התפקדות נובמבר

B a m b o o k

New member
התפקדות נובמבר../images/Emo13.gif

שם:
מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:
מסר לאומה:
תמונה מי שרוצה

אתה כזאת טינופת, מוזמן להישאר

אתה עושה לי רע, הכי בעולם.. שם: אביטליזם גיל: 15.5 מיקום: נירים
קיבוץ נירים
מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: ישמצב, תלוי במצברוח מסר לאומה: איןאיןאיןאין תמונה מי שרוצה: ישלי רק משהו אחד להגיד על זה: "פחחחחחחחחחחח"

AvtipuS

New member
ברוך הופך שולחן

שם: ר,ז גיל:1,6 מיקום: ק,מ,ו,צ,ק,י,ן מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:ל,כ,ו,ל,ן מסר לאומה: כ,ו,א,ב,ל,י,ה,ר,א,ש תמונה מי שרוצה: ל,א

psichmich

New member
אהלן....

דבר ראשון למי שמעלי, להרגע עם הפסיקים... לא ממש מובן מה שכתבת שם: מיכצ'ו גיל:20 מיקום: ת"א מתכוון להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: לכל אלה שיהיה באיזור ת"א והמרכז. מסר לאומה: כל מי שמתגייס לחיל אויר ועומד להגיע לטייסות לברוח משם כמה שיותר מהר, ולעשות הכל כדי לא להגיע לשם... תמונה מי שרוצה: אין כרגע...

עדי D

New member
../images/Emo9.gifמתפקדת..

שם: עדי גיל: 15 וחצי מיקום: חיפה מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: לחיפה בטאוור. חח. כן עלוב אבל זה מהה יש ונתגבר:) מסר לאומה: תשתו שוקו. תמונה מי שרוצה

ססילייה

New member
אם אין לך לאן ללכת..

אתה מוזמן להשאר
. שם:ליקוש.
גיל:18. מיקום: ק.ביאליק. מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: אם לא יהיו בעיות פיננסיות-אכן כן. מסר לאומה: טיול שנתי היה בן אלף זונות!!!כולם רוסים מסטולים וזונות באנקורי! DDDDDD::: אה כן, אסתי. תום מחרבן המון ונוהג לספר על זה XDDDDD תמונה מי שרוצה[יש ראסטות!
] אני ממש עייפה. עמכם הסליחה, כפרעליכם.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifאהה כותרת וזה..

שם:
געלי גיל:
17וחצי+ מיקום:
בית שכזה מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:
לזאת שבגראנד מסר לאומה:
אוקיי.זה חשוב. יש להקה שאתם, כוווווולכם חייבים לשמוע!!! Billy Talent שמה.
פשוט להקה מעולה. אז יאללה. אתם מוזמנים להגיד לי אם אהבתם.[חחח..כאילו אני המנהלת שלהם
הלוואי.
]

גוטשה

New member
ביי, ביי, ביי, ביי, בלקבריד צ'ו צ'ו

אביגיל 14 נס ציונה נראה לי שלזאת בת"א, אלא אם בנצי יכריח אותי להגיע לזאת שבשבעת הכוכבים. (לא) תהיו חזקים

דיגלטיםםםםםםםםם../images/Emo194.gif

שם:
קרן גיל:
עוד חודש 18! החוחו!! מיקום:
תל אביב מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:
רק מוניקה מחר יא מאןן מסר לאומה:
יש לי שליש בקבוק סמירנוף בחדר מי בא? תמונה מי שרוצה
זובי בובי

תני זמן זה יסתדר

שם: רונה P: גיל: 16 (עוד חודשיים נו מי סופר) מיקום: פ"ת מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: טאוור הרצליה, ת"א. ובארבי ת"א גם אם יהיה כסף. מסר לאומה: ת"א 4 פעמים בשבוע זה כייף! וגם בגדים חדשים זה כייף :) תמונה מי שרוצה אנלי כוח. חודש טוביק

א ש ך

New member
יו בטר שפ אפ...

קוז איי ניד אה מן!! אנג מיי הארט איז סט און יו... גריז
שם: רותמית גיל: 15 ו3 חודשים מיקום: רחוק ככל הניתן מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: באר שבע ויכול להיות שבעת הכוכבים מסר לאומה: ק ר ב מ ו
תמונה מי שרוצה
זה לא אני אבל אני יצרתי אותו! מיאו

Hezi The One

New member
אמ אמ אמ

שם:חזי גיל:16 מיקום:ר"ג מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:מקווה לטאוור ת"א ואולי הרצליה מסר לאומה:מחר פתיש ואני לא יוצא

Forever NemeSh

New member
אני פה ../images/Emo9.gif

טל 20
ראשון לציון אין לי כסף וזמן להופעות
המסר שלי לאומה
תהיו חופשיים, עשו מה שגורם לכם אושר. תמונה
אני במרכז קנדה, בטיול מהצבא

../images/Emo121.gif"וכתובת קעקע לא תתנו בכם"

שם: שי ג.
מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה? ממ אולי לגראנד..
מסר לאומה: מוסיקה היא התרופה הטובה ביותר לנפש פצועה
תמונה מי שרוצה, לא תודה.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקדת =)

שם: נעמה שיינמן גיל: 18 וחצי מיקום: כרגע בבית =) מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? כן!!!!! אם כן לאיזה?: להופעה בחיפה בטוח =) מסר לאומה: חמשוש זה כייף וגימלים אפילו יותר =) תמונה מי שרוצה: --->

למעלה