התפקדות ספטמבר!

DeepThoughts

New member
איך שיר נולד

אז ככה.. איך קוראים לכם? אני באה לבד בני כמה אתם? 25 פחות חודש פחות יום מאיפה אתם? בש מה אתם עושים כרגע בחייכם? בהוט (כן, רונה מנויה) לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? אממ יומולדת, ראש השנה, מה אתם רוצים להספיק החודש? רק שיהיה טוב

Walk Two Moons

New member
"ממצמץ בכבדות וצורח עלי: התפקד!"

איך קוראים לכם? אבישי. בני כמה אתם? 16.5. מאיפה אתם? באר-שבע. מה אתם עושים כרגע בחייכם? לומד (לפחות אמור ללמוד) לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? אחד כזה שיבוא בהפתעה וישבור את השגרה הזאת שרק התחילה וכבר נמאסה. מה אתם רוצים להספיק החודש? לחזור לכתוב. כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? משהו כזה
האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? בשמחה!

תמרוש5

New member
../images/Emo157.gif

איך קוראים לכם?תמר. בני כמה אתם?17.3 מאיפה אתם?ירושלים. מה אתם עושים כרגע בחייכם? בצפר
לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש?פסטיבל דימונה, כל מיני הופעות וסתם שטויות. מה אתם רוצים להספיק החודש? לכתוב תסריט לסרט גמר
האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? בכיף:)

itoosh2

New member
ספטמבר המקולל

איך קוראים לכם? איתוש בני כמה אתם? 17 מאיפה אתם? רעננה מה אתם עושים כרגע בחייכם? טובעים בים השעות של בית הספר לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? למות.. מה אתם רוצים להספיק החודש? אני רוצה להספיק למצוא זמן... כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? כן האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? כן

rock a roll

New member
שלום../images/Emo13.gif

איך קוראים לכם? נועה בני כמה אתם? 15 וחצי מאיפה אתם? ראשון לציון מה אתם עושים כרגע בחייכם? אממ...תלמידה לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? להופעה , לאירוח ולמציאת החיים שאבדו. מה אתם רוצים להספיק החודש? להיות בהופעה! כתבתם כבר שאלות לאירוח מחר (ב 17:30 אל תשכחו להסתכל בבלוגTV!!)? לא.. האם בא לכם להשתתף במיהו המיילל ברוח? מי שכבר השתתף- איך היה? כן, זה יכול להיות נחמד

noa08128

New member
נשמע כמו שאלון שמלאתי לפני 4 שנים..:)

והעדכני- נועה 19 ת"א/ראשל"צ מחכה לגיוס עובדת בטאוור רקורדס (כמובן שרונה בהמלצות) וגם עובדת בעיתון הארץ... נתראה.

מיץ פזי

New member
טוב נו גם אני ../images/Emo163.gif

איך קוראים לכם? יעל בני כמה אתם? 18 וחצי מאיפה אתם? חיפה מה אתם עושים כרגע בחייכם? פסיכומטרי.. עוד מעט מתחילה צבא.. לאיזה אירוע/יום/סתם משהו אתם מצפים החודש? יהודית רביץ בקיסריה
מה אתם רוצים להספיק החודש? לחרוש את חיי כדי לעשות תפסיכו הזה רק פעם אחת.
שמתם לב שהאתר התעדכן? רוצו לראות! הגיע העידן החדש שכולנו ציפינו לו-סוף סוף יהיה לוח הופעות מסודר לרונה, ובינתיים באופק 11/9, תמונע. נ.ב, מקווה שבקרוב יהיה תאריך חדש לאירוח, רונה, תחלימי

רעוּת

New member
יו פסיכומטרי זה השטן :/

למזלי עשיתי אותו בדיוק כשהשתחררתי מהצבא, ואז לא היה לי אכפת, כי כל בוקר (או צהרים
) קמתי ואמרתי "לפחות אני לא צריכה ללכת לצבא", כי אפילו מתמטיקה היתה פחות נוראית מהצבא. אבל היי, שמעתי שיש אנשים שהיה להם כיף בצבא. אני לא מכירה אותם אישית בדר"כ, אבל שמעתי שהם קיימים.

מיץ פזי

New member
ב- 11, ההופעה המקורית :)

אם כי זה עולה על רונה.. אבל יהודית באמת כנראה לא יהיה עוד פעם..

Einav85

New member
גם אני ב-11,

ממש ביאס אותי שהוסיפו את ההופעה ב-10... כולי תקווה שהיא תשמור את עצמה ליום חמישי חח

מיץ פזי

New member
כן גם אותי זה די ביאס..

זה כאילו הכניסו בדלת האחורית כזה.. ועכשיו דווקא אלו שלא קנו בזמן מקבלים את ההופעה הראשונה.. :/ אבל אני סומכת על יודית, שתעשה את העבודה כמו שצריך, גם ב-11 :)

misheani

New member
ואני הולכת להופעה אחרת ב-11

low הנהדרים שבאים לארץ! עולה על רונה, אבל קצת יותר חד פעמי (ובכלל, למה כל ההופעות השוות בארץ זה ב11.9? מישהו אמר קונספירציה יהודית?)

anna871

New member
../images/Emo13.gif

איך קוראים לכם? אנה בני כמה אתם? 21 מאיפה אתם? מוסקווה

למעלה