../images/Emo58.gifהתפקדות שלי
שם: עידן גיל: 23 מקום מגורים: ירושלים עונה אהובה: 2 (היה בה הכל, רק חבל שטינה זכתה), 7 ו-13 בעיקר שורד אהוב: יאומאן וארל (14),יול ואוזי (13), רופרט (7 ו-8), סטפני (10 ו-11), רייף (11), מייק (2), קולבי (2,8), איתן (3), רוב ס (6,8). עונה שנואה: 4 (הייתה מבטיחה בהתחלה, נגמרה מחריד) ו-8. שורד שנוא: ליסי ורוקי (14), רוב מריאנו (4,8), אמבר (בגדול!, 2,8), ג'וני דלטון (7), קליי (5). השורד הכי בכיין: ליסי, בלי תחרות בכלל. עזבה בלי שמץ של כבוד עצמי השורד הכי מורעל: בראיין מגוואטמלה הוא אחד מהם... גם אוזי וטרי בתחרות, אבל רופרט לדעתי הכי מורעל... "אם זו הייתה תרבות פירטים, היית מת עכשיו". השורד שלא מבינים מילה שלו: ביג טום, בלי שום ספק השורד שלא מבינים איך הוא הגיע להישרדות: ליליאנה מפיג'י, כי היא אמרה שהיא לא ראתה את התוכנית. היו לה 13 עונות לראות והיא לא התאמצה? אני שונא אנשים כאלה. וגם מליסה שפרשה ראוייה לגינוי. וגם הזימון של אמבר לעונת האול-סטארס. משימה אהובה: תחרות החסינות הארוכה בפאלאו, תחרות האסירים באוסטרליה, תחרות איסוף העזים באפריקה. משימה שנואה: תחרויות האוכל, כי אני צמחוני. השורד הכי חתיך: איתן, קולבי, אלכס מעונה 6. השורד הכי מכוער: קליי מעונה 5, רוקי מעונה 14, סייקו ובילי מעונה 13. השורדת הכי חתיכה: שרה מעונה 4, היידי וג'נה מהאמאזון, ארין מעונה 5. השורדת הכי מכוערת? ג'אן מעונה 5. רגע בלתי נשכח: יש הרבה... ההתפשטות בשביל חמאת הבוטנים, כשג'נה לואיס לא קיבלה קלטת מהבית, קית' מציע נישואים באינטרנט, מייק נופל לאש, רופרט מוצא (כנגד כל הסיכויים) את החנית בים, טוויסט השורדים שהודחו באיי הפנינה. רגע הכי מצחיק: כששבט צ'אפרה עשה חיקוי של מועצת השבט של סאבוגה, בעונת הכוכבים. בכלל, כל דבר שרוב ס. היה מעורב בו. אני גם אוהב את הסיפור של קלארנס והתרנגולות בעונה 3. אתה מוכן ללכת להישרדות?: אני נרשמתי! וגם זומנתי לאודישן בתל אביב