התפקדות מאי

anat135

New member
אני!

שם: ענת שם משפחה: בנדק גיל: 14 וחצי סניף: זכרון תפקיד:מדריכה- ה'. מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: מסנגר:[email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול :אממממ .. אין תשובה,

...:)

שם: שירלי שם משפחה: שוט גיל: 16.5 סניף: ראשל"צ מערב שליטה! תפקיד: מזכירה וועדת תרבות מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: 201706904 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול : עובדת סוציאלית או משהו בחינוך מיוחד.....

ואני...

שם: נועה שם משפחה: ויס גיל: 16.5 סניף: כפר שמואל אימפריה! תפקיד: מדריכת ה' מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: 200904010 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: קודם כל שאני אהיה גדולה- ורק אז אחליט..

rotem benady

New member
...

שם:רותם שם משפחה:בנאדי גיל:15 וחצי סניף:כ"ש אימפריה! תפקיד:צוות פופיק.. מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: לא יודת..

yoyole123

New member
אמנם זה לא נראה ככה, אבל אני כאן

שם: יואב שם משפחה: קרן גיל: 12 וחצי סניף: כרמי יוסף תפקיד: חניך מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: [email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: אני.. אני... אני לא יודע.

cenas girl

New member
הייייייי../images/Emo13.gif

שם:חן שם משפחה:אבידור גיל:14 וחצי, כתה ט' סניף:ראשוןןןןןןןןן! תפקיד:מדריכת ה' מסנג'ר\אימייל\איסיקיו:253650581 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול
, האמת שאין לי מושג, לאן שייקחו אותי החיים... שיהיה חודש מדהים

Rioter

New member
אהוי

שם: שיר שם משפחה: פלדמן גיל: 13 סניף: ראשל"צ-מערב תפקיד: חניכה? (כיתה ח'.) מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: [email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: מאושרת?

idanshaf2

New member
וואו ../images/Emo70.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שלום לכל החדשים וברוכים הבאים.. דבר שני אני רוצה לציין את העובדה שהצטרפו אלינו הרבה חניכים ואני שמח שסוף סוף גם החניכים גילו את הפורום... אני בטוח שתוכלו ללמוד פה הרבה על התנועה ולהתחבר לארצי.. ודבר אחרון ככה רק כדי שתידעו... אתר ארצי של התנועה מוקם בימים אלה.. התהליך נכנסים לשלבים מאוד מתקדמים ובקרוב גם יועלו פה בפורום רעיונות והתייעצויות מתוך כוונה שלבוגרים ולחניכים תהיה דעה על עיצוב הפורום... אז חכו בסבלנות... ותזכו להביע את דעתכם...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חדשים ו'מתקמבקים' (
) - יהיה לכם כייף פה, הבטחה.
חזק ואמץ! ו.. קדימה, להפיץ את הפורום, היידה היידה.

הלואה. ../images/Emo9.gif

נועה. קצוביץ'. 15. (יאי
) ראשון מערב. סדנאות וקפו"א. [email protected]. 313373690. אמממ כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות מאושרת. ^_^ ומצטערת שאינלי זמן כ"כ לבוא לפורום, אני מוצפת במבחנים ועבודות.

assafein

New member
מוזר שאני עדיין לא פה../images/Emo3.gif

שם: אסף שם משפחה: אינהורן גיל: חמשוש רשמית מאתמול
סניף: נעלה
תפקיד: נטל על הסניף
אבל רק בנתיים... ככה אני רכז טכני
מה אני רוצה להיות שאני יהיה גדול? מאמן כדורסל
ועכשיו אני שואל.... . איפה הדרדסים איפה???

Guy90

New member
מאי..,?

שם: גיא שם משפחה: ראובני גיל: 16 סניף: כפר שמואל{ תפקיד: טכני מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: אבא עם סולם עד השמיים בלעעעעעע

למעלה