התפקדות עונה 7

התפקדות עונה 7../images/Emo195.gif../images/Emo226.gif../images/Emo77.gif

כל מי שמתכוון לצפות בעונה 7 אונליין נא להתפקד
שם: כמה זמן מחכה לעונה 7? מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו?
ושאלה אחרונה
איך לדעתך תהיה העונה?

spiceupmylife1

New member
1.

שם: רעות כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שהסתיימה העונה ה6 מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? סדרות אחרות מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? יש כבר תרגום
*באינטרנט מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 8 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? לצערי לא נראה לי שהם יחזיקו מעמד :\ ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מעולה כמו על השאר

../images/Emo41.gif

שם: תמר כמה זמן מחכה לעונה 7? מהסוף של העונה הקודמת? P: מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? כל פרומו אפשרי שיצא. חוצמזה שתי העונות הראשונות של גוסיפ גירל (אחת הסדרות המטומטמות. אבל ממכר החרא הזה) והעונה השניה של סיקס פיט אנדר
מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מחכה למתורגם. את רוב הסדרות שלי לא אכפת לי לראות בלי תרגום אבל בהאוס יש מלא אנגלית רפואית ודברים שאני לא מבינה לבד. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 3? יחסית נפילה. אבל הפרומו לפרק השני נראה מהמם אז אני לא מודאגת. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? אני מהמרת שהוא ידפוק את זה והיא תפרד ממנו והוא יתאבד או משהו בסגנון.

Netto

New member
מצדיע להתפקדות ../images/Emo195.gif

שם: כמה זמן מחכה לעונה 7? מסוף עונה 6 כבר. מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? סדרות אחרות וסרטים מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? בלי תרגום מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 9 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? יצליחו להיות יחד איך לדעתך תהיה העונה? יהיה מעניין:)

../images/Emo13.gif

שם:נעה כמה זמן מחכה לעונה 7?מסוף העונה ה6 מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה?כל מיני.. למרות שמאז הגיוס בקושי יש לי זמן לטלוויזיה/מחשב מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום?בהאוס אין מצב שאני בלי תרגום.. כל המושגים הרפואיים זהיותר מדי בשבילי מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 5 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו?בטח יהיו להם הרבה קטעים של און אנד אוף אבל אני מקווה שהם יהיו ביחד עם הסוף ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה?מקווה שטובה!

narkis18

New member
../images/Emo54.gif

שם: נרקיס כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שהסתיימה עונה 6... מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? הרבה ספרי פסיכומטרי, מילים שכוחות-אל בעברית וקצת מתמטיקה :) מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? בלי תרגום - נראה לכם שאני אצליח לחכות?! מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 10!!! האדי!!!!!!! האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? הייתי רוצה לומר שהם יצלחו, אבל כמו שאני מכירה את האוס... סיכוי קלוש :/ ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מצוינת, כמו כל העונות לפניה.

M a b e l

New member
עונה

שם: מייבל (לצורך העניין) כמה זמן מחכה לעונה 7? מסוף עונה 6 מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? שום דבר מעניין... היום אבל ראיתי גם את תחילת העונות של האנטומיה של גריי והמשרד מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? בלי תרגום. לא הכי מבינה את המונחים הרפואיים אבל לא נורא מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). (תודה על ההסבר, לרגע חשבתי ש-1 זה הכי גבוה ו-10 הנמוך
) 8 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? לדעתי הם יהיו ביחד במהלך העונה (כמובן יהיו דרמות ובעיות וכאלה...) אבל אני לא בטוחה אם גם ממש בסיום שלה או שהם ישברו את ליבי ויפרדו בפרק האחרון של עונה 7...

../images/Emo66.gif

שם: אריאל כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שהסתיימה ה6 מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? סדרות אחרות בהוט 3 :) מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? בלי תרגום מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 10!!! מעריצת האדי מושבעת
האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? קשה לדעת... מקווה שהם יצליחו וייגרמו לזה לעבוד.. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? שוב, בתור מעריצת האדי, זאת הולכת להיות עונה מעולה!!!!

naama59

New member
מתפקדת :) (../images/Emo58.gif?)

שם: נעמה כמה זמן מחכה לעונה 7? מהרגע שנגמרה העונה השישית. כי אני מכורה לסדרה, לא דווקא בגלל שהייתי כל כך סקרנית לגבי קו העלילה. מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? עשיתי לעצמי מרתון של ארבעת העונות הראשונות ופרק הפתיחה של עונה 6. היה תענוג. מתגעגעת למה שהסדרה הייתה. ובין לבין ראיתי קצת צ'אק, CSI וניסיתי להתחיל לראות האנטומיה של גריי. מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? משתדלת לחכות לתרגום כי בדרך כלל אני די מאבדת עניין בפרקים בלי תרגום בגלל המושגים. (אם כי כבר מתחילים לזהות חלק משמיעה..) מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 4. מבאס. הפרומו לפרק הבא נראה טוב, ומקווה שהוא לא עוד פרומו מטעה. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? אני מניחה שהם ייפרדו, והאמת שאני גם מקווה שכן. משהו בזה פשוט לא נראה טוב על המסך. והזוגיות שלהם ממש לא הצליחה להחזיק את הפרק הראשון, ככה שאני מקווה שלא בונים על זה לעונה שלמה. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מקווה לטוב. אבל אי אפשר לדעת.. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

miaBaby

New member
|../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: מיה כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שנגמר עונה 6 מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? שידורים חוזרים של האוס שלא חסר פה, תכניות בישול של גורדון ראמסי, ניסיתי לראות פרינג' אבל זה מסריח, ובעיקר חיכיתי לסדרות של החורף כי סדרות קיץ זה מעפן. מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? בלי תרגום, המונחים הרפואיים יותר קלים באנגלית במילא. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך).5- לא מעריצת האדי וחושבת שהיה קצת איטי, ואם זאת היה כמה קטעים שחייכתי שהאוס היה חמוד, זה היה קצת מחוץ לדמות, אבל נו באמת?! איך אפשר לא לחייך כשהאוס מחייך?! האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? חייב להיות דרמה, הם יפרדו, יחזרו, יפרדו סופית? או שלא? מי יודע, לא אכפת לי, רק שיהיה מעניין, אנושי, מצחיק, מרגש, מפחיד, שנון, מותח וממכר כמו העונות הקודמות! ומצידי שיכתבו מה שבא להם!

תורי

שם: ליאת כמה זמן מחכה לעונה 7? בערך 4 חודשים מסוף העונה הקודמת מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? שידורים חוזרים בערוץ שלוש בעיקר מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? צופה בלי תרגום מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך).7 היה לו קטעים יפים האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? מוקדם מדי לדעת ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מקווה מעולה כמו כל השאר

daniela21

New member
מתפקדת

שם: דנה כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שהסיימה העונה השישית מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? קצת פרקים ישנים, חיפשתי לי סדרהחדשה להמכר ולא ממש מצאתי, אבל גם הייי עסוקה ולא היה לי עודף זמן מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מתורגם מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 6. האמת היא שקצת מפריע לי שמאז עונה 6 "האוס" הפכה קצת להיות אופרת סבון וזנחו את המקרים הרפואיים וכשכבר יש, זה פחות מסקרן ומותח.. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? לדעתי יהיו עליות וירידות וזה לא יהיה פשוט. מוקדם מידי לדעת אם זה יעבוד. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מקווה שטובה, אולי אפילו יותר מהקודמת.

מתפקדת כמובן../images/Emo195.gif../images/Emo77.gif

שם: אביטל
כמה זמן מחכה לעונה 7? חודשיים
מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? גוסיפ גירל, בטי
, אחים ואחיות... מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? לפרק הראשון לא יכולתי לחכות עם התרגום, הייתי חייבת לראות... שאר העונה אני מניחה שאני אחכה לפרקים המתורגמים.. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 9, הסצנה הראשונה הייתה מהירה מדי וכל שאר הפרק לא קרה הרבה... הייתה חסרה לי הציניות של האוס.. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? אני חושבת שבגלל שכולם סקפטים לגבי הנושא, אני אהיה אופטימית ואומר שכן
ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מממממ יש ריח באוויר של עונה מעולה!

מוצארט

New member
יאפ

שם: יוסף כמה זמן מחכה לעונה 7? מספיק זמן מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? את אבודים. כל העונות. פעמיים. מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מסתדר בלי תרגום מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 7 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? לא יצליחו, זה מורכב מידי. איך לדעתך תהיה העונה? מאוד מקווה שטובה.

salamanka

New member
חלק מהשאלות. השאר חסוי..

כמה זמן מחכה לעונה 7? -חיכיתי עם הפרק האחרון של העונה הקודמת איזה חודש וחצי כדי שיהיה לי מה לראות. מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? -התחלתי לראות את "שקר לי" עלאק עובדים על everybody lies של האוס אבל הרבה פחות טובים. לא התקדמתי הרבה בסדרה. קצת עונות קודמות של 24. מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? -לא מפריעה לי האנגלית, אבל בדר"כ לא אכפת לי לחכות עוד יום עד שיהיה תרגום... מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). -7. חלק היה מפתיע וחלק יבשושי למדי. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? -את סוף העונה זו שאלה קשה, כמו שכתבו אחרים לפני. הם ירצו שהעונה תגמר ברעש גדול. לדעתי מהלך הסדרה יהיה שהם כן ישארו יחד. איך לדעתך תהיה העונה? -שאלה טובה. נראה שבעונה 6 הם שכחו שהאוס הוא גאון וחושב מחוץ לקופסא ויותר התמקדו בטסטוסטרון שלו... אם הם יוסיפו לעניין פתרון המחלה הרפואית גם פתרונות אדמיניסטרטיביים שמנסה האוס למצוא לבעיות של קאדי בבית חולים יכול להיות משעשע מאד. נחכה ונראה. בכל מקרה כל עונה שהאוס נמצא בה היא מצוינת.

bali

New member
מנהל
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: ענבל כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שסיימתי לראות את עונה 6, שזה היה די מזמן... מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? שידורים חוזרים של האוס, האחות בטי... מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מעדיפה לחכות לתרגום כי מונחים רפואיים עדיין קשים לי בלי תרגום... מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 8 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? מממ... אני חוששת שהם לא יחזיקו מעמד, או לפחות ייפרדו ויחזרו שוב... הם כמו חתול ועכבר, שמן ומים... ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? אני מקווה שהיא תהיה עונה טובה

מרי42

New member
מתפקדת

שם: מרי כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שהסתיימה העונה השישית אבל בניגוד לעונות קודמות לא התרגשתי יותר מידי... מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? התחלתי לראות "שקר לי", אבל כמו שמישהו כבר הזכיר זה חביב ולא יותר.... מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? גם וגם - צופה ביום השידור באנגלית וכמה ימים אחרי חוזרת לצפות עם תרגום. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 5 היה איטי, החולה לא היה מעניין , טלנובלה חביבה, אבל לא לכך אני מצפה מהאוס. וכמובן וילסון ת מ י ד מציל את המצב.. נתקע בחלון, משוכנע שהאוס שוב הוזה :) אם נסתכל על הצד החיובי, לפחות 13 יוצאת לחופשה ונותנת לנו קצת מנוחה... האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? לא. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? אין לי ציפיות גדולות יותר מידי מהעונה, נראה לי כי היא האחרונה ודי.:(

וואו איזו פסימיות../images/Emo77.gif

האוס וקאדי עוד לא התחילו את מערכת היחסים שלהם וכבר רצחת אותה..? נו מילא, אבל לומר שזו העונה האחרונה??? כואב כואב...

ANGELUSPIKE

New member
מתפקד למילואים

שם: רואי כמה זמן מחכה לעונה 7? מסוף עונה 6. מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? יותר מדי דברים. מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מחכה לתרגום, זה לא לוקח כזה הרבה זמן. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך) - 9 הורדתי נקודה על ה 2 שניות האחרונות. האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? "בעזרת ה'" (
), אני מאוד מקווה שכן, אחרת הם ביזבזו 4 עונות של מתח מיני. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? משוגעת כמו תמיד.

שיפ1

New member
גם אני כאן:) ../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

חיכיתי קצת בסוף העונה ואז שכחתי מזה...חיכיתי יותר לעונה החדשה של דקסטר האמת... מה עשיתי בחופש הגדול? אני רואה את צווארון לבן, רופא להשכיר, האישה הטובה, חוק וסדר, מחשבות פליליות, שקר לי המעולה (הכי טובה כרגע לדעתי) ועוד. יש המון טלביזיה טובה. אגב, גם בארץ - עבודה ערבית זו סדרה מעולה, חיננית ומקסימה לדעתי. את הפרק הראשון לא ממש אהבתי, אני מקווה שהמשך העונה יהיה יותר רפואי ופחות טלנובלה. אהבתי את הקטע עם ווילסון, ונכנסתי לחששות כשעלתה האפשרות שכל זה הזיה, כי באמת הם ניצלו את כל הניקובים בכרטיסיית ההזיות של האוס בעונות הקודמות, לתחושתי. שמחתי כשהוא פתח את הארון והיא הייתה שם. אני ממש לא תולה תקוות בעונה הזו, לצערי, נראה שהאוס הסדרה איבדה את האיזון המדהים שהיה לה בין מקרים רפואיים לדרמה והיא נוטה באופן מטריד לכיוון סדרת בית חולים/שפנייה. אני לא יודעת אם יצא למישהו לצפות ב"רופא להשכיר" אבל ממליצה מאוד בהקשר של מקרים מוזרים וטיפול רפואי משולב בסיפור לא רע בכלל. בכל אופן, ממשיכה להוריד, מקווה להתבדות. בכל זאת התסריטאים של האוס הם הכי טובים שיש, אולי יתארגנו על עצמם ויוציאו עונה מעולה גם הפעם...

למעלה