התפקדות מאי!

skirt9

New member
התפקדות מאי!

טוב, מאחר שאף אחד לא פתח את השרשור (הדורש) הזה...אני אפתח!
התפקדות החודש שם: גיל: מיקום: מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה
): משהו שמצפים אליו החודש: משהו טוב שקרה בחודש שעבר: כל פרט נוסף אם אתם ממשממש רוצים...: זהו..חודש טוב!

M e n s R e a

New member
צודק, באמת עבר זמן, ונוספו לנו כמה חדשים

מאז ההתפקדות האחרונה אי שם ב...מרץ, אם אני לא טועה. אז אני ראשון, מסתבר. שם: טל גיל: 24 (זה למעשה עוד מעט ממש 25, אבל בגיל שלי
לא ממהרים להוסיף שנה. מיקום: רעננה. מסנג'ר\אייסיקיו: במסרים למי שרוצה. תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה): מצורפת, היא גם שלי ואני גם חושב שהיא מגניבה משהו שמצפים אליו החודש: הופעה שלנו ביום הסטודנט של אוניברסיטת ת"א, סוף סוף במה מרווחת. משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הופעה אתמול מול משהו כמו 200 איש באיזה פאב בניר עם (קיבוץ מטר משדרות, היה שווה את הנסיעה, אין כמו הופעות בדרום/צפון כדי לקבל הערכה מאנשים).

M e n s R e a

New member
תודה!

זה היה בהופעה הראשונה שלנו
ובערך יום אחרי כבר הועלה לפורומטאליקה

FunkyMonk

New member
תהפוך ל-JPG או GIF בעזרת פוטושופ

זה לא אמור לצאת יותר מ- 100KB.

M e n s R e a

New member
זה יוצא יותר, ניסיתי את זה

דרך הצייר. לא נורא, בפעם הבאה זה פשוט יהיה לינק לאיזה Imageshack או משהו.

M e n s R e a

New member
או, הנה עכשיו יש

צודק, צריך עם פוטושופ, רק שאין לי. אז ידידה עזרה לעילג מחשבי כמוני. הנה תמונה מהיום, יום הסטודנט של ת"א. ולא סתם תמונה, אלא אולי הכי מגניבה שיצאה לי אי פעם!

תמונה סוסה כאמור

אתה צריך תוכנה שמכווצת את הרזולוציה של התמונה, אם התמונה היא 2 מגה או משהו כזה אתה צריך להפוך ל-75 אחוז מהגודל וזה יעשה לך בסביבות ה-300-400 KB

M e n s R e a

New member
כן, כבר עשו לי את זה בפוטושופ

הנה, עכשיו אני יכול לומר שגם לי עבדו על התמונות בפוטושופ

RakTsarot001

New member
אניאניאני!

שם: ענבר.
גיל: 16 מיקום: חיפה מסנג'ר\אייסיקיו: במסרים. תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה):
משהו שמצפים אליו החודש: הממ... משהו טוב שקרה בחודש שעבר: [: כל פרט נוסף אם אתם ממשממש רוצים...: יש לי חזייה ירוקה. סתם, לא.

למעלה