התפקדות פברואר

Rioter

New member
איזו מצחיקה את ../images/Emo6.gif

הספקת להשתחרר? זה רק מעיד שלא דיברנו מלא זמן! לעבוד בסטימצקי.... איזה חלום
וואו. נשמע שאת עושה חיים. איזה כיף.
נשיקות!

Super Chuly

New member
כפרהההעעע!!!

גם אני מתגעגעת... בדיוק נזכרתי בך לפני כמה ימים עם האגיסטן... אחחח היו ימים... מה שלומך? ליהי :)

ny22

New member
מנהל
אותי את זוכרת ליהי?

מה שלומך? אני מאוד מתגעגע אליך...

ny22

New member
מנהל
תודה../images/Emo70.gif זה מחמם את הלב ליהי../images/Emo24.gif

שלומי טוב! לומד קשה ונהנה מזה... ככה שניתן לומר ששלומי טוב, נכון? כל הכבוד לך שאת ככה טסה ומגלה את העולם! מה שנותר לי לאחל לך הוא שתהני ושעוד נהיה בקשר לפני שתסעי... נתאי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמתפקד!

שם: בן שרוף על האי/צופה: שרוף! דמות אהובה:ג'יני והשען(היורש של ליליאן דביר!) דמות שנואה:נלי כמה זמן בפורום: מהיום הראשון שהוא נפתח השיעור שלכם לסוף התוכנית: בלתי אפשרי לנחש.. אני יכול לתאר לעצמי רק שהסוף לא הולך להיות סגור, ושהוא יהייה כמה רמות מעל הסוף של העונה הקודמת תמונה: (אם יש) תמונת הפרופיל שלי מהפייסבוק.. יחסית חדשה!

coullette

New member
פברואר...בררר

שם: דפני שרוף על האי/צופה:צופה דמות אהובה: אנה דמות שנואה: קאיראן.הפרצוף שלו מפחיד אותי כמה זמן בפורום: לא יודעת השיעור שלכם לסוף התוכנית: סוף פתוח ומותח תמונה: (אם יש)

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

שם: מאורה שרוף על האי/צופה: הפסקתי לראות מהעונה הראשונה. אין לי זמן..
דמות אהובה: סול ? דמות שנואה: נלי (ראיתי כמה פרקים והיא באמת מעצבנת) כמה זמן בפורום: מאמצע עונה שנייה של "השמיניה".
השיעור שלכם לסוף התוכנית: סוף כל סוף לראות את העונה השנייה. תמונה: חכו עד ליומולדת (עוד 16 ימים
)

מתפקד בכעס רב על גיורא ורובי ../images/Emo196.gif

שם: מאור.
שרוף על האי/צופה: נכווה כבר, איזה שרוף!?
דמות אהובה: זואייייייי
דמות שנואה: ריק.
כמה זמן בפורום: אממ, הרבה, כל יום שעובר אני נהנה יותר, אבל בעיקר מהעונה השנייה בערך של השמינייה.
השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין באמת לדעת, פתאום מישום מקום יכול פינגווין טיימר שהוא בעצם הדוד החורג של דילן, נו זה שאלה באמת? זה גיורא , תלכו תבינו D:
תמונה: (אם יש)

Double U

New member
מתפקד!

שם: שי שרוף על האי/צופה: צופה
דמות אהובה: זואי דמות שנואה: אמה ונלי כמה זמן בפורום: מאז שהוא הוקם... השיעור שלכם לסוף התוכנית: יסתיים בסוף מותח כאשר קאיראן והמשטר של אדי לא בהכרח יסתיימו.

ny22

New member
מנהל
מתפקד... ../images/Emo26.gif (תראו מה יש בפנים...)

(אני לא אענה על כל השאלות) שם: נתאי. מטוס אהוב: בואינג 787. תחום קוונטי אהוב: מערבולות קוונטיות. היכן היית מעדיף לחיות? מאדים/צדק/אלפא קנטאורי: מאדים. מה משותף למספרים - 1,2,4,9,16,25,36: לכולםהשורש הריבועי הוא מספר שלם חוץ מ-2. מה משותף למספרים 2,2,2,2,2: כולם ראשוניים.... תמונה, אם יש...: יש לי תמונה, אבל של הוכחת משפט פיתגוס... (תהנו)

ny22

New member
מנהל
מתפקד... ../images/Emo26.gif (תראו מה יש בפנים...)

(אני לא אענה על כל השאלות) שם: נתאי. מטוס אהוב: בואינג 787. תחום קוונטי אהוב: מערבולות קוונטיות. היכן היית מעדיף לחיות? מאדים/צדק/אלפא קנטאורי: מאדים. מה משותף למספרים - 1,2,4,9,16,25,36: לכולםהשורש הריבועי הוא מספר שלם חוץ מ-2. מה משותף למספרים 2,2,2,2,2: כולם ראשוניים.... תמונה, אם יש...: יש לי תמונה, אבל של הוכחת משפט פיתגוס... (תהנו)

ny22

New member
מנהל
מתפקד...(הוספתי שאלות)

Rioter

New member
../images/Emo196.gif גם אני במתפקדים ../images/Emo45.gif

שיר, בפורום הרבה שנים
.

עונהההה../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

שם: שי שרוף על האי או צופה?: לא שרוף בכלל, אבל צופה. דמות אהובה: גיני ודילן! דמות שנואה: קאיראן..
כמה זמן בפורום: מהאי 1. השיעור שלכם לסוף התוכנית: אין לי מושג, הכל מסובך בעונה השנייה הזאת. תמונה: ---

למעלה