התפקדות פורום UFC ראשונה

favor

New member
התפקדות פורום UFC ראשונה

התפקדות ראשונה ולא רק לכבוד חודש דצמבר אלא זה הזמן לראות כמה אנחנו שווים בכמות ולא רק באיכות. שם: רואה MMA מאז: לוחם אהוב: לוחם שנוא: דיוויזיה אהובה: במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA?

favor

New member
....

רואה MMA מאז: התחלתי לראות לפני כשנה ויותר K-1 ביורוספורט. שם התלהבתי אבל לא ידעתי עד כמה זה מלהיב כשזה תוצרת UFC למשל. תודות גם לרשף שעשה עבודה מעולה בעניין. לוחם אהוב: יש משהו שאומר שאתה חייב לחבב את רוג'ר הוארטה. גם הסגנון הלטיני, ההקרבה והאינטילגנציה. לוחם שנוא: מייקל ביספינג. אין פה קטע גזעני, אבל הבריטי הזה תופס תחת יותר מידיי. דיוויזיה אהובה: יש שניים שמאוד מאוד מרתקות בעיניי כרגע: קל-בינוני ו-החצי כבד (קל כבד). וגם הכבד בגלל הערך הגבוה. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? לא. (מקווה שכן).

REL YESAYA

New member
מתפקד

שם: אריאל ישעיה רואה MMA מאז:2005 לוחם אהוב:GSP לוחם שנוא:ג'וש קושצ'אק דיוויזיה אהובה:משקל קל במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA?כן

מתפקד

שם: רז. רואה MMA מאז: בערך שנה וחצי-שנתיים, עוקב אחרי UFC בערך שנה פלוס (ראיתי פה ושם קצת לפני זה, אבל אני רואה רצוף מ66) לוחם אהוב: קונג לי
לוחם שנוא: פיודר אמיליא.. סתם
כיום זה כנראה צ'יק קונגו. דיוויזיה אהובה: הלייטוייטס. אין יותר מרשים ממה שהולך שם כיום. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? כן.

FrecCo

Active member
מתפקד בעבודה../images/Emo195.gif

שם: דור רואה MMA מאז: סביבות שנה, מאז שראיתי ביורוספורט אירוע של פרייד וגיליתי שיש ספורט שמשלב גם סטרייקינג וגם הכנעות. לוחם אהוב: פידור, שוגון, ונוגיירה מעל כולם (במסגרת המארקיות לפרייד...). לוחמים שלאחרונה קנו את האהדה שלי עם עבודה מרשימה בזירה הם קני פלוריאן, ליוטו משידה ואיך אפשר שלא- GSP. לוחם שנוא: אני לא אוהב לוחמים שמנצחים כשהם מחזיקים קרב שלם בקלינץ' או בתוך גארד של מישהו ועושים מעט מאוד, וגם לא לוחמים שמבוססים רק על סטרייקינג. נחשו לבד דיוויזיה אהובה: האמת שלכל מחלקה יש את ההיילייטס שלה. קל-כבד היא כנראה המסקרנת ביותר כרגע. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? בואו אספר לכם סיפור על כוח. התחלתי להתאמן ב-BJJ . באימון הראשון היה עוד אחד שבא לאימון ניסיון. הוא מאמן מכון כושר, בחור גדול וחזק. הוא נכנס לקרב קרקע נגד בחור שמתאמן כבר שנתיים בערך. קצת יותר קטן ממנו, והרבה פחות שרירי. מאמן הכושר, שעשה את הדביוט שלו בקרב קרקע, שכב עליו ו-OUTPOWERED HIM במשך איזה דקה וחצי. ובסוף חנק אותו וסחט TAPPING בעיקר ע"י כך שהוציא לו את כל האוויר, ועם אפס טכניקה. לכוח יש המון משמעות. לסנר יצליח, יביס לוחמים בינוניים + ויתברג מעט מאחורי לוחמי ה-HW מהשורה הראשונה.

t-man

New member
התפקדות ראשונה-כבוד!

שם:טל סגל רואה MMA מאז:2005,גם אני מאז העונה הראשונה של האולטימט פייטר. לוחם אהוב:רנדי קוטור,גורג' סנט פייר,דייגו סנצז(לדעתי משהו לא טוב קורה בזמן האחרון אבל עדיין מדובר במתחרה מדהים),פורסט גרפין,קארו פאריסיאן,כריס ליבין ואנדרסון סילבה. לוחם שנוא:ג'וש קושצ'ק,טים סילביה. דיוויזיה אהובה:קל בינוני וחצי כבד ולאחרונה אני ממש נהנה ממשקל קל. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA?לא.

Brockster

New member
יאללה

שם: ראול לינלוקן-טוקאץ' רואה MMA מאז: פה ושם כבר כמה שנים טובות. קבוע? מאז UFC 67. לוחם אהוב: GSP,אנדרסון סילבה, BJ פן, פורסט גריפין. לוחם שנוא: ללא ספק טים סילביה לוקח בגדול. גם שרק משעמם לי את ה... דיוויזיה אהובה: לייט-הביווייט כמובן. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? אפשרי.

AmericanDragon

New member
מתפקד

שם: תומר רואה MMA מאז: ראיתי באגו טוטאל מ64-73. במחשב ראיתי 74 ו75 ויש לי להשלים את השאר (כולל FN 11) לוחם אהוב: ממה שראיתי- מכל דיוויזה 1: הוארטה, GSP, קוטה (גם סילבה ופרנקלין), לידל, קוטור (ואורלובסקי
) לוחם שנוא: לא שנוא אבל קונגו ממש משעמם אותי. דיוויזיה אהובה: קל, חצי כבד במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? כן?

RoyceGracie

New member
אז גם אני

זאב רואה MMA מזה בערך 7 שנים, עוד כשהיו משדרים את רוייס בערוץ 5+ לוחם אהוב: אין לי כל כך לוחם אהוב, אני חושב שמירקו או רמפייג' ג'קסון וונדרליי סילבה לוחם שאני לא אוהב: טיטו אורטיז דיוויזיה אהובה: כמה שהמשקל יותר קל ככה יותר טוב הרבה זמן אני רואה MMA, אבל לא נכנסתי לזה חזק במיוחד, לאחרונה אני משלב אימונים של מוי תאי יחד עם ג'וג'יטסו והקרבות בטלויזיה מלמדים אותי הרבה, לכן אני צופה יותר בביקורתיות.

e m z

New member
EMZ

רואה MMA מאז: מאז שידרו את הUFC+פרייד+מלך הזירה הראשונים בסוף שנות התשעים בערוץ הספורט (ימי איגור טקטרוב וכו') -בערך 10 שנים.. לוחם אהוב: שון שרק...אבל אין על האגדה ואחד הספורטאים הגדולים בכל הזמנים, רנדי קוטור! לוחם שנוא: מאט יוז+מייקל ביסבינג דיוויזיה אהובה: light heavywhigt ולא הוא לא יצליח.

התפקדות

שם: שאול רואה mma מאז: בערך משנת 2000, קבוע משנת 2003 (pride fc). לוחם אהוב\שנוא: משקל קל- אוהב- הורטה. שונא- שון שרק. בינוני קל- אוהב- פיטצ', שילדס ופרסיין. שונא- סרה. בינוני- אוהב-לינדלנד, פילהו, הנדרסון ואנדרסון. שונא- פרנקלין, קאנג וטריג. קל כבד- אוהב- שוגון, סוקודו, מצ'ידה וראמפייג'. שונא- לידל, ג'רדין וכמובן כמובן את טיטו אורטיז! כבד- אוהב- פידור, בארנט, קריטונוב ונוגרה. שונא- אורלובסקי, וורדום. אם לקבוע מי האהוב ביותר ומי השנוא ביותר אז ללא ספק פידור וטיטו עומדים בקצוות. דיוויזיה אהובה: כולן! לסנר יצליח?: קימבו יצליח? בוב סאפ יצליח? צ'וי יצליח? קשה לדעת אבל אני הייתי עושה טורניר "מפלצות" בין ה4 לקבוע מי המפלצת האולטימטיבית...

Rick Martel

New member
Rio Heroes

שם:ג'קי רואה MMA מאז:תחילת שנות ה 90',אירגונים שהביאו את ה MMA למה שהוא כיום כגון Vale Tudo,Pancrase לוחם אהוב:"אל גואפו",ריקסון,פיודור,קוטור,קליי גווידה,ניק דיאז,נעצור פה:) לוחם שנוא:אין,לא צריך להיות,מה זה,כוכב נולד?! דיוויזיה אהובה:היכן שאנשים באים לעבוד במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? הוא כבר הוריד את הז** מהחזה?

music king

New member
מתפקד

שם: אייל (שימול) רואה MMA מאז: לא בדיוק יודע להגיד את הזמן... אבל נגיד UFC 64. לוחם אהוב: כבר אין לי כל כך.. (אחרי שהאמת על קרו רופ היתפוצצה לי בפנים..). אבל אני מאוד מחבב את ראמפייג'. לוחם שנוא: טיטו אורטיז. דיוויזיה אהובה: הדוויזיה שהכי כיף לצפות בקרבות שלה היא ללא ספק הלייטוויט, אבל דוויזית הLight Heavyweight ללא ספק הכי מרתקת ומעניינת. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? כן. הוא כבר מצליח.

KentaFuji

New member
מתפקד is UFC

שם:גלעד רואה MMA מאז:יולי השנה לוחם אהוב:קווינטין ג'קסון לוחם שנוא:מייקל ביספינג דיוויזיה אהובה:LH במילה אחת, לסנר יצליח בMMA אולי

talhorm

New member
מתפקד

שם: טלאור רואה MMA מאז: סביבות שנתיים, אבל קבוע מאז UFC61 אורטיז נגד שאמרוק לוחם אהוב: רנדי קוטור, BJ פן ופידור כמובן. לוחם שנוא: טים סילביה דיוויזיה אהובה: LHW... כמה קרבות חלומיים אפשריים בדוויזה הזאת... במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? כן, אבל לא יותר מידי

Bad Ass IL

New member
מתפקד

שם: תום שמיר רואה MMA מאז: התחלתי לראות פעם ראשונה ב99 שהייתי בארה"ב, וקבוע רואה מאז יו אפ סי 50 לוחם אהוב: ג'ורג' סיינט פייר, צ'אק ליידל, קארו פריזיאן, רויס גרייסי (בימים עברו) לוחם שנוא: קן שמרוק, רנדי קוטור, טים סילביה, צ'יק קונגו (הוא כל כך גרוע, מה מתלהבים ממנו?!?), ריץ' פרנקלין דיוויזיה אהובה: לייט הביוויט ומידלוויט במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? כן

שם: אלכס רואה MMA מאז: UFC74 לוחם אהוב: לא ראיתי מספיק כדי להחליט, אם כי יש כמה שהתרשמתי מהם (אך לא זוכר את השמות) לוחם שנוא: בערך כנ"ל דיוויזיה אהובה: שוב... במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? לא

cache

New member
מתפקד

שם: אלעד רואה MMA מאז: שנת 2000 בערך לוחם אהוב: בעיקרון אני אוהב את כל מי שיודע לסיים את הקרבות, אבל יותר מכך אני אוהב את ה'טקטים', אנשים כמו קוטור שיש להם תוכנית משחק והם מבצעים אותה לשלמות. אני אוהב גם את וונדרלי, דיאז, פייר, אנדרסון, הנדרסון, לדל, פדור, סקורבה, פן, ג'קסון ועוד. לוחם שנוא: כל מי שבאופן סיסטמטי לא מסיים קרבות- למשל שון שרק. אני גם לא אוהב את המוגבלים, כאלה שהם יותר מידי חד מיימדיים, או קרקע או עמידה בלבד, דברים כאלה. אני דיי שונא את סילביה (משקל כבד). דיוויזיה אהובה: לייטר וייט, אבל כעקרון אני אוהב את כולם. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? אם הוא יתמיד, שיקיע ויעבוד אז כן

Alon316

New member
מתפקד!

שם: אלון רואה MMA מאז:UFC 66 לוחם אהוב: צ'אק לידל לוחם שנוא: ג'וש קושצ'ק דיוויזיה אהובה:Light Heavyweight במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? - כן (למרות שממש בא לי לראות אותו מפסיד
)

באסטר1

New member
עונה

שם = אור רואה MMA מאז = לפני 3 חודש לוחם אוהב = צ'אק לידל לוחם שנוא= רמפיי'ג ג'קסון דיוויזיה אוהבה = משקל כבד-קל לסנר יצליח?= לדעתי זה תלוי עד כמה הרמה שלו בעמידה טובה , על הקרקע הוא מצווין השאלה היא אם מתאבקים כמו צא' לידל הוא יסתדר איתם שהם רק על עמידה לדעתי לא יהיה לו רצף נצחונות הוא ינצח איזה 2 קרבות ויפסיד , אבל בגלל שהוא לוחם WWE לשעבר יש חיבה אליו תמיד שיהיה הכי טוב וזה לא נותן לדעתי לי אישית לתת עליו איזה דעה אוביקטיבית

למעלה