התפקדות נובמבר!

התפקדות נובמבר! ../images/Emo20.gif

חברים יקירים.. חודש נובמבר בפתח.
חודש שלישי לשנת הפעילות... ולפניכם מספר שאלות, קדימה, לענות..
שם:
סניף:
שכבה:
תפקיד בסניף:
במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?
משהו טוב שמתוכנן לחודש:
משהו רע שמתוכנן לחודש:
איך עבר החודש האחרון?
כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?
איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?
ספר טוב שקראת החודש?
סרט טוב שראית החודש?
משהו טוב שעשית החודש?
משהו רע שעשית החודש? למדריכים
:
כמה חניכים בקבוצתכם?
מה שם הקבוצה? לכולם..
סתם משהו שבא לכם להוסיף?
תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף
^^
חודש מקסים לכולנו.

../images/Emo41.gifבלופ. בלופ.. בלופ...

שם: נופר סניף: חדרה שכבה: ט' תפקיד בסניף: מדריכה ו' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? פעולות, בצפר, יומולדת לאחותי משהו טוב שמתוכנן לחודש: איזה אירוע משהו רע שמתוכנן לחודש: יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל ): איך עבר החודש האחרון? מצויין כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין לי מושג איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? סבבה.. אנדעת?? >< ספר טוב שקראת החודש? אניהו - אתגר קרת סרט טוב שראית החודש? הכי דומה לאהבה משהו טוב שעשית החודש? אני אחשוב על משהו משהו רע שעשית החודש? בטוח היה איזה משהו למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? 9, באות לסירוגין >< מה שם הקבוצה? נופר והעוגיות

לא עוזבת... ../images/Emo3.gif

שם: לילך ירושלמי סניף: ראשל"צ מערב שכבה: שביעיסטית תפקיד בסניף: מדריכת ח' מה אתם מתכננים בחודש הקרוב? מכבי, לימודים, הרבה ימיהולדת.... משהו טוב שמתוכנן לחודש: הרבה ימיהולדת... =]] משהו רע שמתוכנן לחודש: לא מתכננים דברים רעים
איך עבר החודש האחרון? אני חושבת שטוב.... כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? בנתיים ממש קצת.... איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? עם חניך אחד?!? ספר טוב שקראת החודש? לא יצא לי לקרוא ספר... =\\ סרט טוב שראית החודש? סודות נעורים, ממליצה בחום
=]] משהו טוב שעשית החודש? אמממ.... משהו רע שעשית החודש? לא יודעת, ואם עשיתי אז זה לא היה בכוונה... למדריכים: יששש!! =]] כמה חניכים בקבוצתכם? 1 נכון לעכשיו [עובדים על גיוסים... =]] ] מה שם הקבוצה? ------- לכולם.. הכי טוב...
סתם משהו שבא לכם להוסיף? "אקונה מטטה" וראשון לציון מערב אני אוהבת אתכם

רחלונה

New member
פעם ראשונה בזמן

שלום שם:רחל סניף:עמידרררר :) שכבה:שישיסטית תפקיד בסניף:טכני:) במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש:כלום בנתיים משהו רע שמתוכנן לחודש:אממממ איך עבר החודש האחרון?מצויייןןן כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?אנני יודעת ;) איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?מצויייין ספר טוב שקראת החודש?)*&^%$ סרט טוב שראית החודש?@#& משהו טוב שעשית החודש?יש לי זיכרון קצר משהו רע שעשית החודש?ממממ למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה? לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

רחל. ../images/Emo9.gif

באלך להוסיף תמונה שלך? אני גם שישסטית, מראשון מערב. השם שלך מוכר לי.. אבל אני לא בטוחה שאני מכירה אותך. אזז....
לשיקולך.

orlupo

New member
אם אני מצליח לזהות נכון...

היא הצטרפה בשנה שעברה בעקבות חברה... האני צודק?

5may5

New member
כן המפקדת!!! =]]

שם: מאי חנינא סניף: רמת עמידר שכבה: שביעיסטיתת...שביעיות או לא להיות כן להיותתת שביעיות =)) תפקיד בסניף: מדריכת ח' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? לימודים..ממ מכבי...טיול שכבות =]] משהו טוב שמתוכנן לחודש: לא עולה לי כרגע... משהו רע שמתוכנן לחודש: שומדבר כזה... איך עבר החודש האחרון? בסבבה כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? איני יודעת... איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? מצוייןן ספר טוב שקראת החודש? האמת שלא קראתי... סרט טוב שראית החודש? לא יצא לי לראות סרט משהו טוב שעשית החודש? לא זוכרת משהו רע שעשית החודש? לא זוכרת ומקווה שלא היה אחד כזה.. למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? 15 מה שם הקבוצה? פרוזאק לכולם סתם משהו שבא לכם להוסיף? חודש נפלא!!!

anat135

New member
../images/Emo113.gifיייאיאאא אני אוהבת ת זה!!!

שם:
ענת סניף:
זכרון יעקבב שכבה:
שישיות תפקיד בסניף:
מדריכה ד' .. (
) במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?
בית ספר, לימודים, מכבי.. רגיל רגיל ביותר... משהו טוב שמתוכנן לחודש:
שום דבר.. מה שיבוא- לטובה. (פחחח אפילו אני לא מאמינה בזה..) משהו רע שמתוכנן לחודש:
כנ"ל איך עבר החודש האחרון?
הייייתה לי יומולדתתת אני בת 15.. היה חביב. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?
הרבה.. לא זוכרת מספרים ... איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?
עזבו, לא נכנסים לזה.. ספר טוב שקראת החודש?
אמממ מנהרת הזמן משפט דרייפוס באנגלית. קראתי לבוק ריפורט, ואחלה ספר באמת.. סרט טוב שראית החודש?
- - - - - משהו טוב שעשית החודש?
- - - - - משהו רע שעשית החודש?
רק בקשר אליי.. לא משהו .. למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?
מתחילת השנה 6. כולם עזבו. עברו לנוער. מה שם הקבוצה? קראו לנו השמינייה. קבוצה של 6 ו2 מדריכים.. לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף?
"אני חניך מכבי, אני הכל יכול . !!!!"

hadita22

New member
גמאני רוסה..

שם:רביד סניף:גדרה שכבה:חמישיות=] תפקיד בסניף:מדריכה ד' [נכון עלכשיו...] במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?ימיהולדת, בצפר, מבחנייםם [והרבה], והרבההה לישון.. אוווהווו לישוןז ה טוב...P-: משהו טוב שמתוכנן לחודש:יומולדת לנושיות שלי.=] משהו רע שמתוכנן לחודש: מבחן באנגליתתתת איך עבר החודש האחרון? מאגניייבבב.. יומולדת+מסיבת הפתעה... כ"כ חאמודים החברים שלייי...
כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?ניראלי 300 איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?לא ידועת להגדיר... טוב? ספר טוב שקראת החודש?לנצח בגדול [עדיין קוראת] סרט טוב שראית החודש?כלה ודעה קדומה משהו טוב שעשית החודש?פייההה... פששש... א... ב.. אני.... לא זוכרת האמת....:| משהו רע שעשית החודש?אין דברים רעים..P-: לפחות לפי מה שאני יודעת..=\ למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?עקב זה שאני עוד לא סגורה על הקבוצה שלי.. אז אני לא יודעת.. מה שם הקבוצה?%&$@#& לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף: I live my life like a Rolling Stone....=] תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

:)

שם:שוט שירלי:) סניף:ראשל"צ מערב....כבר אימפרייה:) שכבה:שביעיסטית תפקיד בסניף:מדריכת ז' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?אני ילדה ספונטנית.... משהו טוב שמתוכנן לחודש:מה שיהיה יהיה ונהנה ממנו משהו רע שמתוכנן לחודש:משיהיה יהיה וננסה לתקן איך עבר החודש האחרון?היה ממש כיף האמת! כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?וואלה לא זוכרת....לילך?,נועה?מישו איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?אמממ בהתחלה היו חניכים ואז כולם נשרו אז זה אומר שאין חניכים...אבל עוד יהיו! ספר טוב שקראת החודש?לא קוראת סרט טוב שראית החודש?לא דעת משהו טוב שעשית החודש?וואלה לא שמתי לב משהו רע שעשית החודש?לא דעת למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?אין מה שם הקבוצה?אמממ לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף?ראשון מערב אימפרייייההההה....נועה אני אוהבת אותך תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^

בשתי דקות הפנויות שקיימות..

שם:טל פלג סניף:ראשון שליטטטה שכבה:שישיות או לא להיווותת תפקיד בסניף:מדריכה ו' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש:=\ משהו רע שמתוכנן לחודש: אז נתחיל ממה שהולך להיות השבוע..יום פעילות מחר מאחרי ביצפר עד הלילה+מבחן ביום שישי+הגשת עבודה יום שישי + מבחן יום ראשון אנגלית+מבחן יום שני לשון+יום פעילות יום שלישי מאחרי ביצפר עד הלילה+ מבחן יום רביעי מתמטיקה (הימי פעילות הם לא רעים..ממש לא..פשוטט אין לי זמן ללמוד למבחנים וחייבת להגיע לימי פעילות..) עזבו את זה שאני לומדת פעמיים עד ארבע פעם אחת עד חמש ועוד עד 3 וזה לא נגמממררררר איך עבר החודש האחרון?לחוץץ בטירוווףףף אין זמןן לנשווםםם אפילו לא דקקקהה כל יום מאחרי ביצפר עד השעות הקטנות של הלילה אני לא בבית.. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?עזבו..עדיף שלא נדבר על זה.. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? סבבה נראה לי ספר טוב שקראת החודש?באיזה זמן בדיווווווקקקקקק!! סרט טוב שראית החודש?למי יש זמן? משהו טוב שעשית החודש?למדתי משהו רע שעשית החודש?למדתי למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?0 מה שם הקבוצה?אין לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף?

Rioter

New member
מתפקדת ../images/Emo45.gif

שם: שיר
סניף: ראשון מערב
שכבה: ט'
תפקיד בסניף: מדריכה
במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? שקשור למכבי? מירוץ לפיד, פעילויות על רבין, על דמוקרטיה ועל צה"ל. שלא קשור למכבי - טיול שנתי, ארגונים ליום הולדת
משהו טוב שמתוכנן לחודש: טיול שנתי
משהו רע שמתוכנן לחודש: מלאמלא מבחנים..
איך עבר החודש האחרון? נחמד
כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין לי מושג
איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? לא פעלתי, החניכים לא הגיעו
ספר טוב שקראת החודש? לא זכור לי
סרט טוב שראית החודש? כנ"ל
משהו טוב שעשית החודש? עזרתי לידיד בלהשתדך עם חברה טובה ^^
משהו רע שעשית החודש? היו כלמיני X:
למדריכים:
כמה חניכים בקבוצתכם? 0?
מה שם הקבוצה? אין
לכולם..
סתם משהו שבא לכם להוסיף? אין
תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^ בהזדמנות אחרת.. - אחלה שאלון נועה D:

שירוש.

טיול שנתי כיתה ט' =
שליטה ברמות
. כ"כ רוצה לחזור לאותם הרגעים. תהני הכי שבעולם. והיומלדת שלך לא בדצמבר?

Rioter

New member
נועה. ../images/Emo23.gif

אני אהנה ^^ והוא בדצמבר, אבל אני מתחילה לארגן "קצת" לפני

ובכן,

שם: אסיף שרתוק דרור סניף: פעם הייתי בכרמי יוסף שכבה: ז' תפקיד בסניף: מסווג. מה אתם מתכננים בחודש הקרוב? לישון. משהו טוב שמתוכנן לחודש: לישון? משהו רע שמתוכנן לחודש: . איך עבר החודש האחרון? לא רע. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? באמת שאני לא יודעת. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? עדיין אין לי תשובה. ספר טוב שקראת החודש? ארבעה בתים וגעגוע. סרט טוב שראית החודש? ראיתי את חלומו של הנרי בטלוויזיה. סתם סרט לא מזיק. משהו טוב שעשית החודש? צחצחתי שיניים. משהו רע שעשית החודש? שאלו את הסניף שלי. הם בודאי ישמחו לספר לכם. למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? מה שם הקבוצה? לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? תהיו ילדים טובים. תוסיפו תמונות שלכם/ של הסניף ^^ בהזדמנות.

למעלה