התפקדות- מי פה ומי לא

../images/Emo120.gif../images/Emo129.gif

שם: טובי גיל: 16.5 מקום מגורים: ירושלים סרט אימה אחרון: לא זוכרת.. נראלי המנסרים מטקסס.

Astridּ

New member
פה ../images/Emo3.gif

שם: טסי גיל: 15 מקום מגורים: רמלה [בשלב הזה הייתי רושמת, אל תדאגו או אל תרגיזו אבל אני לא גרה באמצע שכונת רכבת, עדיין :] סרט אימה אחרון שראיתי- הנשכחים

omripley21

New member
מתפקד

עמרי, 16.5 אשדוד, הסרט אימה האחרון (הטוב) שראיתי הוא המסור. ראיתי לפני יומיים את "אני צופה בך" אבל זה מסריח אז אני לא מחשיב . =P

white star

New member
../images/Emo54.gif היי

רותם 25 ראיתי עם כמה חבר'ה את הקלאסיקה - בית קברות לחיות

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא בין הכי טובים שראיתי

אם לא הכי טוב למרות שהוא ישן

Astridּ

New member
בית קברות לחיות

באמת סרט נהדר. פעם ראשונה שאתה רואה? וברוך הבא לפורום
שיהיה בכיף ובהצלחה

white star

New member
../images/Emo54.gif תודה והפעם הראשונה

שראיתי את הסרט הייתי ממש ילד לא נרדמתי לילה שלם
אני סתם מאוד אוהב את הסרט, הוא באמת מפחיד בניגוד להרבה אחרים שראיתי שהם לטעמי סתם מתח או סתם מגעיל

KRUEGER

New member
מתפקדת! חחח מזכיר לי את המשצים!

נעמה בת 14 וחצי (מותר לעגל ל 15....) מבשרת ציון (מקום נידח ואפל עם רמת פשיעה ליד ירושלים....
) סרט אימה אחרון שראיתי.....אמממ לא זוכרת

n o n a 1 3

New member
היי..

גם אני חדשה אז גם אני ינצל את זה להגיד היי... שם: נועה גיל: 14 מקום מגורים:מבשרת ציון סרט אחרון: לא זוכרת נראה לי יעד סופי 2....

dk171

New member
אני פה רק לשישי שבת....

חברים אפשר לישון בשקט.... יש מי ששומר עליכם!

דם דם

New member
יואוו מה שלומך

חחח...כבר פתחו לך כאן מועדון מעריצים אל תדאג אני יושן בשקט,גם ככה אני גר בחור בנגב אז ממני כול הבלגאן רחוק נו מה אתה מספר ככה, אני מקווה בשבילך שאתה לא תהיה בבלגאן של ההתנתקות

dk171

New member
חחחח יהיה טוב.. תודה לכם אנשים

כיף לחזור הביתה! בקשר לחוויות לבנתים אין ממש קצת שכונה עושים צחוקים כי זה נחשב טרום טירונות מיום ראשון אני מתחיל לטחון. וכן אמרו לנו שנהיה בהתנתקות לא נפנה פיזית אבל נטחן שמירות כמו מטורפים כי כל שאר הצבא יהיה עסוק בלפנות ומשהו צריך לעשות שמירות! אני עוקב מידי פעם על השרשורים אז תעשו לי מענין שישי שבת
אוגוסט 05 - עד מתי?! הטובים לטנק הטובות לטנקיסטים

NiKi†a

New member
אני פה.

שירן, 16 וחצי, מרכז. לא זוכרת סרט אימה אחרון שראיתי... אולי אימת הנימפה.

למעלה