חחח סבבה
W willo1 New member 5/2/06 #23 בזמן...../images/Emo13.gif אני פשוט מחכה לידיד שלי גם ככה שזה די תלוי בו
W willo1 New member 5/2/06 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif נתקשר נתקשר איפה את גרה שעוד לא יצאת?! מול האולפנים?!
ל לנשק ולברוח New member 6/2/06 #30 מתפקדת בכיפ ../images/Emo9.gif ובאיחור שם:דפנה גיל:17 שיר מועדף מהפרויקט:"הינך יפה" למה אתם הכי מצפים שיקרה החודש?לא יודעת שיהיה חודש טוב שקט ומוצלח מלא פריחות של שקדיות ונטיעות וכיפ.
מתפקדת בכיפ ../images/Emo9.gif ובאיחור שם:דפנה גיל:17 שיר מועדף מהפרויקט:"הינך יפה" למה אתם הכי מצפים שיקרה החודש?לא יודעת שיהיה חודש טוב שקט ומוצלח מלא פריחות של שקדיות ונטיעות וכיפ.
א אביטל111 New member 7/2/06 #31 גם אני! שם: אביטל גיל: 18 שיר מועדף: שושנים עצובות הכי מצפה שיקרה החודש: שסוף סוף אמצא הופעה של הפרוייקט שתתאים גם לי וגם ל2 בנות דודות שלי...כי אנחנו מחפשות אחת כזו עוד מראש השנה..!!
גם אני! שם: אביטל גיל: 18 שיר מועדף: שושנים עצובות הכי מצפה שיקרה החודש: שסוף סוף אמצא הופעה של הפרוייקט שתתאים גם לי וגם ל2 בנות דודות שלי...כי אנחנו מחפשות אחת כזו עוד מראש השנה..!!