התפקדות פברואר

התפקדות פברואר

שם: שרוף על האי/צופה: דמות אהובה: דמות שנואה: כמה זמן בפורום: השיעור שלכם לסוף התוכנית: תמונה: (אם יש) אני אכתוב את שלי עוד מעט

מתפקד

שם: חן בריגה שרוף על האי/צופה: אוהב מאוד את האי דמות אהובה: קאיראן,סול,זואי דמות שנואה: אנה כמה זמן בפורום: השיעור שלכם לסוף התוכנית: השען השטן תמונה: (אם יש)

../images/Emo195.gif

שם: אודי שרוף על האי/צופה: שרוף!!!! דמות אהובה: צ'יף וסול
דמות שנואה: קאיראן... מפחיד משו... כמה זמן בפורום: מאז העונה הראשונה

Norma Jean

New member
עונה

שם: אושרת נעים(מחר יום הולדתתתת) שרוף על האי/צופה: צופה ומעריכה את השחקנים. דמות אהובה: כולם אהובים ולפעמים לא אהובים.חח דמות שנואה: נלי. כמה זמן בפורום: הרבה חח אולי 3 שנים מסוף העונה הראשונה... השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין לי שמץ. תמונה: (אם יש)

Superboi

New member
../images/Emo59.gif

שם: עדן שרוף על האי/צופה: צופה, לא שרוף דמות אהובה: העונה הזאת - ג'יני וסול דמות שנואה: ריק כמה זמן בפורום: מאז השמיניה השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין לי מושג...

Yaelyon

New member
מתפקדת^^

שם: יעל שרוף על האי/צופה: אוהבת מאוד מאוד מאוד=) דמות אהובה: אדי, זואי, גורדון מילר דמות שנואה: אנה כמה זמן בפורום: ממש קצת^^ השיעור שלכם לסוף התוכנית: תאמינו לי שאינלי שמץ!

שלי

שם:אופיר שרוף על האי/צופה:צופה, אבל מעריך מאוד את הדמויות, בטח יש שרופים ממני? דמות אהובה:ליבי, ג'יני, עלמה, אמה. דמות שנואה:נלי. כמה זמן בפורום:חודשיים?שלושה? השיעור שלכם לסוף התוכנית:לא יודע...יש הרבה תאוריות...הסדרה הזו מסובכת עד הרגע האחרון את הכל נדע בפרקים הבאים ובעיקר בפרק 98.

עונה ../images/Emo13.gif

שם: עמר שרוף על האי/צופה: צופה..
דמות אהובה: בן וסול דמות שנואה: אנה כמה זמן בפורום: לא זוכרת.. אני הרוב קוראת פה אבל דיי הרבה זמן.. השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין לי מושג..
תמונה: (אם יש)

מתפקייד

שם: דוד שרוף על האי/צופה: שרוף למרות שאני מיס דמות אהובה: זואי
דמות שנואה: נלי
וריק
כמה זמן בפורום: שבוע השיעור שלכם לסוף התוכנית: כל היקום ניצל אין עוד טיימרים תמונה: (אם יש) חרא תמונה אבל בכל זאת

Yarinv

New member
מתפקד

שם: ירין שרוף על האי/צופה: אני לא אצטנע, דיי שרוף
דמות אהובה: ג'יני ואנה דמות שנואה: ריק כמה זמן בפורום: קצת לפני ש"האי" התחילה השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין לי מושג.

dar dahan

Member
מתפקד המפקד!

שם: דר שרוף על האי! דמות אהובה: צ'יף! דמות שנואה: נכון לעונה השנייה, אדי... כמה זמן בפורום: שנה ומשהו...

Super Chuly

New member
גם אני פה... פעם במילניום

שם: ליהי שרוף על האי/צופה: משלימה פרקים בויאודי כשיש זמן דמות אהובה: זואי... המשחק של ליאת בלו השתפר פלאים מהעונה שעברה וגיורא בהחלט מפרגן לה רפליקות מצחיקות... דמות שנואה: התלבטות קשה בין ריק לנלי... נו, שניהם. כמה זמן בפורום: כבר לא הייתי פה יותר מדי זמן... סורי חבר'ה- אין לי דקה לנשום... השיעור שלכם לסוף התוכנית: קשה מאוד לנחש... בלתי אפשרי אפילו... גיורא לא מפסיק להפציץ... תמונה: נראה מה אפשר לארגן... ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifליהי../images/Emo99.gif

כמה כיף לראות אותך כותבת פה:D

Rioter

New member
ליהי!

מה העניינים איתך? איך הולך בצבא? מתגעגעים פה בטירוף

Super Chuly

New member
שלושתרבעי אחותי הקטנה (אפילו יותר)!

בצבא הכל נפלא, במיוחד בשל העובדה שהשתחררתי לפני כמעט 4 חודשים. הכל טוב איתי, עובדת בסטימצקי, ביוני ככל הנראה (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה) טסה לארה"ב מטעם הסוכנות היהודית. וגם אני מתגעגעת, המון! אבל אני פשוט לא מוצאת כמעט זמן להגיע לפה, בטח ובטח שלא להספיק לראות פרקים בזמן... מבטיחה להשתדל יותר. מה איתך? איך הולך? ליהי :)

Double U

New member
רגע אחד...

סטימצקי בכפר סבא? צפי לביקור אם כן! ולאן בארה"ב?

Super Chuly

New member
שיי'קה!

לא, אני עובדת בסטימצקי בקניון רננים, רעננה... אבל כמובן שאתה עדיין מוזמן לביקור! המחנה שאני הולכת להדריך בו ככל הנראה יהיה בעיר ריינבק במדינת ניו יורק, ואחרי המחנה אני אמשיך לטייל עוד חודש-חודשיים, כמה שיספיק לי הכסף... ליהי :)

Double U

New member
יש מצב להנחה???

יש לי מלא ספרי הרלן קובן לקרוא ומעט מאוד כסף לקנות! סתם

למעלה