התפקדות למפגש

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif

סי יו אט סקול האני.

K i p

New member
אה! שכחתי להגיד...

אתמול זה היה ככה וכנראה שגם היום... לא פתחו את הגג ועשו סלקציה מי עולה לקומה השלישית ומי לא... זה הגיע לרמה של דחיפת הפריקים מצד השומרים וצעקות כמו: "תזיזו ת'תחת שלכם מפה, אני עצבני גם ככה"... צילמתי במצלמה של הפלאפון, לא ברור כ"כ אבל אשמח אם מישהו יבוא איתי היום להנהלה של הקניון במקרה שזה יקרה שוב
בערב, לפני שהלכתי.. בסביבות 19:00... אני עולה לגג ורואה את אחד השומרים(המגודל שביניהם) קורא בקשר: "וואי אחי, בוא תחליף אותי... נמאס לי מהם"

SRonush

New member
אבל כשזה מגיע למצב,

שלא מכניסים אותי לקניון כי אני לובשת שחור, זה כבר לא בסדר מצד ההנהלה. וזה לא שאני עושה משהו לא בסדר, כן? שלא יכניסו לגג או לקניון כאלה שעושים ונדליזם. אבל לעשות סלקציה שמי שלובש שחור או נראה להם פריק- לא נכנס זה כבר לא בסדר.

בדרך כלל

אלה שנראים להם פריקים עושים את הונדליזם 'שלא יכניסו לגג או לקניון כאלה שעושים ונדליזם.' איך את עוד מצפה שהם יבדילו בין מי שעושה לבין מי שלא?

SRonush

New member
אז להגיד שכל הפריקים לא יכנסו?

כל מי שלובש שחור? מה זה הסטיגמות האלה? אני ממש לא בנאדם שהיה עושה ונדליזם, ואני לא חושבת שיש להם זכות לא להכניס אותי לקניון ,או לגג, או לכל מקום אחר, בגלל שלבשתי צבע מסויים של בגד או שנראיתי ככה או ככה. בכל אופן, לדעתי הם צריכים להכניס לקניון, ופשוט להעיף את הונדליסטים. אפילו שזה יהיה להם קשה יותר, בכל אופן, זה לא הגיוני שאנשים באים מרחוק, ויגידו להם לא להכנס, גם כשהם לא עשו שומדבר.

ססילייה

New member
חומד, כל הצדק איתך!

כמובן שזו בעיה חמורה. בסביבות אוגוסט לא הכניסו את חברה שלי ואותי לקניון עזריאלי מכיוון שענדנו שרשראות מברזלים, ונעליי אולסטאר. את מבינה? אין מה לעשות. לומדים לחיות עם סטריאוטיפים מסריחים של האנושות הזו. אי אפשר לשנות את זה. עם הזמן זה יירגע.תאמיני לי.

בכיף!!!../images/Emo99.gif

רק תקבעי טור עם המזכירה שלי ונחזור אלייך בהקדם... או שאת יכולה לחכות לאוגוסט כשאני עובר לדרום...ואז אני רק שלך.

ziljian 1234

New member
מה אתם מצפים אבל?

באים בטענות ולא יודעים על מה אפילו. לפני חודשיים בערך חיילת שמשרתת בקריה התאבדה מהגג.מאז,הם לא מכניסים אף אחד. אין לכם מה לבוא בטענות. הם לא יקחו סיכון על ילדים אימואים ופריקים קטנים בעלי נטיות התאבדות.

למעלה