התפקדות מאי!

אני!

שם:שחף גיל:100 ICQ:206559855 משהו שמצפים אליו החודש:ל''ג בעומר משהו טוב שקרה בחודש שעבר:לא משהו מיוחד... תמונה:אין

../images/Emo9.gif

שם: כפיר גיל: 18.5 מיקום: אחר מסנג'ר\אייסיקיו: במסר אם זה קריטי למישהו
תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה): אוריון חותם לי ונרגל מחייך חיוך רחב
משהו שמצפים אליו החודש: וואלה לא יודע, אולי לסיים את הפרויקט(?) משהו טוב שקרה בחודש שעבר: הופעה של בהמות', הופעה של הייטבריד והורקור כל פרט נוסף אם אתם ממשממש רוצים...:

חחחחח יש לי להקת אדם אחד

אני עדיין לא פרצתי אל העולם, זה לא פשוט כשאתה בודד אל מול כל עולם המוזיקה שיש בו המון להקות מרובות משתתפים

M e n s R e a

New member
אין כמו התפקדות כדי ליצור שרשור מפלצת

עוד אנשים? אני בטוח שעוד כותבים פה...אנא התפקדו

R plant

New member
אני

שם: רותם גיל: 18 מיקום: צפון, ליד הכינרת מסנג'ר\אייסיקיו: תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה): משהו שמצפים אליו החודש: בגרות באמנות מחרתיים.. משהו טוב שקרה בחודש שעבר: למדתי לנגן בחליל את Stairway to haven כל פרט נוסף אם אתם ממשממש רוצים...:את פרוייקט הבגרות שלי בציור עשיתי על רוברט בעיקר, הנה תמונה.

bazmaster

New member
דיליי רציני אבל בקטנה ../images/Emo3.gif

שם:אמיר גיל:עוד קצת 18 מיקום:האמ..מול המחשב? סתם סתם נצרת עילית מסנג'ר\אייסיקיו:איציק - 345099652 תמונה שלכם (או סתם תמונה מגניבה): לא בא לי להעלות תמונה שלי... אז קבלו ציור שציירתי לידידה שלי ליומולדת
משהו שמצפים אליו החודש:לסיים את רוב הבגרויות אני מניח... משהו טוב שקרה בחודש שעבר:נגמר המלווה
כל פרט נוסף אם אתם ממשממש רוצים...: מתכון לשניצל מיוחד! שניצל במעטפת פלאפל המצרכים 4 פרוסות חזה עוף פרוסות לשניצל טיפת קמח לקימוח שתיים וחצי כוסות חומוס יבש 4 שיני שום 3 כפיות שטוחות כמון כפית אחת כוסברה יבשה חופן קטן של כוסברה טריה קצוצה דק דק חופן של פטרוזיליה טריה קצוצה דק דק רבע כפית פלפל חריף טחון כלשהו - לא חובה כפית אחת אבקת אפיה מלח ופלפל לפי הטעם שמן לטיגון אופן ההכנה לילה לפני, משרים את גרגרי החומוס בקערה מלאה מים, למשך כל הלילה למחרת - טוחנים את גרגרי החומוס המושרים במעבד מזון - ללא הנוזלים מוסיפים לקערת המעבד את השום והעשבים הטריים מוסיפים את כל התבלינים היבשים מעבדים לעיסה לא מחיתית מדי, לעבד בפולסים שישאר מרקם קצת גרגרי מקמחים מעט את פרוסות השניצלים (אפשר בתוך שקית ניילון), הקימוח יעזור לשכבת הפלאפל לדבוק בשניצל מחממים שמן במחבת גדולה, וכשהשמן חם מאד מכניסים אליו פרוסה של שניצל שצד אחד שלה מרוח כולו בשכבה של תערובת הפלאפל עובי השכבה לפי טעמכם, אבל שלא תהיה עבה מדי מניחים את השניצל עם הצד המרוח בפלאפל לתוך השמן, מנמיכים את האש לבינונית, ונותנים לשניצל ולפלאפל להיעשות היטב כשזה קיבל צבע שחום יפה, מורחים בעזרת כף מתערובת הפלאפל גם על הצד העליון, ובעזרת מרית הופכים את השניצל כדי שייטגן גם מן הצד השני מוציאים לצלחת עם מגבת נייר סופג, ומגישים חם מתקבל שניצל טעים, עשוי בתוך מעטפת חומה ופריכה של פלאפל. מכל העיסה שנשארה מכינים כדורי פלאפל: מוסיפים כף אחת או שתיים של קמח, לייצוב המרקם בעזרת שתי כפיות מכדררים כדורים פחות או יותר אחידים ועם צורה נאה מוסיפים למחבת שמן לטיגון חצי עמוק או עמוק מגביהים את האש, וזורקים את הכדורים לטיגון, עד שהם משחימים מכל הסביב.

למעלה