התפקדות נובמבר

../images/Emo72.gif זה כמו לרקוד עם שד...

שם: בנציציציצי גיל: 17+ מיקום: במרתף מול המחשב מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: הרצליה, בארבי ת"א, טאוור ת"א ואולי ברבי כפ"ס והצוללת מסר לאומה: וכיף בצופים..

shahaf shecter

New member
(-:

שם: שחף [= גיל: 14 ויום!!! כן כן אתמול היה לי יום הולדתתת!! מיקום: תל אביב מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? כןןןן אם כן לאיזה?: בטאוור רקורדס בתל אביב ובקניון שבעת הכוכבים ולבארביי מסר לאומה: מי שאוכל לבד אוכל יותר!!

../images/Emo121.gif"מה קשור גשם באמצע החורף??"

שם:גמלטריה טרלהלהלה גיל:משתנה עם השנים מיקום:אצל שי
מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:שי חונק אותי עם צעיף ככה שאני לא אגיע מסר לאומה: אומה אומה בן של גויאבה. (מחוכמותיו של שי) אין פה תמונה שליP: אכלתם אותה (לא את התמונה שמנים.

AvtipuS

New member
מי,הולך,לישון,היום.מי,הולך, לישון?

היינו צריכים להקליט את זה.

Tin Doll

New member
...

שם: טובי גיל: במרץ אהיה בת 18 מיקום: ירושלים מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: אולי לטאוור במלחה.. מסר לאומה: תהיו ספונטנים. זה טוב

keeeren

New member
מתפקדת..

שם:קרן גיל:17 מיקום:בת ים מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: מה שאני אוכל, רק בת"א מסר לאומה: מוניקה סקס נשארו מלכים..

nobody99

New member
הממ

שם: טל גיל: 16 וחצי מיקום: חיפה מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?: לטוואר נראה לי מסר לאומה: פףף.. תמונה מי שרוצה

jack 1

New member
ניה

שם:שלומי גיל:20
מיקום:אי שם בקצה הדרומי של הארץ מתכוון\ת להגיע להופעות הקרובות? אם כן לאיזה?:נה מסר לאומה:אם אתם זורקים מישהו,אל תתחרטו על זה אחרי חמש שנים תמונה מי שרוצה:הנה

dairy milk

New member
אנא ../images/Emo3.gif ../images/Emo220.gif

|כוכב| שם: איילת. ^^ |כוכב| גיל: 13
|כוכב| מיקום: עפולה
|כוכב| מתכוון/ת להגיע להופעות קרובות? אם כן לאיזה? יש סיכוי שלהופעה בחיפה ב4.12
|כוכב| מסר לאומה: קרמבו זה טעים D: תמונה אין לי פה P=

למעלה