התפקדות פורום UFC ראשונה

IshMaElf

New member
לסנר לא מצוין בקרקע, הוא בעיקרון לא ממש יודע

קרקע, הוא מיתאבק טוב וזה אומר שהוא יכול לקחת מישהו לקרקע בצורה דורסנית אבל על הקרקע הוא בסיכון גדול גם אם הוא מלמעלה בגארד של מישהו, מישהו כמו נואיגרייה למשל. ללסנר אין גרפלינג ברמה גבוה ולפי הבנתי באחד מביקוריו בMFS הוא קיבל בראש על הקרקע, אני יודע שמאמנים אותו הרבה על Gn'P חזק, הוא יצטרך את זה.

chmux1

New member
מתפקד

שם:ויקטור רואה MMA מאז:בסביבות ufc 69 לוחם אהוב:פיודר לוחם שנוא:לא ממש זוכר דיוויזיה אהובה:בינוני כבד במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA?כן

sandman2

New member
מתפקד בגאווה...

שם: מתן רואה MMA מאז: UFC66 לוחם אהוב: רנדי קוטור, אנדריי ארלובסקי, ריץ' פרנקלין לוחם שנוא: אין כל כך, אולי לסנר דיוויזיה אהובה: חצי כבד במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? יצליח כן השאלה כמה יצליח ולאיזה אורך זמן

JayneCobb

New member
LETS GET IT ON

שם: רשף רואה MMA מאז: UFC 47 לוחם אהוב: פורסט גריפין לוחם שנוא: טיטו אורטיז דיוויזיה אהובה: LHW במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? - כן....בשתי מילים : כן,אולי.

pus

New member
אז ככה..

שם: גיא - צופה כשנה, מייסם על אישתי ובד"כ מפסיד. לוחם אהוב: רנדי קוטור, קרוקופ(לא בקדנציית הUFC), פורסט טייסון. לוחם שנוא: סנט פייר (לא אוהב "חסידי אומות עולם) וטיטו...אין צורך להסביר למה. דיוויזיה אהובה: קל - החברה חיות רעות ופשוט הכי מרתקים מכולם. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? לא יודע אבל לך תחנוק צוואר כזה....

danielgr1

New member
מתפקד

שם:דניאל רואה mma :מאז ימי הטאקאדה אולברייט המיתולוגיים(זוכרים את הערב ביד אליהו)אפילו שהקרבות היו פיקס בהמשך שישי חזק ב5+,ליפני כ 7-8שנים,ומאז ברציפות באדיבות האימיול לוחם אהוב: גארי אולברייט עליו השלום(איש הסופלאקסים האימתיים ריקסון הגדול מכולם, וונדרליי(עד ליפני שנה) מירקו כנ"ל אנדרסון סילבה לוחם שנוא: אין -כולם ספורטאים שרוצים להצליח,אבל אם תילחצו-,סאקו (קוטל הגרייסים עלק) דיוויזיה אהובה-אין ,כולם היו בני לסנר ?-נחיה וניראה

favor

New member
קצת להבהיר

הבושידו היה מבוים, מה שאומר שאולברייט לא היה לוחם MMA וגם לא השתתף (בשונה מכל מתאבקי הבושידו) בשום קרב MMA.

RoyceGracie

New member
לא היה מבויים, היה פיקס

יש על כך כתבה באמנויות לחימה בזירה. הלוחמים זרמו אחד עם השני, נתנו מכות בלי עוצמה מלאה ורוב הקרבות היו סגורים מראש

Burger4

New member
מתפקד

רואה MMA: כבר שנים אני רואה פה ושם קרבות, והכרתי את השמות השונים, רק לאחרונה התחלתי לעקוב באופן קבוע אחרי UFC. לוחם אהוב: אין דבר כזה לוחם "אהוב", אבל אני חושב שאנדרסון סילבה ברמה אחרת מהמתחרים שלו ב-UFC, ( אבל יהיה לו קרב מאוד קשה מול דן הנדרסון ) לוחם שנוא: אין. יש אבל מספר לוחמים משעממים וזה הכי מגעיל.. דיוויזיה אהובה: אולי welterweight... במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? : אין לי רק מילה אחת... אבל אני חושש שהוא יהיה לוחם מסוג LAY AND PRAY, כי לא נראה שיהיה לו סטנד אפ משובח, הוא מתאבק ולא מומחה בג'יו גיטסו אז הקרבות שלו אולי יהיו משעממים... מה שכן אני מאוד מקווה שהוא יצליח

מתפקד

שם: אלכס רואה MMA מאז: התחלתי לראות בתקופה שהכריזו ללסנר קרב נגד הונג מן צ'וי. אני זוכר שבתקופה ההיא העניין עם ה-KO של גונזגה על קרו קופ היה ממש חם. אבל מאז הפסקתי, והתחלתי לעקוב יותר ברצינות קצת אחרי החופש הגדול. לוחם אהוב: פיודראמיליאננקו, אנדרסון סילבה, קונג לי (סנשו רפריזנטר!) ופורסט גריפין. לוחם שנוא: טיטו אורטיז, כריס ליבן, גוש קושצ'אק.. ובקיצור כל האלה שמדברים יותר מדיי וצריכים לפרוש לפרו רסלינג. =) דיוויזיה אהובה: וולטרווייט ולייטווייט מספקים אמנם קרבות גדולים, אבל בכל זאת, הדיוויזיה הכי מעניינת היא ללא ספק ה-LH. במילה אחת, לסנר יצליח ב-MMA? מעדיף בכמה מילים - לא חושב שהוא יהיה אחד הלוחמים הטובים בעולם, אבל מצד שני אני גם לא חושב שהוא יעשה צחוק מעצמו. הוא יהיה לוחם מאוד בינוני לדעתי.

MysteriOfir

New member
הייתי יכול להשבע שהגבתי...

אופיר רואה MMA מאז UFC66 לוחם אהוב: אה, סילבה!
לוחם שנוא: קונגו משהו, זה שניצח את קרו-קופ בקרב האחרון שלו. דוויזיה אהובה: אין העדפה ספציפית למרות שאני לא נהנה מההוויוויט. לסנר יצליח: לא.

למעלה