התפקדות תחילת נובמבר - 1.11

טולייצ

New member
התפקדות תחילת נובמבר - 1.11

שם:
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום?
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?
שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה
]? נספחים
מסנג'ר:
משפט אופטימי:
תמונה
לילה מצויין
וחודש נפלא

bookaka

New member
היי :]

שם: אביטל גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: נירים. קיבוץ נירים [כמו בונד. ג'יימס בונד חח או שלא] שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? המממ אין לי כוח שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?אין לי כוח.? שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? חחחחחחח אנייודעת לנגן רק את אינטרקום. נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ :327993746 מסר לאומה: live and let die חחחח לא סתם סתם חייה ותן לחיות. משפט אופטימי: חייך, מחר יהיה גרוע יותר. :] תמונה

צלילוש3

New member
טוב נו... נעשה עוד פעם...

שם: צליל סעדון גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: באר שבע שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? יש הרבה שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? יש הרבה שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? אני לא יודעת לנגן...
נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ :306896845 מסר לאומה: מי שהולך יחף הוא מאושר
משפט אופטימי: חוק חיוך חובה
תמונה

אנייי

שם: ניצן גיל: 15 עוד 12 יוםםם מיקום בארץ: אחוזת אתרוג שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? יש הרבה שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? יש הרבה שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? אני לא יודעת לנגן...חוץ משליש.. נספחים מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: איףףףף משפט אופטימי: אל תשכחו לשמוח גם בחלקי תמונה

yardenbm

New member
יום טוב

שם: ירדן גיל: 16 מיקום בארץ: תל אביב שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? שזיף שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? משקאות חריפים שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]?יונתן הקטן לא זה שלהם אבל היחיד שאני יודעת לנגן נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ :156969668 מסר לאומה: אני נרקסיסטית משפט אופטימי:החיים בזבל תמונה אין בעיה אני לאהובל לשים תמונות שלי

ziljian 1234

New member
בארף!!

שם:אורטל/לוסי גיל:17 וקצת מיקום בארץ:מעלות אדומות שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? אממ...קשה לי לחשוב שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?את יפה שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? ניו יורק רפיח נספחים מסנג'ר:מי שרוצה שיפנה אלי ICQ :214328214 מסר לאומה: אורלי בוכהיים%$#^$#^%%$#$@#$@$$!@# משפט אופטימי: בעזרת השם מרגרטה תיפול בכל מדרגות בית ספר.. תמונה שלי?~

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifממממנמנמנמנמנמנמ...

שם:
גלוש
מיקום בארץ:
איור חיפה
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום?
ממ..יש כלמיני.. "אינלי כוח","ניו יורק רפיח"..
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?
מממ..אינטרקום, אינלי אוויר..
]?
נממ..אינטרקום, ניו יורק רפיח, לב מפלסטיק ועוד..
מסנג'ר:
[email protected]
מסר לאומה:
ביצפר זה חרא!
משפט אופטימי:
אין
תמונה
נננממ..תוצאה של שיעור מתמטיקה משעמם

yardenbm

New member
ואי איזה יפה

רק חסר תמונה שפ פראנקי בצד אז הינה הצד

G r a i c y

New member
^_^

שם: בר ^^ גיל: 15 מיקום בארץ: קריית אונו ^_^ שיר שייגעצ שהכי התחברתי אליומבחינת מלל: "את יודעת" מבחינת לחן: "חייל של מאה שערים". שיר של שייגעצ שכיף לנגן: כנ"ל {חייל של מאה שערים} נספחים
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:199208425 מסר לאומה: נממ.. נממ.. אין לי ממש ^_^ משפט אופטימי: hey jude, don't make it bad.. take a sad song, and make it better----> ביטלס.. תמונה: ----> [בצד] חודש ניפלא לכולם 3333>

מממ

שם: הדס. גיל: 16. מיקום בארץ: גבעת שמואל. שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? ממ אינטרקום.....?! חח רק בגלל הגשם
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? שגר פגר. שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? לנגן? אנלא מנגנת נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ : 345553644 מסר לאומה: תחיו את החיים ותהיו מאושרים
משפט אופטימי: הנ"ל?! תמונה => כוסאמאשלי, אם הייתי יכולה להעלות הומואים הייתי מעלה בכיף:}

LiLdon

New member
בויאקה :)

שם:ליל גיל:17 וקצת מיקום בארץ:קריית ביאליק שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום?קשה לי לחשוב שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?את דומה לכלב שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? אינטרקום-(כיף לכוון גיטרות עם השיר הזה.) את יפה חייל של מאה שערים ומרלין מונרו נספחים מסנג'ר:[email protected] ICQ :298655310 מסר לאומה:Make yourself useful ang get NAKED muhahahah משפט אופטימי:No Brain,No Pain תמונה

טולייצ

New member
אולי לא.. ../images/Emo55.gif

שם: אורטל גיל: 17 מיקום בארץ: באר שבע שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? שחק את המשחק שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? כל השירים מאופיינים בלחן קליט ואהוד,לכן אני לא אעשה סלקציה
]? שיר נוכחי,ניו-יורק רפיח,עד לא מזמן אינטרקום ואבא עורך-דין. נספחים
מסנג'ר: לכולם יש,או שמא אני טועה?
משפט אופטימי: "דווווויד,המים עדיין קרים? מאמא הבטיחה מאמא תאקיים" [במבטא צרפתי מרוקאי כבד
] יש משהו אופטימי במשפט הזה! תמונה

סופר דופר סומוסס(התפקדות)

שם:זוהרר גיל:עוד 30 יום 14(אבל אני כיתה ט בגלל אני חכמה חעע{או שסתם הרווחתי שנה בגן}) מיקום בארץ:ב"ש שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום?ניו יורק קרפיח שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?אוי ואבוי שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]?הלוואי שהייתי מנגנת בתופים יפים כאלההה נספחים מסנג'ר:[email protected] ICQ :232724397 מסר לאומה:לכו תחרבנו וזלין(זה מחמאה) משפט אופטימי:לכו תחרבנו קוטג'(זה גם כן מחמאה) תמונה

וואף ../images/Emo107.gif

שם: קרן גיל: עוד מעט 17 חוחו מיקום בארץ: תל אביב שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? אינטרקום :] שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? משקאות חריפים שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? חוי לא יודעת לנגן נספחים מסנג'ר:[email protected] ICQ : ח253159805 מסר לאומה: חורף!!!
משפט אופטימי: "היה הכי טוב עכשיו הכי טוב ויהיה הכי טוב" תמונה חוחו הנה

למעלה