התפקדות עונה 7

yaelim90

New member
באיחור אופנתי

שם: יעלי כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שנגמרה עונה 6, יותר מדי מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה?היו לי מבחנים, לא היה מה שיסיח את דעתי מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום?צפיתי עם תרגום מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). וואו, זו הייתה אכזבה. 4 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? נחיה ונראה. בינתיים זה נראה די מבטיח

didiloveshouse

New member
היי לכולם

שם:דיאנה כמה זמן מחכה לעונה 7? מאז שעונה שש נגמרה בארה"ב, במילים אחרות: יותר מידי זמן מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? דם אמיתי המצויינת של היוצרים של עמוק באדמה המציינת גם היא, שתיהן מומלצות++ מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? מחכה למתורגם, אין מצב שאני מפספסת מילה, למרות שהאנגלית שלי אחלה מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך).7- אולי כי לקוח זמן לחזור לעניינים, וגם היה די דרמתי ופחות מהעקיצות הכה אהובות מצד האוס ועכשיו שאני חושבת על זה, העקיצות שלו כלפי קאדי היו מהמצחיקות והמרושעות ביותר ועכשיו הוא צריך להיות נחמד אליה... האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? מקווה בכל זאת שיצליחו כי מגיע לו קצת נחת והם מקסימים ביחד ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מקווה לטוב, אך קשה לדעת. רע זה בטוח לא יהיה

הוא לא חייב להיות נחמד אליה../images/Emo77.gif

כלומר כדאי לו להיות נחמד אליה, אחרת הוא לא יוכל כל פעם שמתקשרים אליו להשוויץ ש"קאדי ואני עירומים"... אבל הוא עדיין יכול להיות ציני ומשעשע... גם איתה..

didiloveshouse

New member
אולי יש איזו דרך ביניים

שהוא ישאר גם ציני ומשעשע אך לא במידה שממש פוגעת... או שאולי יוסיפו לו דמות חדשה להתעלל בה קשות במקום קאדי. אולי איזו מתמחה חדשה שתתאהב בו ותנסה לפתות ולגנוב אותו מקאדי אך בדרך תחטוף ממנו כמה צרורות:)

יש לי הרגשה שזה יקרה../images/Emo77.gif

כי הרי כמה כבר פרקים של פוצ מוצי יחזיקו מעמד? חייב צלע שלישית במשולש שיהיה מעניין.... אולי משולש ישר זווית

קתרינהA

New member
../images/Emo254.gif

שם: קתרינה כמה זמן מחכה לעונה 7? מסיום הקודמת כמובן מה ראית בינתיים עד שהתחילה העונה? המון דברים - השנה יש לי המון סדרות שאני רואה, ובין העונות השלמתי דוקטור הו וטורצ'ווד. העונה אני רואה QI, Boardwalk empire, castle, fringe, HIMYM, mad men, supernatutal,Dexter, Mentalist, Big Bang Theory, new tricks, Real time w/Bill Maher וכמובן קרייג פרגוסון, דיילי שואו, וכיו"ב (בן הזוג שלי אמריקאי אז אנחנו רואים כמעט הכל בזמן אמיתי) מחכה לפרק המתורגם או שצופה בלי תרגום? תרגום לאנגלית מספיק, ויש אותו כמעט מייד. מ1-10 כמה אהבת את הפרק הראשון? (10 זה הכי גבוה, 1 הכי נמוך). 10 האם לדעתך האוס וקאדי יצלחו את סוף העונה יחד או שמא ייפרדו? זו שאלת השאלות. אני מקווה שכן. ושאלה אחרונה איך לדעתך תהיה העונה? מעולה, לא?

למעלה