התפקדות 2009!~!

Blutige Erde

New member
התפקדות 2009!~!

הפורום גוסס. לא טוב. אז תראו שאתם עוד קיימים אי שם ברחבי האינטרנט והשמיעו קולכם: דבר טוב שקרה לכם השבוע:
דבר קצת פחות טוב:
עוד משהו שתרצו להוסיף:
וזהו.

סליידר

New member
אני אתחיל

דבר טוב שקרה לכם השבוע: קיבלתי מחשב חדש נוסף שאני אוכל לעשות איתו שימושים שונים ומשונים. דבר קצת פחות טוב: ראיינתי אנשים במשך 7 שעות ונטרף לי השכל. עוד משהו שתרצו להוסיף: שנה טובה ותתעוררו!

Gilliana

New member
יותר מדי דברים טובים ויותר מדי פחות טובים

ולכן אמנע מלפרט - העיקר שתדעו שאני כאן. תתחדש על המחשב אלירן, אני גם החלפתי לפני מספר שבועות אחרי הרבההה זמן של שימוש בעגלה מקרטעת וישנה. כיף אמיתי.

Master Boo

New member
מערכות הפעלה שונות לגמרי

7 יותר קרוב לVISTA מבחינת המראה. מבחינת ביצועים ואבטחה לפי הביקורות כרגע הוא מעל שתיהן.

Gilliana

New member
לא ממליצה על ויסטה

וכנראה שגם מיקרוסופט לא ממש, עפ"י המהירות בה הזדרזה להחליפה ב-WIN 7, שגם אותה אני ממליצה שלא לרוץ ולהתקין. כל מערכת הפעלה זקוקה לפחות ל-"גילוח" של שנה על מנת שניתן יהיה לקבוע מה טיבה, ע"ע "מילניום".

Master Boo

New member
../images/Emo45.gif

כמובן שויסטה לא מומלצת, אבל לפי הביקורות והנקודות במחליטים להעלות על 7- היא מערכת הפעלה שתתפוס את רוב נתח השוק הווינדוסי, עם שילוב של מראה חלק וביצועים גבוהים.

Gilliana

New member
אתה יודע מה אומרים

"כסף סופרים במדרגות".
יתכן וזה נכון, אבל אני לפחות, כאשת מקצוע, לא מייעצת לעולם לעשות מעברים כאלו לפני שחלפה שנה מיום השקת מערכת ההפעלה ושיווקה באופן רשמי. זהו כלל לפיו אני נוהגת שנים רבות, אשר מעולם לא איכזב אותי.

Master Boo

New member
../images/Emo150.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: שתיתי גינס וגילחתי את הראש. דבר קצת פחות טוב: הרבה, הרבה. עוד משהו שתרצו להוסיף: היי

סליידר

New member
מזכיר לי שאני צריך להסתפר

לגלח את הראש זה סטנדרטי אצלך? או שהיתה לך רעמה גדולה לפני?

Master Boo

New member
לאט לאט אני מנסה להפוך את זה לסטנדרטי

קצת בעייתי כי יום אחרי שאני מגלח השיער כבר מורגש. אבל זה נותן תחושה טובה.

Blutige Erde

New member
איך לא?

הרבה בחורות בטח ממשות לך את הראש ומצייצות, 'ואי, יש לך קוצים, זה כזה נעים'. למדתי מניסיון של האקס. וזו גם הסיבה שהוא אקס.

Master Boo

New member
לא, הביקוש למישוש ראשים ירד לצערי.

וב"תחושה טובה" הכוונה הייתה לגילוח עצמו ולכשהראש חלק לגמרי, לא עם הקוצים.

למעלה