אם כבר יוצאים מהשיגרה.. ../images/Emo66.gif
אתעלק על ההתפקדות, ותמשיכו בינתיים לכתוב את המזלות...
...כי זה באמת מאד נחמד, פרט למזלות.. גם לראות פחות או יותר, את הגילאים של האמהות לעתיד.. כדי לא לפתוח עוד הודעה חדשה, ולא להסתבך עם נועם@בת
, אספר לכם שאתמול הייתי במסיבת פדיון של הבן של חברה טובה שלי.. היא ילדה, כמובן, לפני חודש, ומאד שמחנו וכו´ וכו´ וכו´..
והתינוק חמוד, וקטן קטן... וכן יונק , ולא יונק.. וכל הסיפורים של תינוק חדש.. כמובן שמאד ריגש אותי לראות אותו, ואותה איתו.. אבל ! אתמול ראיתי אותו פתאום שוב, אחרי חודש... הוא גדל קצת, ותשמעו!! יצאתי מדעתי!!! הם כ-א-ל-ה ח-מ-ו-ד-י-ם!!!!
.... הבחור שכב לו בידיים של אמא שלו, מתוק כזה, לבן.. עם ראש עגול חמוד, 2.5 שערות, עיניים אפורות, רגליים קטנות,ידיים קטנות, והריח.. אך הריח!!! והוא מסתכל על כולם, לא מבין מה רוצים ממנו... רציתי לבלוע
אותו.. ומה הפואנטה??? תדעו לכם שזה הכניס בי מוטיבציה, שמזמן לא היתה לי.. ופתאום קיבלתי כוחות נפשיים כאלה, והרגשתי שאני מוכנה לעשות הכל, ולסבול הכל, אבל ממש ה-כ-ל!!! כדי להחזיק בונבון/בונובנית כאלה... אני לא יודעת מה נכנס בי, אבל כנראה שמזמן לא ראיתי תינוקות ממש מקרוב..
... הייתי די מבועסת מחזרתי לטיפולים, ודי קיבלתי את זה כעול, וכ"עונש" ופתאום הכל נראה לי כ"כ שווה!!!!!!!!! הלוואי והייתי יכולה להעביר תחושות דרך הכתב, (במיוחד לשצערי, כושר הניסוח שלי לוקה..) אבל, אני מנסה להעביר לכן את התחושות האלה
ולהכניס בכן מרץ וכח..!!! אגב, זה לא הפעם הראשונה שאני נחשפת לתינוקות, יש לי 2 אחיינים מקסימים (והשלישי, בדרך)... אבל, נראה לי שזו הפעם הראשונה מאז הטיפולים שיוצא לי להחזיק תינוק, וזה חידד לי את התחושה!!! אני, אישית, מאוהבת.. ו... מחוזקת! נורא!! אוהבת את כולכן, באבו המחוזקת..
(היה פעם אייקון של סופרמן..)