התפקדות תחילת נובמבר - 1.11

גוטשה

New member
je m'appelle Avigail

שם: אביגיל גיל: 13 מיקום בארץ: נס ציונה שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? לא יודעת שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? כנ"K שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה]? חחחחחח, להעלות את הרמה?
נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ: 268972095 מסר לאומה: תחי מדינת ישראל משפט אופטימי: בסוף מתים תמונה

טולייצ

New member
אמ..

אם זה לא מומי לוי,מי זה עוד יכול להיות?
בסוף מתים - זה מאוד אופטימי מנקודת מבט של מישהו שמעוניין להתאבד,אדם שמאוכזב מהחיים [ולא רמזתי מילה על עצמי]. הרי למה לו להקדים את המוות,אם בסופו של דבר המוות יגיע מטבעו? תחשבו על זה

חח מומי לוי ../images/Emo6.gif חח זה לא הוא זה זה

שכתב את טלנובלה בע"מ שכחתי את השם הפרטי שלו שם משפחה זה נובלמן חוחו

jack 1

New member
בלע בלע

שם:שלומי גיל:גדול מיקום בארץ:אילת שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום?אינטרקום שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו מבחינת לחן?אינטרקום? שיר של שייגעצ שכיף לנגן?ממתי אני יודע לנגן?

טווווווו טווווווווו ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: מיכלי
מיקום בארץ: קיבוץ געתון
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? שזיף.
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? שגר פגר
שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה
]? אעעע
נספחים
מסנג'ר: [email protected]
מסר לאומה: קשש קשש לרצח!
>.<
משפט אופטימי: אם תיתן למישו דג, יהיה לו דג! D:
תמונה

מיקי גבע אנס את דני מאחורה

שם: בנצי (שקסי) גיל: 16+ מיקום בארץ:נס ציונה שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? ניו יורק רפיח שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? ניו יורק רפיח שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? הממממ אויואבוי או שגר פגר, אחלה תופים נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ : עדיף שלא מסר לאומה: אלוהים הוא בנזונה חולני שמשחק בחיים של כולנו משפט אופטימי:בנצי dont worry be תמונה אין במחשב הזה רק יותר ישן הנה אחד עתיק (מכיתה ו' תעשו חשבון, 5 שנים
) עשהיה לי שיער ארוך

אתה נראה בן 3!!1 ../images/Emo2.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אם בכיתה ו' נראת כמו בן 3, בנכמה נראת כשהיית בכיתה א'?! ||:

keeeren

New member
אההההההה דני הזהההה

גם לי הוא שלח בשיעור את אותה הודעה... ממזר!! ואתה נראה כמו ילדה קטנה אז אני לא אגיב אפילו..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo187.gif

שם: טל
מיקום בארץ: ראשון לציון
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? אינטרקום נראה לי
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? הרבה..
שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה]? האמת שאני לאידעת כי אני לא מנגנת.
נספחים
מסנג'ר: יש
מסר לאומה: עבודות רס"ר זה קקי ומשעמם
משפט אופטימי: העולם מצחיק אז צוחקים.
תמונה
תמונה במסיבת האלווין שהיתה לא מזמן.. אני וידיד שלי

K i f

New member
תחילת נובמבר... איזה סבל...

נחשו במה פתחתי את תחילת נובמבר? נכון... בקור של 10 מעלות ברמת הגולן... בביתן קפוא... בתוך שק שינה... על הרצפה... עם איזה 40 חיילים בתוך הביתן... זה היה היום השני בשבוע השטח... אבל זה היה שווה! נכנסה המשכורת הצבאית הראשונה ^^ ועכשיו לשאלון
שם: כפיר גיל: עוד מעט 19...
מיקום בארץ: חור ליד ראשל"צ שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? את יפה
שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן? ערוץ הילדים ומשקאות חריפים
שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה ]? ערוץ הילדים ופרח נתתי לנורית נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ : 303047719 מסר לאומה: תעריכו אוכל... ותעריכו את הבית... אחרי השבוע שטח אני כ"כ נהנה מהקולה פה
משפט אופטימי: "השפן הקטן שכח לסגור הדלת" תמונה: אין

../images/Emo121.gifנו טובב

שם:גימלטריה/סקווישי/בובע/טימון/דלוחי/דלאווח/ווינז גיל:משתנה עם הזמן מיקום בארץ: חור, לא אומר איזה, פשוט חור. שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת מלל עד היום? ניויורקרפיח שיר של שייגעצ שהכי התחברתם אליו,מבחינת לחן?ניויורקרפיח שיר של שייגעצ שכיף לנגן [חייב להעלות קצת את הרמה]? נסיע מהירה של המכשפות
נספחים מסנג'ר: [email protected] ICQ : 265973535 מסר לאומה: "סבתא סבתא, למה יש לך פה גדול כל כך?- ראית פעם את הזין של סבא?" משפט אופטימי: פסימי זה אופטימי עם ניסיון תמונה... אחת הטובות שיצאו לי לאחרונה

למעלה