התפקדות מאי?

STU XD

New member
טוב אני אחזור לכתוב קצת.. ../images/Emo9.gif

שם:סטו גיל:עוד בדיוק 3 חודשים 18!!! מיקום:רחובות המג'ייפית אייסיקיו:יש מסנג'ר:גם יש בלוג/אתר אישי:מה אני בכיתה ח'? שיר החודש של ג'ף באקלי:I want someone badly שיר החודש לא של ג'ף באקלי: דיסק החודש:אוסף של איגי פופ סרט החודש:גברים בשחור! ספר החודש:אין הופעת החודש:בוטן מתוק בקרקס במוטו מיוזיק, כל כך נוסטלגיה.. תכנית טלויזיה של החודש:הפמליה!! משהו שעשה לכם את החודש:הרבה כיף למען האמת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אני ממש צריכה כמה הופעות טובות כאלה, לסיים את הסרט כבר!! איפה הייתם ביום העצמאות?ת"א וכמובן,תמונה! כמובן

יונהתן

New member
שלום לכולם

שם: ג'וני גיל:23 מיקום: אור יהודה אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://stage.co.il/Authors/19411 שיר החודש של ג'ף באקלי: What Will You Say שיר החודש לא של ג'ף באקלי: velvet underground- your miror דיסק החודש: עמית ארז סרט החודש: שני ימים בפריז ספר החודש:אומנות המיתה הופעת החודש:הופעה מטורפת שהייתי בה , dub trio שווה לבדוק אותם תכנית טלויזיה של החודש: פליאוף nba , רימיתי
משהו שעשה לכם את החודש: ההופעה של dub trio ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:שאני יתחיל להשקיע בלימודים איפה הייתם ביום העצמאות? הופעה של כוורת , היה נורא נראה לי הם לקחו סתם מתופף שלא מכיר אותם.

למעלה