התפקדות פורום!

MoonyAvFreak

New member
וואלה

מאיה!!!!!!!!!!!!! ITS YOOOOU
לא היה לי מושג! ו..כן, אני בטוח מפגרת...זה ידוע! חוץ מזה ששששששששששששש אני די חדשה פה בארץ (פשש בטח) אז... דיייי

../images/Emo45.gif מאיה

בת 14 חיפה Evanescence, MCR, Guns N roses, New found glory, Funeral for a friend, yellowcard, green day, bullet for my valentine, finch , story of the year בלעע חפרתי XD

../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

שם: קולן בת 17 ראשון להקות אהובות: יש יותר מידי. בעיקר yellowcard story of the year hidden in plain view bullet for my valentine From First to Last Armor For Sleep Silverstein Emery ועוד המון.

../images/Emo45.gifהדר../images/Emo3.gif

בת 13.5 או 13 וחצי... מנאות גולן שזה בגולן. להקות אהובות: MCR FOB HIM LACUNA COIL P!ATD GREENDAY NIRVANA אביב גפן ועוד להקות שאני תמיד שוכחת...

whatascene

New member
../images/Emo45.gif חח

שני 18, רחובות אממ.. pearl jam, mae, longview, green day, 30 seconds to mars, armor for sleep ועוד ועוד

../images/Emo45.gif &)

אני פה! למרות שפחות בגלל כל המבחנים :/ אבל אני עדיין פה! לא תיפטרו ממני כל כל מהר! ~צחוק אכזרי~ [טוב.] מישל 14 ת"א סילברצ'ייר, ביטלס, ארקטיק מונקיז, מידלנס סלף אינדולג'נס, נו דאוט בלינק ועוד P:

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

המשומשים^^ ממ.. קוראים לי נועה ואני בת14 ממבשרת\ירושלים ממ... חלק מהלהקות האהובות עליי יש בחתימה

בנטליקע

New member
../images/Emo45.gifבנטל

או מיכל..SAME 15 ו7 חודשים קרוב לכפר סבא ו- starting line nofx the clash catch 22 reel big fish פאנק וסקא שמח בעיקר

RoRiL

New member
../images/Emo45.gif

רותם 14.5 מכבים אוהבת את 3 doors down nirvana nickellback evanescnce red hot.. ועוד ועוד

../images/Emo45.gifנואה../images/Emo163.gif

חיה בחור יוזלס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, HIM, גרין גיי, ברוטאל אסולט, NOFX, נירוונה, Bullet For My Valentine, From First To Last, Lacuna Coil, פינק פלוייד, מרילין מנסון. בלהבלהבלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה