התפקדות פורום-ינואר 2007

התפקדות פורום-ינואר 2007 ../images/Emo163.gif

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו/מסנג'ר: הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): תמונה: יאללה כולם להגיב, כולל מי שמתפדח.

AriellA100

New member
../images/Emo13.gif

שם: אריאלה גיל: כמעט 18 מיקום: עכו אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): אין כרגע תמונה: אני חולה (זה לא קשור אבל זה תמיד תירוץ טוב)

שימקוק ../images/Emo163.gif

שם:נועה גיל:15.5 מיקום:עזה אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?):יותר תגובות של אנשים (זה תלוי בכם), ולדרוש מגרין דיי להוציא כבר חומר חדש!
תמונה:קשוחה אש על מזדה 6

Kinky Pinky

New member
../images/Emo121.gif

שם: הדר.
גיל: עוד 26 ימים ושלוש וחצי שעות 14. מיקום:ראשל"צ! אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected]
הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): אממ, שאנשים יתחילו להגיב לדברים.
תמונה: אין לי תמונה של על המחשב ואין לי כוח להעלות אחת, אז אתם תחיו בלי.

OMFG!1111:O

שם:ליעוז גיל:14 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו/מסנג'ר: במסרים... הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?):הממ...אין לי מושג (ומה את מנסה לשאוב מאנשים מידע כשיש שרשור התפקדות תמים? זה מראה על הנצלנות שלך בתור מנהלת, בושה וחרפה!!) תמונה:הה..

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo129.gif

שם: נועה גיל: עברתי 14 מיקום: דרום-מרכז הארץ איסיקיו ומסנג'ר: לא בשימוש כרגע הצעות ליעול הפורום: אני לא כאן מספיק זמן, אבל אפשר לנתח שירים של Green Day, אני מנתחת שירים עם דודה שלי וזה יוצא מגניב. תמונה: לא יודעת איך להוסיף

GD ROCKS

New member
אני תמיד פה.

שם: רותי. גיל: 16 מיקום: ב"ש אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): פינות, משחקים לעשות כל שבוע מן דיון על כל מיני נושאים בנוגע להקה. תמונה: חה.חה.

mogili

New member
RAWR

שם: גילי גיל: 14 ואממ יותר מחצי XD מיקום: בבית בקיבוץ אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): עוד פינות, שאנשים יגיבו יותר יביאו חברים, לאדעת... תמונה: נו הרגילה.

hermaioni

New member
להלה

שם:רביד. גיל:14 וחצי מיקום:קרית מוצקין אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): שלחתי לך במסר :) תמונה:--

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gif אני עונה :)

שם:נחמה. גיל:14.5 מיקום:משהו במרכז אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?):להגיב יותר על הודעות ולא רק לקרוא,לפתוח פינות חדשות..ושגרין דיי יעשו כבר משהו חדש...באמת |: תמונה:(:

noagdfan

New member
../images/Emo34.gif

שם: נועה. גיל: עוד מעט 17. מיקום: מודיעין. אייסיקיו/מסנג'ר: הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): =/ dunno. תמונה:

IפותI

New member
פות.

שם: חם ויפת. גיל:557 מיקום: החדר שלי. אייסיקיו/מסנג'ר: במסר. הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): - תמונה:-

Queen for a day

New member
יו קה לי לי.

שם: איב גיל: 14 [22 ימים
] מיקום: פ"ת אייסיקיו/מסנג'ר: איןליכוח, מי שבאמת באמת רוצה יתאמץ הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): לא לגנוב פינות? >_> תמונה: ..

למעלה