התפקדות ספטמבר לפורום יס וויקנד

TheCharm

New member
התפקדות ספטמבר לפורום יס וויקנד

שם: עלה היום לכיתה: גיל: מה עשיתם היום בבית ספר?: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: תוכנית אהובה ביס וויקנד: מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:

TheCharm

New member
*עונה* (מין הסתם)

שם: ג'וני עלה היום לכיתה: ח' גיל: 13 מה עשיתם היום בבית ספר?: שעתיים עם המורה, מערכת ודברים, שעה היסטוריה שרובה נלקחה על ידי אשת הלוקרים, ושעת ספרות מ-ש-ע-מ-מ-ת מקצוע אהוב: היסטוריה (המורה הכי שולטת בעולם)/אנגלית מקצוע שנוא: חנ"ג מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: ראשון ושני ב-1, שלישי רביעי חמישי ב-2, שישי ב-1 תוכנית אהובה ביס וויקנד: מגרש ביתי/או סי מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: זהות בדויה
אבל בגלל שזה כבר לא יקרה, אז לא יודע... איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: אף אחת ממש איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: אף אחת ממש ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: עוד אין לי מושג

Aviad1987

New member
אני

שם: אביעד עולה היום לכיתה: מה בא אחרי י"ב? גיל: 17 ו9. מקצוע אהוב: מחשבים
מתמטיקה
(חח) מקצוע שנוא: אזרחות, ספרות, כל מה שהומני (חוץ מתנ"ך - זה מעניין). אין לי תוכנית אהובה: או סי מה הייתי רוצה שיס וויקאנד יקנו: את כל התוכן הטוב שעולה בקנה אחד עם הקונספציה של הערוץ. הייתי הכי רוצה לראות כבר את משמרת שלישית
הכי דרוש לשחי"ם: פשע מן העבר, אבל זה כבר קורה. אחרון חביב: כנראה אצא להופעה בתל אביב.

snier1991

New member
אני

שם:שניר עולה היום לכיתה:י גיל:13 ו10 חודשים מקצוע אהוב:מתמטיקה שנוא:לשון מה עשיתם היום:היינו עם המורה שעתיים ולמדנו אחר כך היסטוריה ובקיאות מה הייתי רוצה שהערוץ יקנה נאמברס האנטומיה של גרי חוק וסדר רוצה לראות:חוק וסדר משפט וצדק תוכנית אהובה ביס ויקהנד:דהישרדות 8 כללים פשוטים פשע מן העבר משפחה בהחלפה

Aviad1987

New member
עזוב 14, צריך מינימום 15

או שיש לנו פה עסק עם גאון-על

JTיXל

New member
וואו.....אתה לא מרגיש קטן?

וג'וני לא ידעתי שאתה כיתה ח חשבתי אתה מינימום י'

JTיXל

New member
עונה...

שם:דניאל עלה היום לכיתה:י גיל:15 מה עשיתם היום בבית ספר?:לא הרבה....מורה שזיינה ת'שכל מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:תנ"ך(אבל אני לא לומד השנה
) מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?:לא זוכר תוכנית אהובה ביס וויקנד:יש הרבה! מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?:מכושפות(העונות החדשות) איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?:אברווד איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?:סמוולויל ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:לא יודע

קובי221

New member
../images/Emo41.gifעונה-../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

שם: קובי
עליתי לכיתה: יא'
מה עשיתם היום בבית ספר?: כלום, אבל מה עשו לנו? אז כך רק קדחו לנו 4 שעות על בדרי הבל- אלימות, התנתקות, תקנון ועוד כאלה...
מקצוע אהוב: מתמטיקה.
מקצוע שנוא: קצת אנגלית ותלמוד, בעעעע
מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: עדיין לא קיבלנו מערכת
תוכנית אהובה ביס וויקנד: אפשר להגיד שאני אוהב הכל, אבל הכי "מגרש ביתי" הכי פצצה.
מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: אין לי שמץ של מושג, מכל מה שיש להם אני מרוצה...
איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: לא יודע.
איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: אני לא אוהב לראות שידורים חוזרים, זה משעמם אותי.
ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: אמממ...כנראה שלקרוא את
הספר באנגלית, עוד לא סיימתי אותו ויש לי עבודה להגיש...

O a s i s 3

New member
מתפקדת ../images/Emo69.gif

שם: אדוה עלה היום לכיתה: ח' גיל: 13 מה עשיתם היום בבית ספר?: הרבה
מקצוע אהוב: בחירה מקצוע שנוא: הסטוריה מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: חוץ מיום שלישי שאותו מסיימים בשתיים, הכל בשלוש. תוכנית אהובה ביס וויקנד: האו-סי ומגרש ביתי מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: סליידרס איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: לא יודעת איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: לא יודעת ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: אין לי מושג, הרגע חזרתי מחברה שלי (היינו אצלה כמה ילדים), אני בטח ארבוץ מול הטלוויזיה ואראה האו-סי בש"ח ואהיה במחשב
.

JTיXל

New member
ממש לא!!

אני מעדיף ללמוד כל יום עד אחת וחצי כולל יום שישי(ב-12) מאשר ללמוד כל יום עד שלוש ולא ללמוד יום שישי!

למעלה