התפקדות ספטמבר!

מיץ פזי

New member
התפקדות ספטמבר! ../images/Emo66.gif

הנה התחיל לו עוד חודש.. הקיץ לקראת סוף
והסתיו יתחיל לבצבץ בקרוב.. ובגלל שבחודשים האחרונים אוכלוסיית הפורום קצת השתנתה, אני ממש מבקשת שכל מי שכותב כאן, אפילו לפעמים, יציג את עצמו
אז ככה.. איך קוראים לכם? בני כמה אתם? מאיפה אתם? מה אתם עושים כרגע בחייכם? לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? מה אתם רוצים להספיק החודש? כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? ושיהיה יום טוב

מספרי ברזל להתפקד! *1*

איך קוראים לכם?מעיין בני כמה אתם?21 מאיפה אתם?רעננה מה אתם עושים כרגע בחייכם?השתחררתי לפני חודש (אחרי שירות קבע)....כרגע נחה,מנגנת,נהנת בעיקר...בקרוב לימודים... לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש?18.09.08 אילת! מה אתם רוצים להספיק החודש?ללכת לבריכה...:) כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? אני כל כך רואה איך המחשב שלי יתקע.... האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? אין לי בעיה...

רעוּת

New member
And if I die today I'll be the happy phantom

איך קוראים לכם? הו לא, האאוטינג
בני כמה אתם? 22
מאיפה אתם? י-ם מה אתם עושים כרגע בחייכם? בעקרון, סטודנטית. בפועל, עבודות בשכר מינימום
לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? כלום. איזה חודש גרוע. אולי אתחיל לעבוד במשהו חדש ביום ראשון. מה אתם רוצים להספיק החודש? להרוויח מלא כסף ולחיות בעושר ואושר עד עצם סיום הסמסטר הבא. כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? איך באמת נכנסים לדבר הזה? האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? סבבה, אבל על אחריותכם בלבד

Einav85

New member
../images/Emo176.gif

איך קוראים לכם? עינב. בני כמה אתם? 22. מאיפה אתם? הרצליה. מה אתם עושים כרגע בחייכם? סטודנטית. לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? כל יום שאין בו מבחנים... מה אתם רוצים להספיק החודש? לסיים ארבעה ספרים באנגלית. כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר? אכן
האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? אחלה משחק אבל תמיד אעדיף להיות בצד השואל ולא העונה, פחדנית שכמוני...

m757

New member
שלומלום../images/Emo13.gif

בזמן הקרוב אני בטח אכתוב פה יותר.. איך קוראים לכם? מיכל בני כמה אתם? 16 מאיפה אתם? ירושלים מה אתם עושים כרגע בחייכם? בצפר והרבה גיטרה. לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? אולי איזו הופעה של אביתר בנאי.. מה אתם רוצים להספיק החודש? ללמוד לנגן איזה שיר מאוד מסובך שאני עובדת עליו עכשיו.. כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? לא, אבל בטח עוד מעט אני אכתוב. האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מצידי מגניב..

bזוהר

New member
%^$%&$%&

איך קוראים לכם? זוהר בני כמה אתם? 17.2 מאיפה אתם? רמת-גן מה אתם עושים כרגע בחייכם? כרגע אני עדיין בשלב שהשאלה הזו לא נוראית והכל... אני תלמידה לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? למחר, ל11, ולא לנסיעה לפולין שתגיע מתישהו בשבועיים הקרובים מה אתם רוצים להספיק החודש?אין לי מה להספיק...רק לחזור בשלום כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? אשתדל לא לשכוח להסתכל...:) איך אפשר לשכוח?! האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה?בא לי!

../images/Emo198.gif

איך קוראים לכם? טל בני כמה אתם?16.. עוד חודשXD מאיפה אתם?מעלה אדומים [ליד ירושלים] מה אתם עושים כרגע בחייכם? לומדים לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? פסטיבל דימונה בסוף החודש (טיול של המגמה) מה אתם רוצים להספיק החודש? לא יודעת.. כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? האמת שלא.. האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? היה נחמד, זה סתם כיף שאנשים מתעניינים בך :p

m757

New member
אווו את הולכת לפסטיבל דימונה?!

מאיזה מגמה זה אצלך? קולנוע? לי לא יצא ללכת אז ספרי איך היה..

SheIIy

New member
../images/Emo145.gif

איך קוראים לכם? שלי. בני כמה אתם? עשרים + חודשיים + יום. מאיפה אתם? פ"ת. מה אתם עושים כרגע בחייכם? אחמ"שית במקדונלד'ס
. לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? ליום בו אתפטר...? מה אתם רוצים להספיק החודש? להתפטר... כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? לא. אין לי מה לשאול. האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? אין לי שום דבר מעניין לספר על עצמי. אני חוששת מהתשובות שאצטרך לתת...

daniel ben ari

New member
../images/Emo163.gif

איך קוראים לכם? דניאל בני כמה אתם? 18 וקצת מאיפה אתם?כפר טרומן
מה אתם עושים כרגע בחייכם? התחלתי בראשון הקודם מכינה קדם צבאית
או בשמה הפלצני - המדרשה הישראלית למנהיגות חברתית
לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? אממ בהתחשב בעובדה שהשנה הקרובה הולכת להיות במכינה.. אני מניחה שאני מחכה ליום שאני ארגיש שזה באמת הבית שלי, שיגמרו הקטעי הכרות המגעילים והזולים ויתחילו הדברים האמיתיים. מה אתם רוצים להספיק החודש? אני הולכת להספיק המון
כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? אני מניחה שזה לא רלוונטי כבר
האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? באלי. אבל אני בבית פעם בשבועיים עכשיו

אמאלה, איפה המכינה שלך?

כי אני מכירה יותר ממישהו אחד שהתחיל עכשיו מכינה ממש לידי... :| אניוואיז מה שלא יהיה, בהצלחה!

Sheeesh

New member
Hellooo

איך קוראים לכם? שירה בני כמה אתם?23 וחצי
מאיפה אתם? קריות מה אתם עושים כרגע בחייכם? קורעת ת'תחת במלצרות לממן לעצמי את החיים הסטודנטיאלים שיגיעו ממש בקרוב... לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? האמת ראש השנה... ארוחה משפחתית וכאלה תמיד כיף מה אתם רוצים להספיק החודש? להבין איך מעבירים דירה לב"ש...
כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? מנסה לחשוב על משו... האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? לא נראה לי שיהיו לי תשובות מספקות תוכן מעניין למשחק הזה
שיהיה אחלה סופ"ש... =)

coldman

New member
../images/Emo77.gif

איך קוראים לכם? שי בני כמה אתם? 20 באוקטובר מאיפה אתם? הוד השרון מה אתם עושים כרגע בחייכם? שורף את השכל בעתודה טכנולוגית, ומנסה להנות באופן כללי. לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? כל יום שאני אוכל לישון בו יותר מ10 שעות ;) מה אתם רוצים להספיק החודש?לסיים לתכנן את פרויקט הגמר שלי
כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? מנסה לחשוב על משהו ראוי, רק עכשיו גיליתי על זה..

למעלה