התפקדות מאי

idanshaf2

New member
התפקדות מאי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קצת באיחרו אבל חוזרים ובגדול... ככל שהזמן עובר גודל מספר חברי הפורום.. אז בואו נראה מי יש לנו ככה בתחילת החודש השלישי לפעילותינו.. אז נא לרשום שם: שם משפחה: גיל: סניף: תפקיד: מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול
: יאללה תתפרעו

idanshaf2

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם: עידן משפחה: שפריר גיל: 22 סניף: כפר שמואל אימפריה תפקיד:רכז אימיייל: [email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: רכז במכבי כמובן!
. ומהנדס ביוטכנולוגיה

התפקדות מאי!

שם: אסיף שם משפחה: שרתוק דרור גיל: 12 סניף: כרמי יוסף תפקיד: חניכה מצטיינת (כל חודש אותה בדיחה) מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: [email protected] אימייל, [email protected] מסנג'ר 227587759 אייסיקיו מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: עיתונאית

תשובה להתפקדות

היי!! אני חדשה בפורום.. זו פעם ראשונה שאני כותבת... אז ככה... שם:לילך שם משפחה:ירושלמי גיל:16 סניף: ראשל"צ מערב תנו כבוד!! תפקיד:אויי..זה ארוך..
מדריכת ח', טכני ומזכירות.... חיחיחי מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: אימייל: [email protected] איי סי: 304035067 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול : במכבי.... בגרעין ולרכז סניף....
בשאר החיים.... : פסיכולוגית.... מקווה שתקבלו אותי....

assafein

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

אנחנו מקבלים את כולם, במיוחד אם מכבי זה החיים שלהם... את יכולה ומוזמנת לבדוק את כמות הידע שלך בחידון הגדול שחיבר עידן(מנהל הפורום הזה).... וכמובן ברוכה הבאה

שלום! D:

היי, אני חדשה בפורום D: (שלום לילך, שלום שירלי :O) שם: סיון שם משפחה: סגל גיל: 14 סניף: ראשון מערב, הב הב הב :O תפקיד: חניכה(של לילך D: ) מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו: 252878612 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: הממ בעיקרון התכנון שלי זה להשתלט על העולם ולחיות לנצח D: להתראות ושבוע טוב לכולם! :]

התמונות....

סיון התמונות אצל לילך היא תשלח לי ואני אעלה אותם לגלריה שלי...לאחר מכן אני אתן את הכתובת...

idanshaf2

New member
את מוזמנת להעלות לגלריה פה

יש גלריה של תמנות סניפים את מוזמנת להעלות לשם

Rioter

New member
שירלי

(זו שיר. זוכרת? חיבוק דרך סורגים של ביה"ס. פחפחפח.) אני מעדיפה לראות את התמונות לפני שתפרסמי אותן X:

למעלה