טחחחחח הבנתי אותך... אתה רומז שאין לי חברים חוץ מלירון, הא?
B b l a c k t e a r New member 1/11/06 #12 אהלן חברים! שם:גבריאל גיל:17 מקום מגורים:אריאל גם אתם מתגעגעים לשירה?כן! תמונה אם מתחשק לכם. תמונה שלי? טוב נו יש תמונה מהלהקה שלי. איזה פוזה חחח....
אהלן חברים! שם:גבריאל גיל:17 מקום מגורים:אריאל גם אתם מתגעגעים לשירה?כן! תמונה אם מתחשק לכם. תמונה שלי? טוב נו יש תמונה מהלהקה שלי. איזה פוזה חחח....
ס סרח האשכנזי New member 2/11/06 #23 דה ז'וו שם: יחזקאל שרגא ישורון המכונה בפי העם "חזקוש" גיל: 16 ו-7 חודשים ושבוע (משהו כזה) מקום מגורים: שכונת נחלת יצחק בתל אביב אני לא מתגעגע אליה בכלל!!
דה ז'וו שם: יחזקאל שרגא ישורון המכונה בפי העם "חזקוש" גיל: 16 ו-7 חודשים ושבוע (משהו כזה) מקום מגורים: שכונת נחלת יצחק בתל אביב אני לא מתגעגע אליה בכלל!!
B B a m b o o k New member 2/11/06 #27 :] שם: צליל גיל: 15 וחצי מקום מגורים: באר שבע גם אתם מתגעגעים לשירה? אממ כן(?) תמונה אם מתחשק לכם. אוקי
:] שם: צליל גיל: 15 וחצי מקום מגורים: באר שבע גם אתם מתגעגעים לשירה? אממ כן(?) תמונה אם מתחשק לכם. אוקי
S Skicker New member 3/11/06 #28 יוהוהוהו שם:בן כהן גיל:17 מקום מגורים:בית שמש גם אתם מתגעגעים לשירה?בצורה כלשהי או שאולי לא או שכן או שסתם משעמם לי אז אני כותב שטויות אני יחשוב על זה
יוהוהוהו שם:בן כהן גיל:17 מקום מגורים:בית שמש גם אתם מתגעגעים לשירה?בצורה כלשהי או שאולי לא או שכן או שסתם משעמם לי אז אני כותב שטויות אני יחשוב על זה
H heaven is here New member 4/11/06 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif שם: שירה גיל: היום 20... מקום מגורים: לרוב אני בב"ש אבל בסופי שבוע בראשון גם אתם מתגעגעים לשירה? מתגעגעת לעצמי המון!! חחחח . תמונה אם מתחשק לכם. אולי פעם הבאה .
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif שם: שירה גיל: היום 20... מקום מגורים: לרוב אני בב"ש אבל בסופי שבוע בראשון גם אתם מתגעגעים לשירה? מתגעגעת לעצמי המון!! חחחח . תמונה אם מתחשק לכם. אולי פעם הבאה .
T The legendary DuDe New member 4/11/06 #35 מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif