התפקדות נובמבר!

lilmama

New member
חחחח איזה זונות צומי XD

שיישרפו D: (חבל על השין :| אה, וטושי גיי)

אי-מיני!!!!!!!!!!!../images/Emo129.gif

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

שם: יעל זיידר גיל:13 וחצי מיקום:חור בצפון
מסנג'ר\אייסיקיו: מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה:אין מסר לעולם: תראו נמלטים - גיבורים - אבודים !#%&@$^!~$!@#
שיהיה לכולם חודש מגניב D:

מתפקדת ../images/Emo66.gif

שם: איריס גיל: 14 וחצי מיקום: דרומית מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה: איןןןןןן מסר לעולם: תחיו כל יום כאילו הוא היום האחרון תמונה (שלכם!!!) כןכן, שימו. ממ.. עזבו אני ירחם אליכם.. XD

lilmama

New member
כן המפקדת.

שם: לי-את. או אתי או ליל או לילו או משו. יש גם ארתור אם בא לכם.
גיל: 14! וחודש! ו..אה..5 ימים!!!!1111 מיקום: מודיעין. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] תוסיפו. יש לי מהפורום את רחלי וניר ותומר בסה"כ
מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה: אין לי כוח מסר לעולם: אני ילדה משועממת D: תמונה (שלכם!!!) כןכן, שימו. - שתקי.

אוקי

שם: שירי גיל: 14 מיקום: ראשל"צ מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] חח סכתובת מתלהבת. תוסיפו וכאלה מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה: www.myspace.com/riotgirlxx תוסיפו גם שם מסר לעולם: בייבי סיזונס צ'יינג באט פיפול דונט תמונה (שלכם!!!) ~פרסומת סמויה למייספייס.שם יש~

Lintu666

New member
../images/Emo121.gif

שם: דנה גיל: עוד מעט 17 מיקום: רמה"ש מסנג'ר\אייסיקיו: אפחד במילא לא יוסיף P: מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה: http://lintu666.deviantart.com/ מסר לעולם: אני עייפה. תמונה (שלכם!!!) כןכן, שימו.

../images/Emo195.gif../images/Emo124.gif

שם: ניר גיל: 14 מיקום: הרצליה ליה ליה
מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מייספייס\באזנט\וואמפיירפריקס\שואומי\שין\בלוג וכאלה: יש לי פייסבוק
מסר לעולם: כמה זמן אל הייתי פה
תמונה (שלכם!!!) כןכן, שימו. הנה אני כשהצטלמתי עם ג"ש... אבל מחקתי את הפרצוף שלי
תרגעו, אני לא בא לעבוד עליכם
(למקרה שיש איזה אהבל שהאמין
).....

Zaider

New member
../images/Emo19.gif יואו יש לך שרשרת כמו של ג'ואל !!!!!!!!!1

~סתם
~

למעלה