התפקדות ספטמבר לפורום יס וויקנד

O a s i s 3

New member
ללמוד עד שלוש זה...

לא כזה נורא. לפעמים זה אפילו חביב. כשמרשים לנו לאכול בשיעור למשל
.

kalay

New member
אני לא יודע איך זה אצלכם

אבל כשאצלנו ביטלו את יום שישי הוסיפו סה"כ איזה שעתיים שלוש לשבוע.

adi121

New member
עונה../images/Emo60.gif

שם:עדי עלה היום לכיתה:י"ב
גיל:17 ו9 חודשים מה עשיתם היום בבית ספר?:שעה ראשונה עם המחנך.. אחר כך "טקס" שהיה רק נאומים משעממים ואז היה אמור להיות שעתיים מתמטיקה אבל המורה שיחררה אותנו כדי ללמד את כיתה י"א לשיר את השיר של המגמה
אז מחשבים וסיימנו
מקצוע אהוב:אממ... ספרות? קשה למצוא כזה מקצוע שנוא:פיזיקה! מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?:יום ראשון יש שעת 0 עד 7 (כולל שעתיים חלון) שני 1 עד 9 (כולל חלון) שלישי ורביעי 1 עד 7 חמישי 1 עד 5 ושישי 5 עד 7 תוכנית אהובה ביס וויקנד:הישרדות מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?:אי אר איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?:אני לא יודעת מה מתוכנן איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?:המירוץ למיליון 5 פיספסתי את כל הסוף ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:מקווה לישון מוקדם היום.. מחר ביצפר

מיטל101

New member
אני...

שם:מיטל עלה היום לכיתה:י' גיל:15 וקצת מה עשיתם היום בבית ספר?:סתם הכרנו מורים ושטויות כאלה... מקצוע אהוב:תנ"ך מקצוע שנוא:מתמטיקה וערבית מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?:וואי...יש לי מערכת שעות ממש קשה...בדר"כ 2 אבל יש גם 3 וארבע וחצי.. תוכנית אהובה ביס וויקנד:האי.סי,מגרש ביתי,סמולוויל,חילופי נשים,הישרדות, יורדים בגדול ועוד כל מיני מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?:את אבודים איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?:מה הם קנו? איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?:סמולוויל מההתחלה ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:אראה או.סי,אדבר עם החבר הכי טוב שלי ואלך לישון...

RockBoy2

New member
עונה

שם:סרגיי(אני לא כותב פה הרבה אבל אני קורא פה הרבה) עלה היום לכיתה:ט' גיל:14 מה עשיתם היום בבית ספר?:למדנו מקצוע אהוב:ספורט....? מקצוע שנוא:סיפרות מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?:בין 14:00 ל-15:00 תוכנית אהובה ביס וויקנד:הישרדות והמירוץ למיליון מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?:את כל העונות של הסדרות הנ''ל איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?:לא יודע... איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?:כל העונות של התוכניות הנ''ל. ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:הייתי היום בערב בטקס השבעת שוחרים(אני לומד בטכני..)

shawn 1

New member
עונה@!!

שם: שון עלה היום לכיתה: י' גיל: 15 וחצי מה עשיתם היום בבית ספר? הרבה דברים... מקצוע אהוב: המקצועות האהובים והשנואים שלי הם OFF וON, לפעמים אני שונא אותם ולפעמים לא. מקצוע שנוא: אותו דבר הנ"ל. מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)? 3:05 הכי מאוחר והכי נמוך בשעה 12:40, ואגב! אני לא לומד ימי שישי! איזה כיף?! גם אתם?? תוכנית אהובה ביס וויקנד: יש כמה... מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו? יש כמה... איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר? או סי איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר? מגרש ביתי עונה 1 ו2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: לא יודע...

QueenIlona

New member
עונה [:

שם: אילונה. עלה היום לכיתה: י"ב. גיל: 17 ו7 חודשים. מה עשיתם היום בבית ספר?: כינוס, קבלת מערכת שכות ולימודים. מקצוע אהוב: ספרות. מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון. מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: 3 פעמים ב3, פעם ב1 ופעם ב12. תוכנית אהובה ביס וויקנד: פשע מן העבר ומגרש ביתי. מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: לא בררנית. איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: משמרת שלישית. איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: פשע מן העבר. ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: ממ עכשיו יותר רלוונטי מה עשיתי, אז סתם לחברה שלי הייתה מסיבת הפתעה.

MiriOrit

New member
../images/Emo4.gif

שם: מירי-אורית עלה היום לכיתה:
מה עשיתם היום בבית ספר?: שיחקתי בקלאס ?! מקצוע אהוב:
(בזמנו אהבתי היסטורה ואנגלית) מקצוע שנוא:
(בזמנו שנאתי מחשבת ישראל) מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: נו, זו לא מערכת אבל אני מסיימת ב 20:00
תוכנית אהובה ביס וויקנד: אהבתי את סופרנני.. אבל נגמר
מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: בנות גילמור
איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: לא יודעת מה הם קנו.. איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: לא יודעת. ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: מקווה לצאת..

Aviad1987

New member
כן בנות גילמור מאוד מתאימה

חשבתי אם כבר יס נתנו לערוץ 10 את מגרש ואו סי ערוץ 10 יתן לנו זכות שידור ראשונה לבנות גילמור ואי אר, היה יכול להיות שולט. אבל לאאא

lim02

New member
עונה..

שם: לימור עלה היום לכיתה: י גיל: 15 בערך. מה עשיתם היום בבית ספר?: חח למדתי בערך מקצוע אהוב: ספרות.. אנגלית.. ביולוגיה.. מכשור מעבדתי.. חח מקצוע שנוא: בינתיים אין אבל ספורט הכי כי עדיין נעשה התעמלות קרקע מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: 3 ימים אחרי 6 שעות, יומיים אחרי 7 שעות ויום שישי אחרי 5 שעות תוכנית אהובה ביס וויקנד: מגרש ביתי, the o.c, מרזים בגדול.. מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: אין לי שמץ איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: אני לא יודעת איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: חח יש המוןן.. ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: אראה the o.c ואצא החוצה כנראה.

מ i ר

New member
אני.../images/Emo13.gif

שם: מור עלה היום לכיתה: צה"ל..? גיל: 18 מקצוע אהוב: תקשורת מקצוע שנוא: תנ"ך תוכנית אהובה ביס וויקנד: הישרדות והמירוץ למיליון מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו? את העונות הבאות של הישרדות והמירוץ איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר? אין לי מושג מה הם כבר קנו..
איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר? אין לי שמץ.. ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב? כנראה פאב

עונה

שם: עלה היום לכיתה: יב' גיל: 17 מה עשיתם היום בבית ספר?: כלום מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: אנגלית מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: 13:30 תוכנית אהובה ביס וויקנד: קווין היל מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?: 24 :) איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?: יס קנו משהו חדש? איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?: פשע מן העבר אבל זה כבר משודר :) ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?: בשביל כסף צריך לעבוד :)

עונה ../images/Emo27.gif

שם: עדי עלה היום לכיתה:י"ב גיל:17 וחצי מה עשיתם היום בבית ספר?:לא משהו מיוחד. מקצוע אהוב:שונאת הכל. מקצוע שנוא:בעיקר אנגלית אבל הרשימה ארוכה. מה המערכת החדשה שלכם (כאילו, מתי אתם מסיימים)?: תוכנית אהובה ביס וויקנד:או סי ומגרש ביתי. מה הכי הייתם רוצים שיס וויקנד יקנו?:ביג בראדר איזו תוכנית שיס וויקנד קנו הכי הייתם רוצים לראות כבר?:או סי עונה שניה ומגרש ביתי עונה שניה. איזו תוכנית חייבת שידורים חוזרים כמה שיותר מהר?:עכשיו שיש את השידור החוזר של מגרש ביתי שום דבר[בינתיים] ואחרון חביב - מה תעשו היום בערב?:לא משהו מיוחד

למעלה