילה מרגש ואני אישית מרגישה ברת מזל ש"יש לנו" כזאת להקשה שמשקיעה בנו דברים כאלה מטורפים. להקה מדהימה ומיוחדת! תודה רדיוהד :)

V e g

New member
היי כולם

אני שפוך לגמרי, לצערי לא יצא לי להיות פה אבל בהחלט לא פיספסתי. היה מדהים אינדיד, ועוד נדבר על זה. לל"ט...

למעלה