התפקדות נובמבר!

יאללה 9

New member
עונה

שם:עדי סניף:מערב=] שכבה:חמשושה תפקיד בסניף: מדריכת ד' חדשה מהתנור=] במה אתם מתכננים בחודש הקרוב?כלום כלום ועוד קצת כלום משהו טוב שמתוכנן לחודש:טיול שנתי=]]] משהו רע שמתוכנן לחודש: מבחנים, שיעורים, ביצפר והמון אנשים מעצבנים... איך עבר החודש האחרון? זוועות עולם יהיה תיאור מדויק ביותר. כמה חניכים רשומים בסניף שלכם?4? איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף?לא עשיתי כלום כי.... אהמ... אין לי חניכים=/ זאת אומרת לא היו, אולי עכשיו יהיו=] ספר טוב שקראת החודש?הרבה הארי פוטרים ו"איך חודר האור" סרט טוב שראית החודש?לא ראיתי.. הייתי אמורה לראות הטיסה ביום שלישי=/ משהו טוב שעשית החודש?כלום... משהו רע שעשית החודש?בטוח היה... זתומרת חוצמזה שאיימתי על לילך ברצח... כל מי שצעקתי עליו או עצבנתי אותו שיגיד גונג, ואז אני כנראה אזכר=/ למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם?לא יודעת מה שם הקבוצה?לא יודעת... צריכה לקבל עידכון מרווית. לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף?מכבי צעיר ארצי שליטע=] (איזה מיותר היה לענות על השאלון הזה.. לא עשיתי כלום החודש...) אהה ונועה וכל סניף מערב- לאבבב יוווו

orlupo

New member
ובכן, לאחר שחזרתי מהטקס בסניף...

שם: אור לופוביץ סניף: ראשון לציון שכבה: חמישית תפקיד בסניף: מדריך ג' במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? משהו טוב שמתוכנן לחודש: לנוח קצת... משהו רע שמתוכנן לחודש: מלא מבחנים... בעע... איך עבר החודש האחרון? כל היום מבחנים... רע כי אין חניכים... כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין לי מושג... איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? העברתי 3 פעולות, פעולה אחת עם חבר וזהו... ספר טוב שקראת החודש? לצערי לא יוצא לי... סרט טוב שראית החודש? שוב... משהו טוב שעשית החודש? הצלחתי להחזיר חניכה אחת לסניף... משהו רע שעשית החודש? ירדה לי המוטיבציה בטירוף... למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? 1 מה שם הקבוצה? אין כי לא סיימתי תהליך פתיחת שנה.... ושוב אני אוסיף: די לחכימה ברמיזה. משפט איכותי. ועוד משהו אקטואלי: יום הזכרון ה-11 ליצחק רבין. לא נשכח.

assafein

New member
......

שם: אסף אינהורן סניף: נעלה
שכבה: שישיסט תפקיד בסניף: רכז טכני במה אתם מתכננים בחודש הקרוב? להחלים מהפציעה החדשה
משהו טוב שמתוכנן לחודש: מירוץ לפיד משהו רע שמתוכנן לחודש: לא מתכנן דברים רעים... הם באים לבד
איך עבר החודש האחרון? נחמד... כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין סניף
איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? כנ"ל.. ספר טוב שקראת החודש? לא קורא ספרים... סרט טוב שראית החודש? קליק משהו טוב שעשית החודש? לא יודע... משהו רע שעשית החודש? לא יודע... למדריכים: כמה חניכים בקבוצתכם? אין סניף.. מה שם הקבוצה? מכבי "עוז" מכבים רעות(הקבוצת כדורסל כמובן
) לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? להיפצע זה חרא!!!

גם אלי:)אתה לא היחיד

נכנס לי היום מסמר ליד... היינו באש לילה... והנחתי את היד על מסמר... כאב...\כואב,,,

bergmanit

New member
יאללה, שיהיה.. עניתי :)

שם: נעמה ברגמן סניף: נתניה (אימפריה!) שכבה: שישיסטית תפקיד בסניף: מדריכת ורכזת ג' :) (אחרי בלאגןןן אחד גדול) מה אתם מתכננים בחודש הקרוב? לעבור את התקופת מבחנים הזאת בהצלחה... משהו טוב שמתוכנן לחודש: יומולדת :) משהו רע שמתוכנן לחודש: יותר מדי מבחנים.. איך עבר החודש האחרון? בסדר, יבש קצת כמה חניכים רשומים בסניף שלכם? אין לי מושג.. איך עד עכשיו פעלתם במסגרת תפקידכם בסניף? אתמול הייתה לי רק פעולה שנייה אז לא יודעת.. ספר טוב שקראת החודש? משהו מגניב כזה באנגלית :) סרט טוב שראית החודש? כשאתם אומרים החודש, לאיזה חודש אתם מתכוונים?! אממ בקודם ראיתי את סינדרלה מן בסניף. משהו טוב שעשית החודש? אני קיימת, זה כבר טוב :) משהו רע שעשית החודש? הצקתי למלא בנות בכיתה שלי P: למדריכים: כן? כמה חניכים בקבוצתכם? 12 מה שם הקבוצה? אין לנו עדיין. לכולם.. סתם משהו שבא לכם להוסיף? אתמול הייתה לנו פעולת בוגרים הזויה, ואגב לפיתה יש היום יומולדת :) (מזל טוב!)

למעלה