גם אני אשמח למסר
A Arfilit New member 14/4/04 #21 מקובל לשמור את פרטי המפגש לחברי הפורום בלבד. אין לדעת איזה פסיכופטים מטורפים גולשים לצדנו...
A ayush New member 14/4/04 #19 אנחנו נשמח להגיע ../images/Emo45.gif אי אפשר יותר מוקדם ? תחגגו לי יומולדת ?
ת תנועת החסידות New member 14/4/04 #26 מישהי קיבלה מסר ויכולה להעביר הלאה? נראה לי שאף אחת מהמתעניינות מאז אמש לא קיבלה מידע על המקום.
Y yaelia New member 14/4/04 #29 אני לא יכולה../images/Emo10.gif הבוסית החדשה שלי החליטה לעשות עלי שרירים דווקא ביום שישי. בעסה.
ב בימבילי New member 15/4/04 #33 אני לא ממש בטוחה שהבנתי - זה מפגש פורום נשים לאחר לידה? או הורים לינוקות? או בקצרה - מביאים תינוקות או לא? נראה לי שאולי נפציע בפעם הראשונה...
אני לא ממש בטוחה שהבנתי - זה מפגש פורום נשים לאחר לידה? או הורים לינוקות? או בקצרה - מביאים תינוקות או לא? נראה לי שאולי נפציע בפעם הראשונה...
ע עמית@ New member 15/4/04 #34 אני מביאה תינוקת, זה מפגש שלנו, אבל חלק מהיותנו נשים אחרי לידה הוא שיש לנו תינוקות
L lulyK New member 15/4/04 #41 אפשר גם לא לדבר עליהם שם, זה לא שרובם מבינים על מה אנחנו מדברות (הגאון שלי מבין, כמובן)