התפקדות פורום-ינואר 2007

GrEeNgIrL3

New member
אניניני

שם: הילה גיל: 17.5 מיקום: ב"ש אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): נמנמנמ תחרויות... פאנפיקים.. כל מיני כאלה חח תמונה: החלטתי לחסוך ממכם את הבהלה

l i o r a n g e

New member
צימוקקקקקקקק

שם:מרלין מונרו גיל:בסביבות ה-80 משו כזה.. מיקום:לא ידוע
אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?):______________________________ תמונה:עוד רגע..

l i o r a n g e

New member
להלהלה תמונה

נכון ציפיתם לתמונה של מרלין מונרו. להההההההההה אני יותר מידי אוהבת את עצמי בשביל לשים תמונה של מישו אחר

whatascene

New member
*מגלגלת עיניים*

שם: שאני גיל: 19 מיקום: רחובות רוק סיטי /m\ אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): פוסטים של חדשות, דה

coullette

New member
tell me baby what's the story

שם דפנה גיל בגילי כבר לא אומרים את הגיל האמיתי אייסיקיו מסנג'ר-חי וקיים הצעות-אין (אני לא מאלה שמתנדבים לכל הועדות קישוט וכל זה) תמונה:

BlueBeIl

New member
Angel of music, speak, i listen

שם: (א)שלי גיל: 19 damn מיקום: עומר אייסיקיו/מסנג'ר: חסוי
הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): תשנו למעלה את השם ל - פורום מיי כמיקאל רומאנס that'll do the treak

מצטערת מראש-אתם תבינו למה

שם:חן גיל:15 עוד קצת 16 מיקום:קריות אייסיקיו/מסנג'ר: -תוסיפו אם בא לכם..332625308 הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?):אוקיי תתכוננו לחפירה . אין לי שום דרך לייעל את הפורום כי בעיני הוא מעולה . אבל חשבתי על משהו ראיתי בפורום של muse ו-mcr (תתגייסו לעזרה של muse ו-mcr
) על הפרויקט הזה ובטח רובכם שמעתם עליו . פרויקט ממש רציני שמגייסים המון אנשים לדבר עם מפיקים וכו', כדי להביא את muse\mcr לארץ עכשיו ,למה שלא נעשה משהו בקשר לגרין דיי אני מקווה שלא יצעקו עלי ויגידו שכבר עשו את זה אבל מצטערת אני יחסית חדשה פה אז ככה ש... סליחה מראש. אבל הייתה תקופה שיצא לי לדבר קצת עם המפיק של live freaky!diefreaky! לא ממש יצא מזה הרבה חוץ מזה שהוא הפסיק לשלוח לי מיילים חזרה !
אבל ...בואו ננסה לעשות עם זה משהו .. תודה רבה לכל מי שקרא עד לפה והפורום הזה הוא הטוב ביותר .
ביי וסליחה על החפירה ...

הבעיה היחידה כפרה ../images/Emo163.gif

היא שגרין דיי סיימו את סיבוב ההופעות לדיסק אמריקן אידיוט. חוצמזה, קשה לי להאמין שאם בזמנים בהם גרין דיי באמת היו 'הדבר!!!!!!!111' הכי מגניב בארץ (לפני שנה ככה) לא הצלחנו להביא אותם (למרות שאני לא זוכרת אם נעשו ניסיונות רציניים), אני בספק גדול מאוד אם עכשיו נצליח.

Queen for a day

New member
הו וואו

אם מיוז באים לפה
יש מספיק להקות טובות שכדי שידרכו בארץ הקודש

a fix for Nix

New member
Dick For Brains

שם: ניקס גיל: 16 מיקום: רמת השרון אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] אבל סביר להניח שאני לא אצרף אתכם הצעות לייעול הפורום (או:איך להחיות את המקום?): להחזיר לאלתר את Simple Day. מזמן לא עפו פה צחוקים. אהה.... כן. ולהאדים את ליעוז. כי צריך ייצוג הולם לטרו פאנקס שבינינו תמונה: אחת המוזרות שיצאו לי, שמאוד מחזקות אצלי את ההרגשה שאני הולכת לעשות ניתוח פלסטי באף אחרי שההורים שלי ימותו ויהיה לי מלא כסף. בעצם גם זה לא יפתור את כל בעיה

coullette

New member
צבעת את השיער? :O

ואם כבר מישהי צריכה ניתוח אף-הלו! אני..:\

למעלה