שם: ענת שם משפחה: בנדק גיל: 14 וחצי סניף: זכרון תפקיד:מדריכה- ה'. מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: מסנגר:[email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול :אממממ .. אין תשובה,
שם: שירלי שם משפחה: שוט גיל: 16.5 סניף: ראשל"צ מערב שליטה! תפקיד: מזכירה וועדת תרבות מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: 201706904 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול : עובדת סוציאלית או משהו בחינוך מיוחד.....
שם: נועה שם משפחה: ויס גיל: 16.5 סניף: כפר שמואל אימפריה! תפקיד: מדריכת ה' מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: 200904010 מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: קודם כל שאני אהיה גדולה- ורק אז אחליט..
שם: יואב שם משפחה: קרן גיל: 12 וחצי סניף: כרמי יוסף תפקיד: חניך מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: [email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: אני.. אני... אני לא יודע.
שם: שיר שם משפחה: פלדמן גיל: 13 סניף: ראשל"צ-מערב תפקיד: חניכה? (כיתה ח'.) מסנג'ר\אימייל\איסיקיו: [email protected] מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול: מאושרת?
קודם כל אני רוצה להגיד שלום לכל החדשים וברוכים הבאים.. דבר שני אני רוצה לציין את העובדה שהצטרפו אלינו הרבה חניכים ואני שמח שסוף סוף גם החניכים גילו את הפורום... אני בטוח שתוכלו ללמוד פה הרבה על התנועה ולהתחבר לארצי.. ודבר אחרון ככה רק כדי שתידעו... אתר ארצי של התנועה מוקם בימים אלה.. התהליך נכנסים לשלבים מאוד מתקדמים ובקרוב גם יועלו פה בפורום רעיונות והתייעצויות מתוך כוונה שלבוגרים ולחניכים תהיה דעה על עיצוב הפורום... אז חכו בסבלנות... ותזכו להביע את דעתכם...
) ראשון מערב. סדנאות וקפו"א. [email protected]. 313373690. אמממ כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות מאושרת. ^_^ ומצטערת שאינלי זמן כ"כ לבוא לפורום, אני מוצפת במבחנים ועבודות.